סימניה יעילה לעורכי הויקי
-
@test אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
@yzahn תוכל לסדר איזה קוד שיגרום שבתצוגת עריכה יהיה לינק לתצוגת קריאה ולהיפך?
פעם זה היה כך עד שביקשו לבטל את האפשרות הזו שלא יראו את הקישור בתצוגת קריאה
@ליכט אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
@yzahn אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
הקישור "לתצוגת קריאה לחץ כאן" מופיע גם ב"תצוגת קריאה"!
סודר כעת ע"י @מתכנת
(מקוה שתייגתי את האדם הנכון ושאכן מדובר באותו מתכנת פה ושם...)
-
@yzahn לא
-
@yzahn
צודק, לא שמתי לב -
@test איפה ראית את זה ???
אצלי זה לא מופיעה ! -
-
@מעלה-ומוריד אתה מתכווין לזה ?
שימו לב! התוכן בדף זה נכתב באופן שיתופי ע"י משתמשי נטפרי לצפיה במקור לחץ כאן -
@מעלה-ומוריד איזה טוב שיש מסבירנים טובים כמוך !
-
@שלו' בקשר לתוכן ענינים, התוסף הזה לא יעזור, שכן תצוגת הקריאה פותחה על ידי נטפרי ואינה קשורה למערכת. זה דבר שצריך לבקש מנטפרי עצמם לשנות את הפיתוח.
בקשר לקישור שנפתח בכרטיסיה חדשה: מדובר גם כאן בתוסף, ואני לא יכול להוסיף תוספים (זה לא קשור להרשאות אלא למשהו אחר) אבל אני יכול לנסות לעשות את זה בלי התוסף, אבל אני צריך בשביל זה הרשאת עורך ממשק.
@מ-פינחסי אפשר אבל צריך אישור של המנהלים והרשאת עורך ממשק.@ליכט הוספתי עכשיו תבנית בשם קישור לתצוגת קריאה שעושה את הקישור איפה ששמים אותה. כדי להשתמש בה יש להעתיק את הקוד הבא
{{קישור לתצוגת קריאה}}
למקום שבו אמור להיות הקישור -
@מתכנת יש לך נסיון בויקי באופן כללי?
-
@test כן
-
@מתכנת
אתה תהיה מוכן לקחת על עצמך את שדרוג הגירסה של הויקי לגירסה חדשה עם אפשרות עריכה ויזואלית?אם כן אולי @administrators יסכימו/ישמחו לתת לך הרשאות ניהול
-
@test כן. @administrators צריך בשביל זה גם גישה לשרת
-
@מתכנת האם אני מכיר אותך או שאתה מכיר אותי?
את השם שלי תוכל לראות באימייל שבפרופיל. -
@מ.-פינחסי לא
-
@מתכנת ראיתי ששינית בויקי כדי שיהיה אחיד.
אתה הולך לשנות בכל הדפים?
-
ואם כבר @administrators ישתפו עם זה פעולה, אז יהיה אפשר לנצל את ההזדמנות לעשות דומיין נפרד לויקי באנגלית, כמדובר פה.
ומדאתינן להכי: אולי @administrators יאפשרו לנו לצפות בסטטיסטיקות צפיות על נתונים? לפעמים אנחנו רוצים לקבל עידוד על העבודה בויקי.
(וראה כאן. http://forum.netfree.link/topic/4672/בעניין-הויקי) -
@מ.-פינחסי א. כנראה שלא.
ב. דומיין נפרד לאנגלית זה רעיון טוב אבל אם העניין הוא רק השפה שבה רואים, אז אני יכול לסדר את זה אם @administrators יתנו לי הרשאת עורך ממשק
ג. סטטיסטיקות צפיות זה דבר שבוטל בכלל בתוכנה לפני כמה גירסאות וזה לא הגדרה שמגדירים, גם בהמכלול בגלל הסיבה הזו אין את זה. (אולי כן אוכל לסדר את זה, אבל צריך גישה לשרת) -
@מתכנת אמר בסימניה יעילה לעורכי הויקי:
ב. דומיין נפרד לאנגלית זה רעיון טוב אבל אם העניין הוא רק השפה שבה רואים, אז אני יכול לסדר את זה.
כלומר?
-
@מ.-פינחסי תיכנס לקישור הזה: http://wiki.netfree.link/index.php/NetFriends?uselang=en
ותראה שהשפה שם (בכרטיסיות של שיחה או בעריכה,קריאה וכו') היא אנגלית. הבעיה היא הקישורים, שאם תלחץ עליהם זה יפתח אותם בעברית.
יש לי קוד שיכול לסדר את זה, אבל במחשבה שניה בעצם עדיף דווקא דומיין נפרד כי אז התפריט לדוגמא יהיה באנגלית (גם החלק של תוכן האתר בתפריט הצד) ואם צריך לעשות קישור מהעברית לאנגלית ולהפך אפשר להשתמש באינטרויקי או לעשות תבנית כדי שזה יהיה קל.
@administrators -
@מתכנת את הדומיין מקבלים כמובן מהמנהלים, אבל איך מקבלים גישה לממשק ויקי?