פלטפורמת הפרסום בפייסבוק
-
כידוע אחד הכלים הכי חזקים היום להביא לקוחות לעסקים בדיגיטל הוא לפרסם בפייסבוק,
למה בנטפרי לא פותחים את פלטפורמת הפרסום של פייסבוק שזה כלי עסקי לכל דבר ועניין?
כדי לתת את האופציה למסונני נטפרי להביא לקוחות מהפלטפורמה הכי טובה להבאת לקוחות מהאינטרנט...
הרי גם יוטיוב פתחו לצורך העלאת סרטונים על אף שיוטיוב בעצמו סגור
וכך גם מלא דוגמאות של אתרים שפתחו רק חלקם לשימוש מסונני נטפרי
כך גם יפתחו רק את פלטפורמת הפרסום של פייסבוק בו בעת שישאירו סגור וחסום פייסבוק בעצמו
יצוין שהאתר שנטפרי מפנים אליו לרוצים לפרסם הוא באנגלית
ולאלו שלא מבינים אנגלית מאוד קשה מנטלית ורגשית להכניס שם כרטיס אשראי כשלא יודעים על מה משלמים
(האתר מבקש כרטיס אשראי בתחילת השימוש בו...)
אשמח לפתרון בנושא -
אני רק מדגיש שנטפרי לא מפנים לאתר הזה.
זה עצה שנכתבה ע"י המשתמשים. וזה טוב שאנשים מציעים עצות. אבל זה לא פיתרון של נטפרי. -
@magicode למיטב ידיעתי האתר כבר לא עוזר
פייסבוק חסמו את הדברים האלו -
@magicode אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
אני רק מדגיש שהאתר שנטפרי לא מפנים לאתר הזה.
זה עצה שנכתבה ע"י המשתמשים. וזה טוב שאנשים מציעים עצות. אבל זה לא פיתרון של נטפרי.למעשה מה נטפרי עונה על שאלתי ובקשתי?
אני הייתי מוכן לתרום כסף כדי שיקדמו את הפתיחה של הפלטפורמה הזה... -
פוסט זה נמחק! -
ייתכן מאוד שמבחינה טכנית קשה מאוד למתכנתי נטפרי לסנן את פייסבוק,
בניגוד ליוטויוב למשל -
לסנן פייסבוק זה ממש קשה צריך צוות מקצועי ביותר
-
@אשר-כהן מר כהן, לא למדת לקח?
-
יותר חשוב שיפתחו תוכנה לסינון האווטספ
-
@אנוממי מה זה קשור לכאן?
-
@אפשוטער-יוד אומר דברים של טעם לדעתי.
הרי לכאורה אין סיבה למה לא לפתוח אתרים מסוג זה.
הרי בדיוק כמו ש google ads פתוח, אפשר לפתוח גם את זה, וגם את האתרים הדומים, כמו לדוגמה outbrain וכו'. -
לעצם העניין לדעתי זה פגיעה בטאבו חרדי.
זה יתן לגיטימציה לפייסבוק שמבחינה חרדית הוא סמל של רע. -
@aiib בגלל שהוא אמר שצריך לפתוח את הפייסבוק אז אמרתי שלפני צריך לפתוח את הוואטספ
-
זה יתן לגיטימציה לפייסבוק שמבחינה חרדית הוא סמל של רע.א. "יוטיוב" יותר טוב מהבחינה הזו? יש שם פחות זבל? הוא נחשב בציבור כפחות "רע"?
ב. כמדומני שמדובר כאן רק על ממשק ניהול המודעות, ולא שום חלק מהאתר עצמו. -
@shraga אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
זה יתן לגיטימציה לפייסבוק שמבחינה חרדית הוא סמל של רע.א. "יוטיוב" יותר טוב מהבחינה הזו? יש שם פחות זבל? הוא נחשב בציבור כפחות "רע"?
ב. כמדומני שמדובר כאן רק על ממשק ניהול המודעות, ולא שום חלק מהאתר עצמו.א. לא היה בכלל דיבור על כמות זבל. העונה הניח שיודעים מה הבעיה בפייסבוק (סמל של רע, ולא "נחשב בציבור"), שאלתך בעצם שואלת למה פייסבוק לא טוב אחרי סינון תמונות ומלל.
ב. כנ"ל, על הצד שפייסבוק זה דבר רע בעצמותו, אז לא כדאי לשפר את הקשרים שלו המסחריים למגזר שלנו. -
זה יתן לגיטימציה לפייסבוק שמבחינה חרדית הוא סמל של רע.לא הבנתי.
זה שגוגל אדס פתוח, אומר שהציבור החרדי נותן לגיטימציה לאתרים בעייתיים?..
אני חושב שאם גוגל אדס פתוח, אין סיבה מבחינה אידיאולוגית (לא טכנית) שהפרסום ברשתות החברתיות יהיה חסום.
(וכאחד שמתעסק עם עסקים אינטרנטיים אני יכול להעיד כמה זה חשוב היום לעסקים.) -
@Glantz אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
זה יתן לגיטימציה לפייסבוק שמבחינה חרדית הוא סמל של רע.לא הבנתי.
זה שגוגל אדס פתוח, אומר שהציבור החרדי נותן לגיטימציה לאתרים בעייתיים?..
אני חושב שאם גוגל אדס פתוח, אין סיבה מבחינה אידיאולוגית (לא טכנית) שהפרסום ברשתות החברתיות יהיה חסום.
(וכאחד שמתעסק עם עסקים אינטרנטיים אני יכול להעיד כמה זה חשוב היום לעסקים.)אדם שמפרסם בפייסבוק, לא ימנע מלפרסם את פירסומו בתוך הציבור שלנו, ובתחתית העמוד יתנוסס את סמל - ה F המפורסם, וזה נותן לגיטימציה שאנשים יחשבו שהפייסבוק הותר לבוא בציבור.
-
@סופר
לא חושב שיש מישהו שיחשוב שהסמל F בפרסום מסחרי , משמש לצורך שעשוע ובילוי {אסור} -
@חכם אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@סופר
לא חושב שיש מישהו שיחשוב שהסמל F בפרסום מסחרי , משמש לצורך שעשוע ובילוי {אסור}יחשובו ועוד יחשובו, כי למזלינו אנשים לא מכירים את הכלי הזה.
וזה להכניס עוד מושג לא יהודי לציבור שלנו. -
@סופר תגובתך מגיעה מאי הבנת הפלטפורמה הזו:
עסקים שמפרסמים את הלוגו של פייסבוק בפרסומת שלהם, הם עסקים שיש להם דף פייסבוק, והם רוצים שהאנשים שרואים את הפרסומת, יכנסו לפיסבוק ויעקבו אחר הדף שלהם.
אנחנו עוסקים פה בדבר אחר, אנחנו עוסקים בפלטפורמה שמאפשרת פרסום ממומן בפייסבוק. ( היא אמנם של פייסבוק, אבל יש שם רק הגדרות )
ראית פעם עסק שמפרסם בהמודיע שם את הלוגו של המודיע בתחתית המודעה??...חוץ מהאנשים שגולשים בפייסבוק, שזה ציבור חילוני, אף אחד לא צריך לדעת שהעסק משתמש בו.
אני חושב שפתיחת אתרים מסוג זה בנטפרי, זו בשורה אדירה להמון עסקים.