אתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי
-
הייתי בשנה האחרונה לעזר באתר חדש שעלה ממש בזמן האחרון,
החלטנו בתחילת הדרך שהאתר כולו יבנה אך ורק בשימוש באינטרנט של נטפרי.
גם לנו היה ספיקות אם נצליח אבל אמרנו שנעשה כל מאמץ שאכן זה יקרה רק בנטפרי.
כשהודענו לאנשי המקצוע שאינם חרדיים השותפים בבניה, על כוונתינו זו, הם זילזלו וטענו שאין היתכנות כזאת.אני רוצה רק לשתף את הציבור היקר ובעיקר את המתתכנתים שביננו, ברשמים שלי.
פשוט לאורך כל הדרך העבודה היתה חלקה, לרגע לא נזקקנו לשימוש באינטרנט שאינו נטפרי, הכל זרם והיה יעיל כאילו נטפרי היא מערכת משומנת של עשרות שנים ומאות מתכנתים (היו רגעים שהיו כמה עיכובים קלים מיד קפצו להם אנשי התוכנה ובידם אינטרט שאינו מסונן ואמרו: "בואו אני שניה מחבר אותכם לרשת שלי והכל מסתדר," אמרנו להם חכו, פניה קטנה למערכת הפניות והופ הכל הסתדר....)
ואכן תודות לצוות המדהים של נטפרי כל דבר הכי קטן שנתקלנו בו זכה מייד למענה.
בסופו של דבר נאמנים להבטחתינו אפילו פעם אחת לא נזקקנו לאינטרנט שאינו נטפרי, כל האתר מתחילתו ועד סופו הוקם 100% בסינון הכשר בעולם.
היום גם אנשי המקצוע החצוניים באתר מודים שאין על הטכנולוגיה של נטפרי. הם פשוט התממגגו.אז תודה לכם אנשי נטפרי הנפלאים ובראשם הקוסם הגדול,
אתם פשוט גדולים!! המשיכו להושיע את ישראל. -
@מושט מדהים, מדהים.
אני כבר לא יודע למי הכבוד, לצוות נטפרי או לאנשים שהתעקשו על זה. -
@לחיל-אומר העקשנים הם מנוע הצמיחה של נטפרי. כל היתר חייבים להם!
-
@מושט כל הכבוד לכם על ההתעקשות !!
קידשתם שם שמיים !
הוכחתם לכל מי שחשב שקשה ובלתי אפשרי להסתדר באינטרנט כשר,שכן - זה אפשרי !!!
-
@מושט תוכל לשתף אותנו מה האתר?
-
@administrators @מושט אולי כדאי לעדכן בויקי בדף של נטפרי למפתחים ומתכנתים, כותרת עם רשימה של אתרים שנבנו על טהרת נטפרי.
-
@מושט אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
גם לנו היה ספיקות אם נצליח אבל אמרנו שנעשה כל מאמץ שאכן זה יקרה רק בנטפרי.
כשהודענו לאנשי המקצוע שאינם חרדיים השותפים בבניה, על כוונתינו זו, הם זילזלו וטענו שאין היתכנות כזאת.אני רוצה רק לשתף את הציבור היקר ובעיקר את המתתכנתים שביננו, ברשמים שלי.
פשוט לאורך כל הדרך העבודה היתה חלקה, לרגע לא נזקקנו לשימוש באינטרנט שאינו נטפרי, הכל זרם והיה יעיל כאילו נטפרי היא מערכת משומנת של עשרות שנים ומאות מתכנתים (היו רגעים שהיו כמה עיכובים קלים מיד קפצו להם אנשי התוכנה ובידם אינטרט שאינו מסונן ואמרו: "בואו אני שניה מחבר אותכם לרשת שלי והכל מסתדר," אמרנו להם חכו, פניה קטנה למערכת הפניות והופ הכל הסתדר....)
ואכן תודות לצוות המדהים של נטפרי כל דבר הכי קטן שנתקלנו בו זכה מייד למענה.
בסופו של דבר נאמנים להבטחתינו אפילו פעם אחת לא נזקקנו לאינטרנט שאינו נטפרי, כל האתר מתחילתו ועד סופו הוקם 100% בסינון הכשר בעולם.
היום גם אנשי המקצוע החצוניים באתר מודים שאין על הטכנולוגיה של נטפרי. הם פשוט התממגגו.אז תודה לכם אנשי נטפרי הנפלאים ובראשם הקוסם הגדול,
אתם פשוט גדולים!! המשיכו להושיע את ישראל.תודה רבה!
בזכותך - לנו הבאים אחריך, יהיה קל יותר...
וכך ייתכן שזיכית אנשים פחות עקשנים, שלא היו כ"כ מתעקשים.
אבל אם כבר הכל מוכן - אז מה איכפת להם?ואולי יום אחד (ויתכן שגם היום) נטפרי תהיה החסימה המומלצת למפתחים.
אגב לא היו בעיות שלא נפתרו?
-
@מענטש-אמיתי אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
(ויתכן שגם היום) נטפרי תהיה החסימה המומלצת למפתחים.
פשוט שכך זה כבר היום
-
@מענטש-אמיתי אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
@מושט אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
תודה רבה!
