הצלת יהודי ממכשיריו
-
הדרן יכולים לעשות את זה וזה עולה כסף
תשאל אותו
a0548499993@gmail.com
או במספר 0548499993 -
@פורים-רב כל עוד וזה סמסונג יש מבחר פתרונות
-
@a0533057932 אמר בהצלת יהודי ממכשיריו:
@פורים-רב כל עוד וזה סמסונג יש מבחר פתרונות
כגון?
כמה הדרן יקחו וכמה החודשי (אם יש חודשי לא מאמין שירצה לשלם רק משהו חד פעמי) -
@מנתק האם כשר פליי טוב לסמסונג במדה והמחשבון לא רשום על שם הלקוח? ונטספארק? עסקן?
-
@מנתק האם כשר פליי טוב לסמסונג במדה והמחשבון לא רשום על שם הלקוח? ונטספארק? עסקן?
לא הבנתי
-
@שלום17 אמר בהצלת יהודי ממכשיריו:
(אם יש חודשי לא מאמין שירצה לשלם רק משהו חד פעמי)
בכל מקרה צריך לשלם על הרשת חודשי, התשלום להדרן זה חד פעמי על המכשיר, קצת יותר ממה שהוא עולה בחנות ואחרי זה תשלום כל חודש על הסים.
-
@שלום17 הבאתי שלש אופציות שעל מכשיר סמסונג אמורות להיות מספיק טובות לסינון מהסוג הזה של הכל חסום חוץ מוויז וציתתי את @מנתק ע"מ לוודא שאני צודק ולא יכשלו בגללי ח"ו
נ.ב. הדרן מדובר בתשלום חד פעמי שאר החברות זה תשלום חודשי \ שנתי
נ.ב.ב. יש גם לנתיב אופציה של מייל בלבד ניתן לבדוק גם אצלם
אולם כל זמן שאין לו בעיה של מחיר לכאורה וודאי שעדיף הדרן ולו מצד שהם מספקים למי שזקוק לאינטרנט בסמארטפון ולא רק אפליקציות את האינטרנט המסונן של נטפרי -
@מעמד המכשיר של חברת סמסונג?
את השאלה שאל @שלום17 , אני רק אישרתי ע"פ הבנתי שמה שכתבת זה כנראה מה שהוא שאל
אין לי מכשיר כזה ואני לא מחפש לחסום
בהצלחה -
מכשיר סמסונג. הוא צריך להשאר עם הסים שלו לשיחות אך לחסום את כל השאר באופן שלא צריך לשלם עוד תשלום נוסף מעבר ל 50-60 שהוא משלם על הסים כיום.
הדרן זה עם אפשרות שיחות ? -
-
האוטנט גם יכולים ניראה לי
-
הדרן שינו את המדיניות. אין תשלום על ההתקנה.
לפני כמה ימים זה השתנה ויש תשלום חודשי קבוע של 29.9 והתחייבות לשנתיים וחצי. -
@mosh115 אמר בהצלת יהודי ממכשיריו:
לפני כמה ימים זה השתנה ויש תשלום חודשי קבוע של 29.9 והתחייבות לשנתיים וחצי.לא מדיוק.
תשלום התקנה 299
תשלום הגנה 29.9 -
פוסט זה נמחק! -
@mosh115 אמר בהצלת יהודי ממכשיריו:
לפני כמה ימים זה השתנה ויש תשלום חודשי קבוע של 29.9 והתחייבות לשנתיים וחצי.כמו נתיב בעצם?
-
@בעזרת-השם-יתברך אני חושב 39. לא כולל דפדפן שזה עוד תוספת של 20. אבל לא בדקתי בזמן האחרון אז ייתכן שזה לא מדוייק.
-
לא מבחינת מחיר שאלתי. אלא מבחינת רעיון.כלומר שכל חודש שאתה נימצא שם אתה משלם 30?
-
אם אין ענין של כסף כמובן שהדרן הפתרון הכי טוב.
אם הוא לא מוכן להשקיע או כל סיבה אחרת, אפשר לבצע רוט למכשיר למחוק הכל כולל התקנת אפליקציות ולהשאיר רק את הווייז.
יש כאלו שעושים את זה. נראה לי @מנתק -
היום זה אפשרי גם ללא רוט וברמה הרבה יותר חזקה ממה שאפשרי עם רוט - אם מדובר על מכשירי סמסונג ו LG
-
@מנתק קופץ על האשכול למכשיר הוואי יש פתרון?