אני רק שאלה...
-
@מבט
כל מה שנכנס לפרוג ירד לך מצויין.
תוכנות יותר גדולות לא נכנסות בכלל בפרוג, הגודל המקסימלי שם הוא 24 מ"ב כמדומני, ועד הגודל הזה באמת תוכל לבקש שם.
רק אם אתה מדבר על תוכנות יותר גדולות, יש מה להמשיך לדבר על פתרונות. -
@מבט
פרוג ונטפרי זה לא נושא רגיש.
יש כאלה שסבורים שצריך לבדוק (ואני ביניהם), לעומת ההנהלה של נטפרי שסבורה שלא.
האתר פתוח בנטפרי בלי סינון משום שהם סומכים על פרוג, ומי שרוצה יחסום לעצמו. הכי פשוט שיש. -
זה ממש לא נשמע אמיתי שההנהלה של נטפרי מכשירה את פרוג, בעוד יש שם עשרות סרטונים עם נשים ללא פיקוח. עושה רושם שאין להם אפשרות לחסום את פרוג או בבחינת הרע במיעוטו.
-
@מבט
לא יודע מה אמתי ומה לא, אבל זה מה שמאט כתב, ועליו אני סומך.
אני אישית עדיין חושב אחרת.
אבל בוא לא נחזור לפרוג, באמת דנו על זה מספיק.
אם יש לך עדיין בעיה בלהוריד תוכנה מסויימת אפשר להמשיך לדבר. -
@מבט אמר באני רק שאלה...:
עושה רושם שאין להם אפשרות לחסום את פרוג או בבחינת הרע במיעוטו.
אני מכיר נטפרי מספיק זמן ואני יכול להגיד לך שכשמדובר בכשרות נטפרי לא מתכופף. בטח יש סיבה אבל מה זה אני לא יודע.
-
על כך נאמר שב ואל תעשה עדיף. תודה לכל המסייעים.
-
אם מותר להעיר:
לדעתי אין ספק שהמטרה אינה שאתרי השיתוף תמיד יהיו סגורים, אלא אדרבה יבוא יום והסינון יהיה כ"כ חזק וזה פשוט יסנן את התוכן ללא קשר מאיפה ההורדה נעשית וכמה זמן השיתוף זמין ומה סוג הקובץ.
זה רק עניין של זמן.
פשוט כל עוד שאנחנו עדיין לא שם ההכרח הוא לסגור את אותם אתרי שיתוף בעייתיים.מנהלים, הלא כן?
-
@למדן-וידען
אם תרשה לי (למרות שאני לא מנהל) אני ממש לא מאמין שיגיע כזה שלב.
סינון אוטומטי על כל קובץ מכל אתר?
אין סיכוי. -
@dLive אמר באני רק שאלה...:
@למדן-וידען
אם תרשה לי (למרות שאני לא מנהל) אני ממש לא מאמין שיגיע כזה שלב.
סינון אוטומטי על כל קובץ מכל אתר?
אין סיכוי.??
וידאו ותמונות אנחנו כבר אחרי..
PDF כנ"ל..
קבצי טקסט עאכו"כ..
אני לא רואה למה.. -
@למדן-וידען מסכים עם דבריך וזו היתה כוונתי. אתה כתבת אותם בלי להוסיף מונחים טכנולוגיים ונראה שטוב עשית..
-
@למדן-וידען
דיברו על זה כבר (בפורום ז"ל), כשמדובר בקבצי ענק של כמה ג'יגה טובים, לך תוודא שבאחד הקבצים לא נמצאת איזו תמונה בעייתית וכו'. (לא הבנתי למה זה אמור להיפסל בגלל שבסריקה בינארית מצאת שיש תמונה.)
לא שאני מתנגד ח"ו. -
@dLive
לפי הידוע לי ההבדל בין קובץ קטן לבין כמה ג'יגה טובים זה בסה"כ משאבי אנוש ובתרגום מילולי תקציב כספי..
ובעזרת השם הרי על זה אנחנו מתפללים יום יום (אני בכל אופן) שיבוא תורם פילנתרופי וייקח את זה על עצמו, אז בסה"כ זה עניין של זמן. -
@למדן-וידען אמר באני רק שאלה...:
@dLive
לפי הידוע לי ההבדל בין קובץ קטן לבין כמה ג'יגה טובים זה בסה"כ משאבי אנוש ובתרגום מילולי תקציב כספי..ודאי שיש הבדל - הסינון יצטרך לבדוק כל אורך הקובץ ואם זה כמה ג'יגה אז הקובץ ארוך מאד. האם דבר כזה קיים שאפשר להגיד שזה יעבוד?
-
"יצטרך". לא "יצתרך".