נטסטיק נחסם לכמה שעות
-
כבר כמה פעמים קרה לי שהנטסטיק [019] לא עבד כמה שעות [לדוגמה היום - ג' מ12 עד 15 בערך], יש קליטה טובה אך ההורדה / העלאה אוחז על 0, חבר באותו איזור קליטה שיש לו חברה אחרת [X2ONE] התלונן (היום, לא טען שזה קרה לו כבר כמה פעמים כמוני) אותו דבר באותן שעות. לשנינו יש את הסטיק המומלץ [Huawei (מדגם E8372h-608)]. נטפרי אמרו שאם אין בכלל תעבורת רשת זה לא קשור אליהם.
-
@גד
ירידה או עליה של מהירות הגלישה אף פעם לא קשורה לנטפרי חוץ מדברים קבועים,
זה קשור לספק שלך. -
@גד
אני חושב שזה סתם צירוף מקרים.
ניסת להפעיל את המחשב מחדש?
ניסת לנטרל אנטי וירוס? (אולי יש לכם אותו אנטי וירוס. זה לגמרי תוכנה לסינון אינטרנט) -
@magicode אמר בנטסטיק נחסם לכמה שעות:
@גד
אני חושב שזה סתם צירוף מקרים.
ניסת להפעיל את המחשב מחדש?
ניסת לנטרל אנטי וירוס? (אולי יש לכם אותו אנטי וירוס. זה לגמרי תוכנה לסינון אינטרנט)הפעלתי מחדש ולא עזר. זה חזר לפעול אח"כ בלי ששיניתי כלום באנטי וירוס או במשהו אחר. כפי שציינתי, זה קרה כבר כמה פעמים [באחת הפעמים יותר מיממה ברצף].
-
דבר ראשון האנטי וירוס הוא לא דבר שתמיד פועל אותו דבר. הוא נשלט מרחוק ע"י החברה שמפעילה אותו והוא יכול פעם לחסום ופעם לפתוח. לפי כל מיני הגדרות של החברה.
דבר שני חשבתי על עוד אופציה פשוטה מאוד. "מזג האויר" מתי שמזג האויר היה גשום שמעתי מאנשים שלא היה להם קליטה או הפרעות בגלישה וכו'. ועכשיו זה הסתדר להם.
עכשיו אל תתפוס אותי על המילה. ותוכיח לי שאפילו שמזג האויר גשום זה עובד לך. כי יכול להיות עוד אלמנטים במזג האויר שאני לא מבין בהם ולא רואה אותם.
ואולי הם אלו שמשפיעים על הקליטה וזה רק תופעת לוואי של הגשם או משהו כזה. למשל לחץ אטמוספרי או לחות גבוהה. או ערפל. או דברים שאני בכלל לא יודע שקיימים. -
דבר ראשון האנטי וירוס הוא לא דבר שתמיד פועל אותו דבר. הוא נשלט מרחוק ע"י החברה שמפעילה אותו והוא יכול פעם לחסום ופעם לפתוח. לפי כל מיני הגדרות של החברה.
דבר שני חשבתי על עוד אופציה פשוטה מאוד. "מזג האויר" מתי שמזג האויר היה גשום שמעתי מאנשים שלא היה להם קליטה או הפרעות בגלישה וכו'. ועכשיו זה הסתדר להם.
עכשיו אל תתפוס אותי על המילה. ותוכיח לי שאפילו שמזג האויר גשום זה עובד לך. כי יכול להיות עוד אלמנטים במזג האויר שאני לא מבין בהם ולא רואה אותם.
ואולי הם אלו שמשפיעים על הקליטה וזה רק תופעת לוואי של הגשם או משהו כזה. למשל לחץ אטמוספרי או לחות גבוהה. או ערפל. או דברים שאני בכלל לא יודע שקיימים.זה כבר קרה לי שבגשם לא היתה קליטה, אך אז באמת הוא סימן שאין קליטה. אני מדבר במצב שמסומן קליטה מלאה ולמרות זאת אין תעבורת רשת.
-
יכול להיות שצריך להחריג באנטי וירוס את התוכנה של הנטסטיק? לגבי פרוייקט השו"ת אמרו לי לעשות כך וזה חזר לעבוד, אך בזה אני חושש שזה יחסום את האנטי וירוס מכל ענייני האינטרנט, כך שאיני רוצה לנסות סתם בלי לשמוע שזה אמור לעזור.
-
@גד אני חושב שזה יכול להיות קשור לעומס על האנטנות ולכן גם לך וגם לחברך אפילו אם יש קליטה אין גלישה
זה עשה לך פעם בעיות בשעות הלילה המאוחרות או שעות הבוקר המוקדמות ? -
לי, מאתמול בלילה ועד הבוקר לא היה קליטה כלל ! שבדרך כלל יש לי קליטה מלאה וזה היה פעם הראשונה.
ממה זה יכול להיות ? -
@מעמד
אם אתה ב-019 זה חופשי קורה אצלם,
יש להם תמיכה טכנית 24 שעות (ככל שאתה מתקשר יותר מאוחר הם עונים יותר מהר)
תתקשר אליהם 5 דקות הם מסדרים את הבעיה. -
@גד גם לי לפני יומיים זה לא עבד
החלפתי בהגדרות הסטיק לגלישה של דור 3 (משום מה על מצב אוטומטי זה לא קרה)
וזה עבד מצויין
לדעתי 019 שידרגו את הדור 4
או סתם תקלה
זה קרה גם במהלך היום למחרת עוד פעם שזה לא עבד לי על דור 4 ועל דור 3 כן -
@גד אצלי היה קורא שבכלל אין קליטה ורשום NO SERVICE. אני ב019
-
@reuvenReuven לי 019 אמרו על זה שאו הסים לא טוב או תקלה בנטסטיק