רבני נטפרי
-
דעת לנבון נקל שאילו היו חפצים בכך, שמותיהם היו מפורסמות זה מכבר.
-
@by6199
בשביל ש ... ? -
@MacroShadow אני שואל כי יש רינונים שאין כל רב והכל מצג שווא, אני שאלתי בצורה מכובדת כדי לקבל תשובה ולהפריך טענות אלו, בתגובתך אתה רק מחזק את השמועות הנ"ל
-
@חכם אמר ברבני נטפרי:
@by6199
בשביל ש ... ?אני רוצה לשמוע מאותו רב האם דעתו היא כזו וכזו וכן הלאה, אני חושב שבמידה ואין כאן החלטות אישיות של אנשים אלא של רבנים, אני יציג בפניהם עמדות אחרות ואם הם יחליטו אחרת זה ישתנה, במידה ואין כאלו באמת חבל על זמני והנסיונות
-
נטפרי מפוקחת על ידי ועדת הרבנים לביצור חומות הדת , והעומדים בראשה הרב סילמן הרב רוזנברג ורבנים נוספים. כמובן שלא בכל מקרה ועניין פונים אליהם, יש את ההנחיות הכלליות, במקרים חריגים שדורשים הכרעה יוצאת דופן הם נדרשים לשאלות ונותנים הנחיות. אם תשכנע את הרבנים הנ"ל שנטפרי פועלת באופן שגוי בעניינים מסוימים, ברור לחלוטין שהמדיניות של נטפרי תשתנה באותו עניין בהתאם להנחייתם ודעתם של הרבנים.
-
@shraga אמר ברבני נטפרי:
נטפרי מפוקחת על ידי ועדת הרבנים לביצור חומות הדת , והעומדים בראשה הרב סילמן הרב רוזנברג ורבנים נוספים. כמובן שלא בכל מקרה ועניין פונים אליהם, יש את ההנחיות הכלליות, במקרים חריגים שדורשים הכרעה יוצאת דופן הם נדרשים לשאלות ונותנים הנחיות. אם תשכנע את הרבנים הנ"ל שנטפרי פועלת באופן שגוי בעניינים מסוימים, ברור לחלוטין שהמדיניות של נטפרי תשתנה.
וכשיש שאלת רב האם לפתוח אתר מי הוא המכריע? ברור הרי שהרב סילמן לא נשאל באותו פרק זמן את השאלה
-
@by6199 אמר ברבני נטפרי:
וכשיש שאלת רב האם לפתוח אתר מי הוא המכריע? ברור הרי שהרב סילמן לא נשאל באותו פרק זמן את השאלה
קודם כתבת ש"יש רינונים שאין כל רב והכל מצג שווא", פתאום החלטת שיש שאלות רב?!
כאמור יש הנחיות כלליות, לעיתים במקרה שמסתפקים חוסמים עקב הספק. במקרים חריגים אכן שואלים את הרבנים, לפי הזמן המקום והעניין. -
@shraga אמר ברבני נטפרי:
@by6199 אמר ברבני נטפרי:
קודם כתבת ש"יש רינונים שאין כל רב והכל מצג שווא", פתאום החלטת שיש שאלות רב?!
כאמור יש הנחיות כלליות, לעיתים במקרה שמסתפקים חוסמים עקב הספק. במקרים חריגים אכן שואלים את הרבנים, לפי הזמן המקום והעניין.זה שיש רינונים זה נכון, הם גם אומרים שיש משחק כביכול יש רב והרב פסק
-
@by6199 אז תגיד לרינונים האלו שהם טועים. ותמסור להם ד"ש ממני...
-
כמובן ללא כל ספק שאין פונים לשאלת רב על כל אתר ואתר.
יש מספר רבנים שהתייעצנו איתם לקבלת כללים וקווים מנחים על מה פותחים ומה לא.
הכללים הללו נמסרו לעובדים ועל בסיס הכללים הללו פותחים או סוגרים אתרים.יש שאלות שעליהם לא היה לנו כללים לטיפול, או דברים שהם יוצאים מהכלל כפי ראות עינינו, ואז חוזרים לרבנים לשאול מה לעשות.
אין כאן ניסיון של הסתרת רבנים, אבל אם כל רב שנפנה אליו בשאלה, יקבל בתמורה טלפונים ופניות בלי סוף, לא יהיו לנו רבנים שיענו לנו על השאלות.
אם יש לך השגה על טיפול בפתיחה/סגירה של אתר מסויים, ואתה חושב שנטפרי לא מטפלת בזה כהוגן,
אתה מוזמן לפנות לאחד הרבנים שנמצאים איתנו בקשר, ויפנה אלינו בנושא.ישנם הרבה כאלו. ובכללם:
הרב שריאל רוזנברג
הרב מאיר קסלר
הרב יהודה סילמן
הרב מרדכי יצחק הכהן רובין
ועוד.יצויין, לא כל הרבנים שותפים לכלל ההוראות. אבל אתה יכול לפנות לאחד מהם.
את האשכול נעלתי, כי אין צורך לפתח דיון בנושא.