הצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode
-
@נטפריס
לא הבנתי בכלל מש"כ ב-א. ו-ג. אם תוכל להאריך יותר לכבדי ההבנה כמוני...
א. איפה הציניות?
ג. אתה אומר שאני אמור לכתוב את הטיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים שיש נגד הטיעונים שלך רק כדי שתוכל אתה אתה לכתוב עוד טיעונים נגד כדי שאני יכתוב עוד טיעונים.... איפה זה אמור להסתיים? -
@yzahn למה אתה לא כותב while.. לגבי ההבנה אולי הצדק איתך, אני מושך את ידי.
-
-
@מעמד אני לא כל כך מבין אימוג'י. בקושי מבין עברית...
-
@yzahn התכוונתי להגיד שמה זה כל החזרות האלו על המשפטים שלך ?
תכתוב שלוש או ארבע פעמים וזהו ! -
-
@yzahn
איך זה רץ (while(true
בזמן שזה בכלל (while(false ... -
@a0533057932 אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
אם אינני טועה נאמר בעבר שבמקרה ויש קאשבק אחר זה לא עובר דרך נטפרי
כך שזה ממש זה נהנה וזה לא חסראני מקבל קאשבאק דרך לאומי קארד הבעיה שאחרי כמה דפים שאני משוטט באלי אקספרס זה עובר בחזרה דרך MAGICOD.
כמדומה שהפסדתי מזה הרבה פעמים סכומים לא מבוטלים.
אני הייתי מעונין שיהיה אפשרות להגדיר בתור ברירת מחדל שזה לא יעבור דרך MAGICOD -
@טרוצער
מניין לך שבלי ההפניה לmagicode זה היה נשאר עם ההפניה של לאומי? -
@shraga אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@טרוצער
מניין לך שבלי ההפניה לmagicode זה היה נשאר עם ההפניה של לאומי?אני עובד עם תוסף שלהם
-
@טרוצער אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@a0533057932 אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
אם אינני טועה נאמר בעבר שבמקרה ויש קאשבק אחר זה לא עובר דרך נטפרי
כך שזה ממש זה נהנה וזה לא חסראני מקבל קאשבאק דרך לאומי קארד הבעיה שאחרי כמה דפים שאני משוטט באלי אקספרס זה עובר בחזרה דרך MAGICOD.
כמדומה שהפסדתי מזה הרבה פעמים סכומים לא מבוטלים.
אני הייתי מעונין שיהיה אפשרות להגדיר בתור ברירת מחדל שזה לא יעבור דרך MAGICODאני לא יודע מה קרה אצלך אבל מבדיקה שאני בדקתי בעבר, אז גם אם הכתובת התחלפה למגיקוד עדיין הקאשבאק נשאר אצלי, איך שאני מבין הוא בודק אם יש הפניה חיצונית ואם יש הוא מחזיר אותה, אולי בצורה אחרת יבואו המומחים ויגידו, אבל המציאות הייתה שאפי' שהכתובת התחלפה נשאר לי הקאשבאק,
מה שאצלך לא היה קאשבאק יתכן שיש לך תוסף ששואב אותו, יש תוסף של השוואת מחירים שפורסם בתחומים בפוסט הדרכה ע"י הניק פרסומון, מהתכתבות איתם הם הודו לי שהם שואבים את הקאשבאק, רק טענו שאני יכול לשלוח להם את התכנית שותפים שלי והם יחריגו אותם, כך שיכול להיות עוד הרבה סיבות למה הקאשבאק לא הגיע אליך כמו שכתב @shraga -
גם בקאשדו וגם בקאשפוסט. הכל עובד.
שימו לב שבקאשדו מציינים שהכל צריך להיות מתוך החלון שנפתח דרכם. (אז כנראה שזה לא קשור רק לנטפרי) -
@טרוצער אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
אני הייתי מעונין שיהיה אפשרות להגדיר בתור ברירת מחדל שזה לא יעבור דרך MAGICOD
מה יעזור לך האפשרות הזאת אם רוב המשתמשים לא יגדירו כך?
-
@נטפריס הוא מתכוון שהוא חושב שנכון שיהיה את אפשרות ההגדרה הזאת גם בלי קשר לבעיה שהוא חושש שהיתה אצלו
-
@מ-פינחסי אמר בהצעה: שיהיה אפשרות להגדיר שלא יופנה אלי אקספרס דרך magicode:
@נטפריס הוא מתכוון שהוא חושב שנכון שיהיה את אפשרות ההגדרה הזאת גם בלי קשר לבעיה שהוא חושש שהיתה אצלו
נכון, המילים "ברירת מחדל" הטעו אותי.
-
די כבר!!!!!!!!!
לא לקחו לכם כלום השרשור הזה מיותר. -
@mdy בלי להתרגז...
יש אחד למעלה שטען שלדעתו זה כן לוקח לו. אני מאמין שהוא לא צודק אבל בכל אופן תן לו להתבטאות ולבדוק אם יש צדק בדבריו -
@aiib
ממש לא מתרגז.
אבל זה לא לעניין. גם בגוגל עוקבים אחריך ומוכרים מידע. זה מקובל זה נורמלי זה בכל מקום
והטענה פה, גם אם לא בכוונה כזאת, אבל התוצאה היא טענה "קנטרנית" ולא מפרגנת. זה הכל. -
@aiib באמת עוד לא קיבלתי תשובה
האם מישהו הצליח להשתמש באחד הקופונים שמוענקים חינם
כמו ה4 דולר וכו' ?
כי כל הפעמים זה פשוט נעלם לי או לא עבד
אם מישהו הצליח זה אומר שזה לא קשור -
אני במקום @administrators הייתי נעלב מאד מהאשכול הזה, ואולי גם שוקל לפרוש מהחיים הציבוריים. (הגזמתי....).
מספיק יום אחד לשוטט כאן, ובכל רחבי הרשת בכל פעם שהשם 'נטפרי' מוזכר, אין סוף הלל ותשבחה על המלאכים שעומדים מאחור, המקצועיות המסירות האיכפתיות והכל ואנחנו כמעט לא משלמים על זה.
והנה כחלק מהיצירתיות והגאונות הם מוצאים דרכים איך לתחזק את העסק ובמקום לקחת מאיתנו רבה געלט שמגיע להם ביושר, הם מפילים את המימון על הסינים.
ובמקום לשבח ולהודות, מגיע התמרמרות על כאילו חוסר נימוס (אמרו כבר שכל הרשת עושה היום כסף 'על גבינו' בשיטה הזו), ושמא יש ספק ספיקא של חשד שמא ח"ו הפסדנו פעם המה גרושים.
אוי ואבוי.
ולהיות אוכלי (חצי) חינם, על חשבון כל הצוות המלאכי של נטפרי. זה כן נימוסי???
כן, זה נימוסי.
בגלל שבניגוד אלינו הם נותנים לנו את זה עם כל הפרגון! ועוד לפעמים עם תחושה כאילו שאנחנו בכלל עושים להם טובה שאנחנו משתפים פעולה יפה.שהרי זה התפקיד שלהם ומשמים מינו אותם להיות משטרת הרשת!
וכי ראוי למעול בתפקיד? ...