חשבתי לתומי שהבעיה עם הרובוט היא בעיה אקוטית
-
והנה אני רואה שזה קיבל רק 19 קולות, לטעמי זה בעיה מאוד מפריעה, יש למשל אתר שבמשך כמה ימים לא ניתן להכנס אליו מחמת סינון הרובוט, והיום ביקשתי מחבר עם סינון נמוך שיפתח שם ויראה מה הבעיה, לצערי ולצערו לא הצלחנו למצוא שום מילה שאפילו יותר הקשר לא טוב.
יש לטעמי בעיה ברובוט ואשמח אם תצביעו לכך. -
@avishalom אמר בחשבתי לתומ שהבעיה עם הרובוט היא בעיה אקוטית:
והנה אני רואה שזה קיבל רק 19 קולות, לטעמי זה בעיה מאוד מפריעה, יש למשל אתר שבמשך כמה ימים לא ניתן להכנס אליו מחמת סינון הרובוט, והיום ביקשתי מחבר עם סינון נמוך שיפתח שם ויראה מה הבעיה, לצערי ולצערו לא הצלחנו למצוא שום מילה שאפילו יותר הקשר לא טוב.
יש לטעמי בעיה ברובוט ואשמח אם תצביעו לכך.- כנראה שיש אנשים שדברים אחרים חשובים להם יותר, אבל זה עדיין לא מוריד מהחשיבות בל שיפור הרובוט.
- כבר כתבו כאן המנהלים שכמה שיותר ידווחו על טעויות ברובוט, כך יחכם הרובוט יותר, ולכן בכל מקרה שנראהלכם שהרובוט טעה, כדאי מאוד לשלוח פנייה לבדיקה.
בהצלחה
-
@avishalom
זה לא בעיה ברובוט אלא שהוא "עובד יותר מדי טוב"
ככה שאם יש מילה שאפשר גם להשתמש בה למונחים לא טובים (ויש מילים כאלו)
הרובוט חוסם את כל השורה, וחושבני שרובוט לא יכול לחשוב האם המילה הזאת בהקשר טוב או לא.
ככה שנראה לי שזה המצב. -
@hadarvidal אמר בחשבתי לתומ שהבעיה עם הרובוט היא בעיה אקוטית:
@avishalom
זה לא בעיה ברובוט אלא שהוא "עובד יותר מדי טוב"
ככה שאם יש מילה שאפשר גם להשתמש בה למונחים לא טובים (ויש מילים כאלו)
הרובוט חוסם את כל השורה, וחושבני שרובוט לא יכול לחשוב האם המילה הזאת בהקשר טוב או לא.
ככה שנראה לי שזה המצב.זה בדיוק אומר שהוא לא מספיק חכם, אפשרבהחלט להחכים אותו יותר ע"י שיבין צירופי דברים.
לדוגמא שאם יהיה מסמך שבו מדבר על מעלות בעבודת ה' ע"י אהבה או יראה, אז ע"י שאר הטקסטים במסמך הוא יבין שאין כאן מקום לחסום. -
@סופר
קצת קשה לי להאמין שהוא יכול להבין ברמה כזאת
זה נראה לי צריך להיות ניסיון נרכש של הרובוט בשיתוף אנושי בכל סוגי המשפטים הקיימים
וכך ידע להבחין בין משפט למשפט -
לדעתי יתכן מאד שאנשים פשוט לא שמו לב להצעת הפיתוח של הרובוט. וזה עורר אותי כבר אמש לנסות להציע לסדר בצורה יותר מוצלחת את הצעות הפיתוח. אולי לפי קטגוריות. או לפחות לאפשר לשנות את הסדר 'לפי הצבעות' 'לפי תאריך', וכן אפשרות להציג מההתחלה לסוף או מהסוף להתחלה. כך יותר אנשים ייחשפו לכל ההצעות. @magicode