סים של וייז+פנגו - קיים?
-
מברר עבור מישהו, אם קיים כזה דבר. וייז בטוח שיש אבל מה עם פנגו אני חושב שהוא קנה מאחת החברות ואמרו שיש את שתיהם ואחרי הקניה כשפנגו לא עבד אמרו לו שכבר אין כזו חבילה רק וייז +מייל
האם יש אחת מהחברות שיש גם פנגו ? -
@NDS אין מסלול מוזל כולל פנגו
-
@shraga אמר בסים של וייז+פנגו - קיים?:
@NDS אין מסלול מוזל כולל פנגו
זה שהיה פעם כזה דבר, זה ודאי כי נסעתי פעם עם מישהו והיה משלם 30 שח עם שניהם. זה משהו חדש שביטלו את זה? א"כ חבל מה הסיפור שלא יהיה כזה דבר ועם מי צריכים לדבר להחזיר את זה ?
-
@NDS אמר בסים של וייז+פנגו - קיים?:
זה שהיה פעם כזה דבר, זה ודאי כי נסעתי פעם עם מישהו והיה משלם 30 שח עם שניהם. זה משהו חדש שביטלו את זה? א"כ חבל מה הסיפור שלא יהיה כזה דבר ועם מי צריכים לדבר להחזיר את זה ?
יש להדרן.
-
ואפשר לקנות סים של בלבד בלי מכשיר ? רק למשל 25 שח חודשי עבור שתי אלו?
-
ואפשר לקנות סים של בלבד בלי מכשיר ? רק למשל 25 שח חודשי עבור שתי אלו?
לא נראה לי, תשאל אותם.
עכ"פ לא כאן המקום... -
תקנו סים של נטפרי.
יהיה פתוח גם וויז וגם פנגו (לכאורה). -
@םןץףך אמר בסים של וייז+פנגו - קיים?:
תקנו סים של נטפרי.
יהיה פתוח גם וויז וגם פנגו (לכאורה).אכן פתוח מנסיון, ואם מעוניינים אפשר גם לסגור בהגדרות האישיות את כל השאר שלא יעבוד האינטרנט.
-
@םןץףך @אלי-TZA ואז צריך לשלם 15 שקל על סינון שעושה את זה 45 שקל לסים ההכי זול!
(כבר פתחתי על זה אשכול שצריך לאפשר מסלול מוזל בדיוק לצרכים האלו שלא ישלמו 15 שקל לחודש לנטפרי.)
@administrators -
@WWW אמר בסים של וייז+פנגו - קיים?:
יש להדרן.
@יהודה וולף אומר שאין כזה דבר רק עם מכשיר
-
מברר עבור מישהו, אם קיים כזה דבר. וייז בטוח שיש אבל מה עם פנגו אני חושב שהוא קנה מאחת החברות ואמרו שיש את שתיהם ואחרי הקניה כשפנגו לא עבד אמרו לו שכבר אין כזו חבילה רק וייז +מייל
האם יש אחת מהחברות שיש גם פנגו ?אכן היה פעם מסלול וייז שכלל גם מייל, פנגו וכנראה גם שליטה מרחוק, ואת זה ביטלו ונשאר רק וייז בלבד. אך בקרוב ממש אמור להיות וייז+פנגו (בלבד).