פיקוח קהילות
-
מה בין "ועידת הרבנים לביצור הדת" לבין נטפרי אישי?
מחפשת פיקוח קהילתי שבמקרה הצורך יהיה ניתן לשינוי מידי-אך חד"פ -
"ועידת הרבנים לביצור חומות הדת"
משמשת מעין קהילה כללית לכל אלו שאינם נמנים על קהילה או חסידות כלשהי. כל פניה לשינוי ההגדרות, בין לפתוח אתר ובין לסגור אתר, מצריך שימוש בנקודות.
לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר במייל a1599550330@gmail.comקהילת "נטפרי אישי"
ניתן להגדיר את הגדרות הסינון ולאחמ"כ להצטרף לקהילת "נטפרי אישי", לאחר ההצטרפות לקהילה זו ההגדרות ינעלו כפי שהגדרתם קודם לכן ולא תוכלו לשנותן.
במידה ותרצו לשנות בהגדרות, תוכלו לעשות זאת ע"י פניה דרך מערכת הפניות. כל פניה לשינוי ההגדרות, בין לפתוח אתר ובין לסגור אתר, מצריך שימוש בנקודות. -
-
תודה,
ראיתי את זה כבר בדף המקורי, אך במייל הנ"ל אין תגובה...
לכן ניסיתי פה אולי למישהו יש מידע מנסיון אישי
הגדרתי את ההגדרות כנדרש (פתוח /סגור), אך אני צריכה שבמקרה הצורך תהיה לי אפשרות פתיחה בניגוד להגדרות
השימוש בנקודות מצוין לי עבור כך -כי אין לי צורך במעבר אליהם.
השאלה מה ההבדלים:@מעמד אמר בפיקוח קהילות:
"ועידת הרבנים לביצור חומות הדת"
משמשת מעין קהילה כללית לכל אלו שאינם נמנים על קהילה או חסידות כלשהי. כל פניה לשינוי ההגדרות, בין לפתוח אתר ובין לסגור אתר, מצריך שימוש בנקודות.קהילת "נטפרי אישי"
ניתן להגדיר את הגדרות הסינון ולאחמ"כ להצטרף לקהילת "נטפרי אישי", לאחר ההצטרפות לקהילה זו ההגדרות ינעלו כפי שהגדרתם קודם לכן ולא תוכלו לשנותן.
במידה ותרצו לשנות בהגדרות, תוכלו לעשות זאת ע"י פניה דרך מערכת הפניות. כל פניה לשינוי ההגדרות, בין לפתוח אתר ובין לסגור אתר, מצריך שימוש בנקודות. -
@chani28 אמר בפיקוח קהילות:
השאלה מה ההבדלים:
בהבנת הנקרא פשוטה,
זה נשמע שבנטפרי אישי , את זו שמגדירה את ההגדרות מראש, ובועידת הרבנים יש הגדרות דיפולטיביות שמישהו אחר בחר. -
@chani28 בשניהם אין הגדרות מראש. הנ"מ היא ממי לבקש פתיחה. בקהילת ביצור מבקשים פתיחה דרך המייל המוזכר שם. בנטפרי אישי זה דרך מעכת הפניות.
אינני מכיר כ"כ, אבל ניתן לשער שהמעלה בביצור היא שיש יהודי שמפקח על כל בקשה ויעמוד עם הלקוח במו"מ על בקשותיו. משא"כ במערכת הפניות, הבקשות והאישורים יותר "מוסדיים", ע"פ הלחץ והעומס שם.
מאידך יתכן ויהיה חיסרון שבמערכת הפניות זמינות המענה יותר גבוהה מאשר בביצור ששם יש יהודי אחד שמטפל בזה.