אימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל
-
@magicode אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
וגם שיהיה אפשר להיכנס לחשבון עם צינטוק בלי סיסמה.
:thumbsup_tone3:
למה צריך להקיש סיסמה שנית בעת הגדרת אמצעי תשלום?
-
צינתוק זה דבר שמחייב זמינות של הטלפון,
יש מקרים שזה לא אפשרי, למשל, בן אדם קיבל VPN מנטפרי לצורך סינון בחו"ל, הוא מנסה לראשונה להגדיר את זה בחו"ל, אך דא עקא שהוא לא יכול לקבל צינתוק למספר הרגיל שלו, זה דוגמא אחת, ואני מניח שיש עוד היכי תמצי,
צריך למצוא פתרון למקרים הלאו,
פתרון למשל זה שאלת אימות בסגנון "מה שם המשפחה של חבר הילדות שלך" "באיזו עיר נולדת" וכדו', כך במקרה שאין גישה לטלפון יהיה אפשרי בעזרת שאלת האימות לבצע פעולות. -
העובדה שעד היום לא נתקלת בלקוח שהתלונן על נקודות שנקנו שלא על ידו אכן מראה שהחשש לא מצוי, אבל עדיין לטעמי שינוי המנגנון יוצר סיכונים גם אם הם קלושים ולעומת זאת אופני התועלת שלו רחוקים. הסיפור של לקוח ויפיאן שיצא לחו"ל באמת אומר שכדאי לכתוב בהודעת ההצטרפות על הצורך באימות על ידי הטלפון.
-
@נטפריס מה רע בשאלת אימות? זה לא סיסמא שנשמרת בדפדפן
-
@shraga אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
@נטפריס מה רע בשאלת אימות? זה לא סיסמא שנשמרת בדפדפן
שאלת אימות, בד"כ או שזה יכול להנחש ע"י מכרים, או שזה נשכח מנותן התשובה...
-
@WWW שאלת אימות אפשר לעשות משהו שזה שאלה אישית שרק הבן אדם אמור לדעת תשובה, ובן אדם לא ישכח שאלה שנוגעת אליו, כמו שלא תשכח ביום בהיר את שמך או שם משפחתך.
-
@magicode אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
וגם שיהיה אפשר להיכנס לחשבון עם צינטוק בלי סיסמה.
כמו שזה כבר עובד היום בשיוך חיבור חדש לחשבון.
-
@shraga אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
@WWW שאלת אימות אפשר לעשות משהו שזה שאלה אישית שרק הבן אדם אמור לדעת תשובה, ובן אדם לא ישכח שאלה שנוגעת אליו, כמו שלא תשכח ביום בהיר את שמך או שם משפחתך.
הבעיה שאין כזו שאלה...
כמו שמכריך יידעו את 'שמך' או את 'שם משפחתך', כך הם יידעו את שם הנעורים שלך, ואת מקום מגורי הוריך, ולפעמים גם את ה'תיכון הראשון בו למדת', ואפילו את שם ילדך השלישי.
ומנגד: את שם 'מותג הרכבים האהוב עליך', 'הצבע האהוב עליך', (שלא לדבר על 'חיית המחמד'..) ובכלל זה 'שם חבר הילדות שלך', אפשר בהחלט לשכוח, או להתבלבל בין כמה.הרעיון של האימות הזה, מיועד בגדול לאנשים שלא מכירים אותך.
פעם מישהו הסביר לי שאפשר בקלות לפרוץ לשני (שאתה מכיר טוב) את החשבון בנק, (כמובן אם אתה מבקש לו את הטלפון לכמה דקות..). -
@WWW אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
ומנגד: את שם 'מותג הרכבים האהוב עליך', 'הצבע האהוב עליך', (שלא לדבר על 'חיית המחמד'..) ובכלל זה 'שם חבר הילדות שלך', אפשר בהחלט לשכוח, או להתבלבל בין כמה.
לכן יש אופציה של רמז לתשובה שיגרום לך לא להתבלבל !
שאלות האימות האלו נפוצים בכל העולם וראו זה פלא : זה עובד
אני לא חושב שדווקא למשתמשי נטפרי אמור להיות בעיה. -
@WWW אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
ומנגד: את שם 'מותג הרכבים האהוב עליך', 'הצבע האהוב עליך', (שלא לדבר על 'חיית המחמד'..) ובכלל זה 'שם חבר הילדות שלך', אפשר בהחלט לשכוח, או להתבלבל בין כמה.
ובנוסף למקרה שאתה באמת לא זוכר / התבלבלת יהיה אופציה לקבל צינתוק
-
@חכם אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
שאלות האימות האלו נפוצים בכל העולם וראו זה פלא : זה עובד
אני לא חושב שדווקא למשתמשי נטפרי אמור להיות בעיה.@WWW אמר באימות חשבון נטפרי ע"י דוא"ל:
הרעיון של האימות הזה, מיועד בגדול לאנשים שלא מכירים אותך.