גוגל דרייב החדש לא עובד
-
באתר הויקי מצוין שניתן להתקין את גוגל דרייב החדש - Backup and Sync באמצעות התקנת תעודת אבטחה מיוחדת
על סמך זה רכשתי מייל עסקי בגוגל (שמלבד כל המעלות כולל אחסון של 1 ט"ב כפול חמש משתמשים)
בפועל כשניגשתי להתקנה פתאום נאמר לי בתמיכה שאין אפשרות בכלל להתקין את התוכנה הזו ואם אני רוצה אישור אני צריך להגיש בקשה לועדת חריגים
שאלתי ובקשתי למה זה לא מצוין באתר? עכשיו אין לי דרך חזרה כי ביטלתי את המיילים הקודמים ושלחתי לאנשי הקשר שהחלפתי כתובת -
אני מתייג את @administrators
-
@SV שים כאן בבקשה את מספר הפניה, לא צילום מסך. תודה.
-
@MacroShadow
סורי על צילום המסך, הנה מספר הפנייה
465890 -
אין לי איך לנחם אותך. אי אפשר בכלל לכתוב תיעוד עם אחריות בנוגע לנטפרי, נטפרי מחוייבת לביטחון המשתמשים יותר מכל ביטחון פיננסי, ונעשו שינויים הן מצד גוגל הן מצד נטפרי וגם יש באגים של צדדים שלישיים.
אבל לזכרוני הבעיה היא רק בהעלאה של קבצים מעל 40KB בערך. התקנת התוכנה אמורה לעבוד, והורדה וסנכרון ג"כ. -
@נטפריס צריך לתקן בויקי שלא יהיו אכזבות להבא
-
@נטפריס
זה שנציג מפנה אותי לקישור ההוא וכותב שזה אמור לעבוד, ואח"כ כשאני שולח הקלטה הוא אומר שזה לא יכול לעבוד, מה זה אומר? שבדיוק כששלחתי עלו על זה? או שזה משתנה מאחד לאחד? לא יודע. בכל מקרה צריך לשנות את הערך בוויקי ולעדכן שיש מקרים שאין אפשרות לעבוד עם הדרייב החדש שאנשים נוספים לא יפלו עם זה.
ההתקנה עצמה לא עובדת -
@SV אמר בגוגל דרייב החדש לא עובד:
@נטפריס
זה שנציג מפנה אותי לקישור ההוא וכותב שזה אמור לעבוד, ואח"כ כשאני שולח הקלטה הוא אומר שזה לא יכול לעבוד, מה זה אומר? שבדיוק כששלחתי עלו על זה? או שזה משתנה מאחד לאחד? לא יודע. בכל מקרה צריך לשנות את הערך בוויקי ולעדכן שיש מקרים שאין אפשרות לעבוד עם הדרייב החדש שאנשים נוספים לא יפלו עם זה.
ההתקנה עצמה לא עובדתזה אומר שנציג נטפרי לא יכול בכלל להבטיח כלום ואין לו סיכוי לדעת האם X עובד בנטפרי או לא, וזה אומר שהנציג לא פוטר אותך בלקוניות אלא מכוון אותך למאמרים בהם ייתכן ותמצא מזור.
וזה אומר שנטפרי כמו הרבה ספקי שירות לא יכולים לחלום לתת לך איזשהו ביטחון ביחס לשירות צד שלישי נעלם כמה הוא תואם אליהם. -
@נטפריס אמר בגוגל דרייב החדש לא עובד:
אי אפשר בכלל לכתוב תיעוד עם אחריות בנוגע לנטפרי,
אולי כדאי לכתוב איזה הבהרה והסרת אחריות שתופיע אוטומטית בראש כל דף בויקי.
-
סליחה שאני דוחה את האשמה מכל וכל ולא מטיל קצת אחריות על נטפרי, אני אסביר את עצמי יותר.
א. בעבר התוכנה עבדה מצויין בנטפרי
ב. בשלב כל שהוא נחסמה כתובת מסויימת, ובגלל זה עמלו על פתרון שהיה נראה שעבד ומחמת זה אני אישית כתבתי את הקטע הנ"ל בויקי.
ג. בשלב מאוחר יותר מצא לקוח באג בפתרון, והתברר שזה באג של כלי צד שלישי שנמצא פה בתמונה, ויש תקוה שמחר/עוד עשר שנים זה יסתדר.
