כללי הסינון ויציאה מהחשבון
-
רציתי לשאול שתי שאלות:
- מה הם כללי הסינון תמונות של נטפרי?
- למה לפעמים אני צריך להכנס שוב לחשבון שלי בשביל לשלוח פניות ובשביל להכנס לפורום למרות שלא עשיתי יציאה?
-
@ezra על שאלתך הראשונה הייתי רוצה לענות בבדיחה אם תרשה לי
כללי נטפרי הם כל תמונה שמישהו הולך עם כובע חום או שקורץ עין נטפרי מיד חוסמים עם רואים בתמונה שמישהן מדבר לשון הרע מיד הרובוט מזהה וחוסם עם מישהו מדבר באמצע התפילה ורואים את זה בתמונה אז גדול חוסמים בצד וקטן לפעמים פתוח מקווה שהבנת אבל כמו שתתמונות שהם חוסמים בגלל שצריך לחסום אז גם לדעת מה הם חוסמים זה נושא קצת חסום וד"ל אין מדיי הרבה מה לענות על שאלתך הראשונה.
ועל שאלתך השניה נראה לי שזה תלוי בהגדרות של הדפדפן שלך עם לשמור סיסמאות ולהישאר מחובר ..
תודה רבה וסליחה (התכוונתי להתבדח בלבד מקווה שלא...)
בברכת כתיבה וחסימה טובה -
אולי בכל אופן יש למישהו תשובה לנ"ל?
-
@ezra מה בעיקר מציק לך תשאל יותר ברור ננסה לענות יותר ברור :
-
@ezra באיזה דפדפן אתה? כי בכרום בדרך כלל שואל אותך אם תרצה לשמור את הסיסמה ואז לא צריך כל פעם להכנס מחדש...
-
@ezra אמר בכללי הסינון ויציאה מהחשבון:
- למה לפעמים אני צריך להכנס שוב לחשבון שלי בשביל לשלוח פניות ובשביל להכנס לפורום למרות שלא עשיתי יציאה?
כשאתה יוצא מהדפדפן, כל סוג של דפדפן, וסוגר את המחשב\מצב שינה\ניתוק האינטרנט - אל תצפה שההתחברות שלך תשמר. למרות שלא ממש לחצת 'התנתקות'.
גם אם אתה לא מכבה או מתנתק מהאינטרנט, רוב האתרים לא ישמרו את החיבור מולך. גם האתרים של נטפרי עובדים בדרך דומה.
שמירת סיסמאות כמוה כהזדהות מחודשת שנעשית מאחורי הקלעים באמצעות הדפדפן.
אם השארת דפדפן פתוח, בכרום מעודכן ופיירפוקס מעודכן וכן אדג' - ההתחברות שלך אמורה להישמר בדפדפן (גם במצב גלישה בסתר).
וזה באתרים הספצפיפיים האלו שהזכרת ולא בכל אתר, בטח לא באתר של בנק. -
@5566NEWbrs אגב אצלי כן נשמר עך אף התנתקות וסגירת הדפדפן (בכרום)
-
האם תמונות של נשים צנועות, מצונזרות, ומאיזה גיל?