האם הגלישה שלי מהירה?
-
כיצד אוכל לדעת האם הגלישה לי נקראת מהירה או לא? אני מדבר על גלישה בנטסטיק,
איזה אתר אמין לבדיקה?
מהו טווח המספרים שנקרא "מהיר"? -
השאלה אם זה טוב או לא תלוי אם זה מספק אותך או לא...
למה צריך מהר? צריך שיעבוד טוב. -
speedtest.net
זה תלוי האם אתם גולשים על דור 3 או דור 4 -
@מ.-פינחסי זה בדיוק הענין השאלה אם זה מספק אותי או לא תלויה בהאם יש לי משהו נורמאלי?
למשל, אדם שיחזיק מחשב מלפני 8 שנים ולא מכיר מחשב אחר, הוא יהיה מרוצה וזה יספק אותו אבל לא חבל לו על הזמן שלו??? -
@test דור 4
-
האמת היא שהשאלה הזו התעוררה כאשר ראיתי כאן שהעלו כל מיני תוצאות של בדיקת מהירות ואני "הצצתי ונפגעתי" וראיתי שאני לא מתקרב לתוצאות כאלו, ומאידך גיסא אני לא יכול להצהיר שהגלישה אצלי "תקועה" מזה יצאתי לחשוב שמא אני מדאי מסתפק במועט ומזבזבז את זמני........
-
@רולי תכל'ס כמה המהירות שלך לפי בדיקת מהירות? תצרף לינק לבדיקה שביצעת
-
@רולי אמר בהאם הגלישה שלי מהירה?:
האמת היא שהשאלה הזו התעוררה כאשר ראיתי כאן שהעלו כל מיני תוצאות של בדיקת מהירות ואני "הצצתי ונפגעתי" וראיתי שאני לא מתקרב לתוצאות כאלו, ומאידך גיסא אני לא יכול להצהיר שהגלישה אצלי "תקועה" מזה יצאתי לחשוב שמא אני מדאי מסתפק במועט ומזבזבז את זמני........
נקוט כללא בידך, פתיחת דף אינטרנט סטנדרטי לא אמור לקחת יותר מכמה שניות בודדות, אם זה לוקח יותר מזה, וכל שכן אם זה על גבול ההתעצבנות, תדעלך שיש מה לשפר, או בנטסטיק, או בסים.
-
-
-
-
@סופר מה שאתה אומר בעצם, זה שכל הבדיקות הללו הן מיותרות...
השאלה היא האם ג'ימיל למשל, צריך להיפתח בשניה אחת או ב10-15 שניות -
@רולי אמר בהאם הגלישה שלי מהירה?:
@סופר מה שאתה אומר בעצם, זה שכל הבדיקות הללו הן מיותרות...
השאלה היא האם ג'ימיל למשל, צריך להיפתח בשניה אחת או ב10-15 שניותממש לא, בדרך כלל מרגישים את תוצאות הבדיקות בפועל. וגם לפעמים האיטיות מגיע מכיוון המחשב, ובכלי הזה אפשר לבדוק את זה.
-
@סופר אם כן, איך כת"ר מסביר את ההבדלים התהומיים בין הבדיקות שצרפתי שביצעתי בהפרש של חצי דקה?
-
@מ.-פינחסי צירפתי
-
@רולי תנסה לסגור את כל האתרים הפעילים בשעת הבדיקה.
-
@רולי
לדעתי הייתי מגדיר את מהירות הגלישה שלך כ'סביר'. אבל נחכה לדעת המומחים -
איך המהירות שלי?
-
-
לכל השואלים... שתי הבדיקות שמופיעות פה הם של 019