הורדת סירטונים ע"י אתר videownload.ml מערוצים תורניים שפתוחים לגמרי בנטפרי
-
@someuser אמר בהורדת סירטונים ע"י אתר videownload.ml מערוצים תורניים שפתוחים לגמרי בנטפרי:
@מורשת-מרן יכול להיות שזה קשור לבאג מדווח בגוגל
https://support.google.com/youtube/thread/2494861?hl=enלא נראה לי כל כך.
כי הסירטונים לא מופיעים גם באתר "וידאו טוב" וכידוע שאתר videownload.ml לוקח את הנתונים משם... -
@מורשת-מרן לזה התכוונתי, וידאו טוב שולף את הסרטונים מגוגל, ואולי בגלל הבאג הוא לא מקבל את הסרטונים.
זה מתאים לנתונים, כי בערוץ שלך כל הסרטים שעלו לפני 6 ימים מופיעים בוידאו טוב, והמאוחרים יותר כבר לא מופיעים, וזה התאריך שהתלוננו על הבאג. -
@someuser אמר בהורדת סירטונים ע"י אתר videownload.ml מערוצים תורניים שפתוחים לגמרי בנטפרי:
@מורשת-מרן לזה התכוונתי, וידאו טוב שולף את הסרטונים מגוגל, ואולי בגלל הבאג הוא לא מקבל את הסרטונים.
זה מתאים לנתונים, כי בערוץ שלך כל הסרטים שעלו לפני 6 ימים מופיעים בוידאו טוב, והמאוחרים יותר כבר לא מופיעים, וזה התאריך שהתלוננו על הבאג.אוקיי. תודה רבה.
יש דרך אחרת שמומלצת להוריד דרכה? -
@מורשת-מרן הם כותבים שהם תיקנו את הבאג
-
@מורשת-מרן הם כותבים שהם תיקנו את הבאג
תודה על העדכון.
אכן, כעת ניתן להוריד שיעורים.בנוגע לאתר הנ"ל, אם שמתם לב, להוריד את השיעור בוידאו לוקח פחות זמן מMP3, כנראה בMP3 לא הוגדרה דחיסה או משהו כזה.
-
@clickone אמר בהורדת סירטונים ע"י אתר videownload.ml מערוצים תורניים שפתוחים לגמרי בנטפרי:
@מורשת-מרן נכון לעכשיו, ערוצים שפתוחים בנטפרי, נמצאים גם בוידאו טוב.
שימו לב שערוצים חדשים שנפתחים אינם מדווחים לוידאו טוב אוטומטית, וע"כ אודה למי שיודע על ערוץ שנפתח, שישלח לי את זה למייל, או שיכתוב כאן בפורום ויתייג אותי.
כמובן שגם ערוץ שנחסם בשלב זה צריך עידכון ידני. ולכן חשוב לדווח גם על ערוץ שנחסם.תודה רבה!
@מורשת-מרן , האם כל הנ"ל עדיין תקף, דהיינו, כל סרטון שנפתח מופיע שם תוך שעה?
-
@מורשת-מרן אמר בהורדת סירטונים ע"י אתר videownload.ml מערוצים תורניים שפתוחים לגמרי בנטפרי:
.
מה נכון להיום?
-
שלום וברכה
בקשר לאתר ההורדות מיוטיוב
אני משתמש בו המון ותודה על הפיתוח התמידי שלו
שתי שאלות לי למפתחי האתר- רוב הקבצים שאני מנסה להוריד בפורמט mp3 זה כותב שזה עובר את הגודל המאושר להורדה
אני כמובן מדבר על הרצאות ושיעורי תורה בלבד שבוידיאו אני יכול להוריד זה רק לוקח המון מ"ב
ולכן אני רוצה להוריד בשמע , אי אפשר. - הסרטוני חיזוק של 'כולנה' ניסיתי להוריד למשל את הסרטון של הרב מרדכי נויגרשל ולמרות שזה פתוח בנטפרי כבר הרבה זמן וגם שלחתי פניה על זה עדיין זה כותב שאי אפשר להוריד את זה לא כוידיאו ולא כשמע כי זה לא מאושר בנטפרי
מה הפיתרון ?
- רוב הקבצים שאני מנסה להוריד בפורמט mp3 זה כותב שזה עובר את הגודל המאושר להורדה
-
פוסט זה נמחק! -
@הזית תנסי אולי פה:
https://mrs0m30n3.github.io/youtube-dl-gui/