שידור חי של כנס וירטואלי
-
שים ע''ז 3 נקודות לפעמים זה עוזר
-
פוסט זה נמחק! -
@מעלה-ומוריד אמר בשידור חי של כנס וירטואלי:
הערת אגב. אם כל הפניות היו באותו פניה (..) יש מצב שבגלל זה לא ענו לך, זה מרחיק את הפניה לתחתית הרשימה. יש לפנות, ולהמתין לתשובה. הקפצה רק מזיקה.
זה כבר מזמן לא עובד ככה.
@magicode אמר במה קרה לנטפרי?- כלום! הכל נותר כשהיה- הכי טוב בעולם!!!:
החלטתי לתקן את זה.
אני לא רוצה למנוע מהמשתמשים להוסיף מידע בפניה. כי לפעמים מידע יכול לעזור.
אני יתקן את זה והתגובות לא ישפיעו. הסדר יהיה לפי תאריך הפניה כמובן שזה אחרי הסדר של הנקודות. -
@ליכט תודה. לא ידעתי. העיקר אני נזהר..
-
@031712995 אמר בשידור חי של כנס וירטואלי:
שלום רב רציתי, אשתי עובדת במשרד החינוך ויש להם כנס וירטואלי עכשיו, השידור חסום ע"י הסימון הרגיל של נטפרי. שלחתי כמה פניות ולא נעניתי עדיין. האם נטפרי לא פותחת שידורים כאלה? אם כן, מה עושים?
תלוי דרך איזה אתר השידור עובר.
לדוגמא, אם זה דרך יוטיוב זה מצריך בדיקה. -
ידוע לי שיש אתרים כהנ"ל שפעילים בנטפרי
-
השיבו לי מנטפרי ששידור חי הם לא יכולים לפתוח, מפני שאינם יכולים לדעת שאין שם תוכן בעייתי. ועדיין צריך ביאור, מאחר ומדובר באתר של משרד החינוך וכנס לעובדי הוראה, שרוצים להשתתף בו מטעם העבודה, אז למה לא לפתוח. הרי ברור שאין כאן בעיה חריפה מצד צניעות וכדומה (חוץ מהעובדה שיש שם נשים שמדברות), וממילא לדעתי צריכה שתהי גמישות מסויימת שיכולה להכיל את זה שעדיין הגוי לא ראה את הכנס, ולהבין שסוף סוף זה כנס לעובדי הוראה, ומה רוצים שאנשים כאלה יעשו, שיעברו מנטפרי בגלל זה?
-
@031712995 אמר בשידור חי של כנס וירטואלי:
הרי ברור שאין כאן בעיה חריפה מצד צניעות וכדומה (חוץ מהעובדה שיש שם נשים שמדברות)
מאיפה הברור הזה?
-
@משרדי אז מה החלופה? להיות נוכחת בפועל במקום זה יותר צנוע??
זה שאלה כללית, כי פעם גם היה נפק''מ דומה אצלנו,
לכאורה, כמו בפתיחת אתרים חריגים קיים פתרון להביא אישור מרב, כך גם במקרים כאלה אולי צריך לקבוע קריטריונים שכן יפתחו? -
והראיה שיש פתיחת VPN למרות שהגוי עוד לא ראה ...