בזכותך - לנו הבאים אחריך, יהיה קל יותר...
וכך ייתכן שזיכית אנשים פחות עקשנים, שלא היו כ"כ מתעקשים.
אבל אם כבר הכל מוכן - אז מה איכפת להם?ואולי יום אחד (ויתכן שגם היום) נטפרי תהיה החסימה המומלצת למפתחים.
אגב לא היו בעיות שלא נפתרו?
לא, הכל עבד חלק ב"ה, אין לי שום קשרים עם נטפרי והם עשו בשבילי הכל מעל ומעבר, היו הרבה חודשים שבכלל לא היינו צריכים אותם ונשאר לנו המון נקודות.
היו פה ושם עיכובים קלים, והם נפתרו ממש מהר , גם כל מדריכי תוכנה שהיינו צריכים נפתחו לנו מיידית.
אני גם יתן דוגמא. היה איזה תהליך תיכנותי מורכב שלא עבד, איש התוכנה שהיה בשטח מיד רצה לחבר את הרשת לאינטנרט לא מסונן רק בשביל לבדוק, התעקשנו שלא, בסוף התברר שזה בכלל בעיה שורת קוד שאינה תיקנית.אני רק חושב שאם היינו רוצים להקים את האתר לפני כמה שנים (בסינון הקודם שהיה לנו), או שהיינו מוותרים על הרעיון ואם כן היינו עושים את זה סביר להניח שהיינו מקבלים כמויות של זוהמה על הדרך.
-
אני בונה רצוף אתרים על טהרת נטפרי, לא חשבתי שזה כותרת...
חוץ מההשעיה עד שנבדקות התמונות ועד שפותחים את הדומיין הזמני ואח"כ את הקבוע שזה קצת מעצבן אבל השירות מהיר ויעיל בדר"כ
דוגמה דוגמה דוגמה דוגמה דוגמה
רק לאחרונה נתקלתי בכמה התייחסויות מזלזלות מהנהלת נטפרי שגרמו לי לפירפורים קשים וכן לדרישה חד משמעית מההנהלה לעזוב.
וכן כואב לי על ההתייחסות להרב אליעזר ברלנד ולאנשי קהילתו מצד נטפרי שהצטרפו למשמיצי קהילה שלמה בישראל על בסיס שמועות מופרכות, על אף שאיני נמנה על קהילתם, אני עובד איתם די הרבה וזה כואב מאוד. -
@אברהם-ר אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
רק לאחרונה נתקלתי בכמה התייחסויות מזלזלות מהנהלת נטפרי שגרמו לי לפירפורים קשים וכן לדרישה חד משמעית מההנהלה לעזוב.
וכן כואב לי על ההתייחסות להרב אליעזר ברלנד ולאנשי קהילתו מצד נטפרי שהצטרפו למשמיצי קהילה שלמה בישראל על בסיס שמועות מופרכות, על אף שאיני נמנה על קהילתם, אני עובד איתם די הרבה וזה כואב מאוד.נא לא להעלות סוגיות שלא קשורות לסינון
-
-
@מעלה-ומוריד
צודק בעיה של הגרפיקאית אני יעיר -
וכן כואב לי על ההתייחסות להרב אליעזר ברלנד ולאנשי קהילתו מצד נטפרי שהצטרפו למשמיצי קהילה שלמה בישראל על בסיס שמועות מופרכות, על אף שאיני נמנה על קהילתם, אני עובד איתם די הרבה וזה כואב מאוד.
@macroshadow אמר בשידור חי של קול חי:
יאמר כאן ברורות ללא כחל ושרק אחת ולתמיד, כן, קיבלנו הוראה מפורשת מהרבנים (אשר בעקבות החשש לשלומם לא ייזכרו בשמותיהם) שיש לחסום כל תוכן של או בעד אליעזר ברלנד, ואף הורו לפתוח תכנים מסויימים נגדו. וזאת מפני שלדעתם הוא אדם פסול, חוטא ומחטיא, ורבים רבים טועים אחריו כשבתאי צבי שר"י בזמנו. ידוע לי שהדברים קשים לעיכול בוודאי לחסידיו או לאלו אשר לא זה מכבר שבו לחיק האמונה. ליבי עליהם, גם אותי הדברים היכו בהלם, אבל חזקה עלינו הוראות מורי דרכינו, וכשאר ההוראות גם הוראה זו מקויימת כלשונה. חמשת מילות הקסם: לא מתאים לכללים של נטפרי הן לא זריית חול בעיניים, הדברים כפשוטם. אנחנו לא ממציאים את הכללים אנו מיישמים אותם. -
.
שמתי נקודה.
-
-
@האברך אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
@מעלה-ומוריד אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
.
שמתי נקודה.
???
הדיונים האלו חוזרים על עצמם. וחבל.
-
רבותי, הבה נעצור כאן.
אין מקום לדיונים בענין. -
אני לא יודע האם זה אתה.
אבל היה אחד שהפעיל איומים בפניות על נטפרי. ופשוט ביקשתי ממנו לעזוב. -
@magicode אמר באתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי:
אני לא יודע האם זה אתה.
מענין לענין באותו ענין, מנהלי נטפרי לא יודעים את זהותם של משתמשי הפורום ?