ד. אני לא עדכנתי בויקי - את חטאי אני מספר פה, אבל אני לא אחראי לכתוב בויקי מעבר לכל לקוח נטפרי אחר, כי נטפרי עקרונית לא כותבים תיעוד רשמי, שהרי זה בדיוק מה שיקרה.אם אתה רוצה להאשים אותי באופן אישי כאחד שידע ולא נשא בעול עם חבירו ולא עדכן, אתה צודק. סליחה.
אבל אני לא חשבתי בכלל על מקרה שכמותך, בפרט שיש ניסיון שבוע חינם. -
@נטפריס אמר בגוגל דרייב החדש לא עובד:
ג. בשלב מאוחר יותר מצא לקוח באג בפתרון, והתברר שזה באג של כלי צד שלישי שנמצא פה בתמונה, ויש תקוה שמחר/עוד עשר שנים זה יסתדר.
איזה כלי צד שלישי מעורב כאן?
-
ההתקנה עצמה לא עובדת
תוכל לתאר בדיוק מה לא עובד?
יועיל לי גם אם תעלה צילום מסך. -
אני רוצה להבהיר בראשית דברי שאני מהתומכים הגדולים של נטפרי
קידמתי את נטפרי בקהילה שלי ועמדתי בקשר בשעתו עם היזמים. עד היום אני מגונן בלהט וממליץ בפה מלא על נטפרי בצמתים משמעותיים ואכהמ"ל.
משומה עושה רושם שנטפרי מוגנת וחפה מכל ביקורת. היא לא חייבת כלום כי היא מיזם ציבורי, אין לה שום מחוייבות ללקוחות בשום צורה שהיא, ובכלל מדובר על מיזם התנדבותי ולא לשם מטרת רווח וכולי.
אנשים עוד ילמדו בבתי ספר לשיווק את היכולת המופלאה של נטפרי לשווק את עצמם כמיזם ציבורי עם קהל מעריצים אדוקים.
ואני לא ציני, ואין לי עם זה שום בעיה.
אבל חשוב שכשיש למישהו תלונה, בטח בדבר בסיסי באינטרנט כשיתוף קבצים בדרייב, שזה אחד הכלים הפופולריים באינטרנט. שלא ינסו להתחבא מאחורי צדדים שלישיים ולהתנער מאחריות. אלא פשוט למצוא פתרון לבעיה מהותית זו הרבה לפני שמעלים על נס את פתיחת ערוצי הסרטונים לדוג'.
וחשוב לי מאד להדגיש שאין לי שום שמץ של טרוניה למפתחים של נטפרי מהסיבה הפשוטה, הם עובדים ועובדים קשה. לא שייך לבוא בתלונות למי שמתאמץ כל היום ליצור פתרונות. התרעומת שלי אם היא קיימת זה כלפי הקהילה שדוחה כל טענה ומענה בתשובה שאף אחד לא חייב לך כלום. -
@נטפריס
לבקשתך מצרף צילום מסך
-
-
היכולת המופלאה של נטפרי
אין חולק...
לשווק את עצמם
קבלות, אתה יודע יוחנן, קבלות...
קהל מעריצים אדוקים
אין שיווק יותר גדול משיח עם המפתחים והמנהלים אחד על אחד, מסירות הזויה ופיתרון מיידי כמעט לכל מצב..
לגש"ע, הויקי נכתב ע"י המשתמשים, מה זה קשור להנהלה. @נטפריס אכן לקח ע"ע אחריות ככותב.
-
@מעלה-ומוריד תחליט פחחחח... או אהה....
לא אמרתי שאין להם מחויבות אמרתי שזה מה ששומעים מהקהילה כשמגיעים עם תלונות
זה רק מזכיר לי שכשהייתי בנתיב ז"ל והיה שם בעיות, הייתי מעלה אשכול בפורום של נתיב וכולם היו קופצים עלי איך בכלל אני מעיז פני להטיל דופי בנתיב וכו' -
@מעלה-ומוריד
@SV כבר כתב שבמרכז הפניות היפנו אותו לדף הויקי. -
זה רק מזכיר לי שכשהייתי בנתיב ז"ל והיה שם בעיות, הייתי מעלה אשכול בפורום של נתיב וכולם היו קופצים עלי איך בכלל אני מעיז פני להטיל דופי בנתיב וכו'
אז ככה זה בכל מקום, אף שנתיב לעו"ע לא הוקם כמיזם ציבורי ללא כוונת רווח.
-
מזכיר לי שכשהייתי בנתיב
באמת, השתכנעתי...
רק עיוור לא רואה את ההבדלים.