פתיחת ערוצי יוטיוב באופן חלקי
-
אמנם ברור לי שהאתר יוטיוב הוא בעייתי, ומובן אם כן שאין אפשרות לפתוח ערוצים שלמים במלואם אלא אם כן בעל הערוץ התחייב על התוכן וכו׳.
אבל יחד עם זאת, לדעתי אין כל רע בלפתוח את הדף עצמו של הערוץ (או לפחות חלק מהערוצים לאחר שעברו בדיקה) ללא פתיחה כללית של כל הסרטונים שבו. הדבר יכול להועיל מאוד מבחינת ניווט ומציאת תוכן רצוי.כרגע לדעתי חסרה מאוד אפשרות כזו, כי יש למשל ערוצים תורניים רבים שמעלים לשם שיעורים, וקרוב לוודאי שישנם כבר המון שיעורים פתוחים שם, ואלו שלא כנראה יאושרו בקלות ללא בעיות. אלא שקשה מאוד למצוא אותם כאשר אין אפשרות להיכנס לדף הערוץ.
וכמו למשל שהייתי נכנס פעמים רבות לערוצים של השיעורים במוסיוף וכדומה, ובכל פעם בוחר לצפות בשיעור מסוים מתוכם. וכעת איך אצליח לנחש אילו שיעורים עלו לשם וגם איך הם נקראים כדי שאמצא אותם בגוגל?לכן אשמח אם תהיה אפשרות כזו לראות את הערוץ עצמו בתור דף אינטרנט, שעובר בדיקה רגילה של התמונות שבו ואפשרות לראות סרטונים שאושרו בו וכן סרטונים שאפשר לשלוח לאישור.
תודה רבה ושפע עצום.
-
-
מחילה, לא הבנתי את משמעות הקישור ששלחת. הדיון שם עוסק בפתיחת ערוץ שלם במלואו, כולל תכני הוידאו עצמם. ואמנם הייתה שם הצעה אחת לפתוח ערוצים ללא הוידאו, אבל לא כל כך התייחסו אליה. ואם כן, כרגע עד כמה שאני מבין זה נותר ללא יחס.
זה לא נשמע כמו משהו מסובך מדי, שהרי הרבה אתרים פתוחים בנטפרי ולמרות זאת הוידאו באותם אתרים סגור עד לבדיקתו במידת הצורך. לכן אני לא רואה סיבה מדוע לא לעשות זאת גם בערוצי יוטיוב?