עזרה בנט-סטיק של הוואי n8372
-
@shraga אין לי דרך לדעת... [לא מחשב אחר ולא סים אחר. אבל אצל חבר שלי זה עבד מצויין עד אתמול].
-
@אוריויל אז תיאלץ למצוא את הדרך..
אולי איפוס של הנטסטיק דרך לחצן הreset יעזור. -
@shraga ניסיתי את הreset ולא עזר.
אין דרך להגיע לממשק בלי חיבור אינטרנט? על בסיס תוכנה או משהו? יכול להיות שבשביל לפתוח את הממשק צריך קודם להגדיר משהו במאפיינים של האינטרנט? [כי כאמור, המחשב כן מזהה אותו והוא מופיע בחיבורי רשת].
תודה רבה על העזרה -
@אוריויל
מה אומר פותר הבעיות של windows? -
@אוריויל יש לך עוד חיבור אינטרנט פעיל על המחשב ?
-
-
@אוריויל לא שאלתי מה הוא מציע,
איך הוא מאבחן את הבעיה? -
@shraga פעם אחת ניסיתי הוא כתב שלא הצליח למצוא את הבעיה
פעם נוספת הופיע משהו אחר, אני מצרף קובץ פי די אף, לא יודע איך לפענח
בכל אופן גם אחרי מה שכתוב שתוקן, בעיה לא נפתרה ואין אינטרנט בנטסטיק הנ"ל
0_1551900816576_אט.pdf -
@אוריויל
תנסה להגדיר ידנית:
כתובת IPv4:
192.168.8.10 (הקבוצה האחרונה יכולה להיות בין 2 ל255)
מסיכת רשת משנה של IPv4:
255.255.255.0
שער ברירת מחדל של IPv4:
192.168.8.1יתכן וזה הבעיה שמופיעה כאן:
http://forum.netfree.link/topic/3327/הדרכה-להגדרות-נטסטיק -
@shraga אולי זה הבעיה פה ?
אני רק שואל, אין לי באמת מושג
אבל פעם אמרו לי בנטפרי להגדיר פה כל מיני הגדרות
-
@אוריויל אמר בעזרה בנט-סטיק של הוואי n8372:
גם הממשק של הנטסטיק לא נפתח
מה קורה כשאתה נכנס לכתובת הזאת: http://192.168.8.1/html/home.html ?
-
@אוריויל מדהים. יש לי סטיק מאוד דומה, E8372 [ואולי לזה התכוונת], ואותה הבעיה בדיוק.
בהתחלה חשבתי שיש פשוט בעיה בחיבור הפיזי של הלוח, אולי העברת נתונים למחשב, ככה שהתוכנה שלו לא קופצת מיד ומותקנת והסטיק לא מזוהה ע"י המחשב.
אבל התבדיתי כשראיתי שאם מכניסים כרטיס מיקרו SD לחריץ שם הוא מזוהה מצוין.
בסוף חשבתי שהסינים הגבילו את הפלסטיק לעבוד עד זמן מסוים....
אין לי פיתרון, אבל זה נראה בעיה מקיפה. סטיק מומלץ ומאוד טוב, אבל כנראה יש כמה פשלות. -
@אלי-TZA אי אפשר, כי אין רשת.יהיה כתוב "אין אינטרנט".
כאילו המחשב לא מבין מה הסטיק הזה רוצה ממנו.
יש צליל של חיבור, מופיע כונן ריק במחשב שלי - של הSD, אבל שאר הדברים שסטיק אמור לעשות לא קורים.
אולי יש למישהו את הקבצים של תוכנת הממשק ויהיה אפשר לנסות להתקין במחשב כדי שיזהה אותו?
אז אני יודע שיגידו שאין תוכנה, אלא זה דף אינטרנט שהמחשב ננכס אליו אוטומטית בהכנסת הסטיק,
בכל מקרה ברור לי שיש איזה קובץ שגורם לכל זה לרוץ. אם הוא ימצא אולי זה יוכל לעזור.
[נ.ב. ששש... ואולי דיברתי שטויות.] -
@שלום-על-ישראל תעלה תמונה של לוח הבקרה תחת קטגוריה תוכניות ותכונות
-
@שלום-על-ישראל אמר בעזרה בנט-סטיק של הוואי n8372:
@אלי-TZA אי אפשר, כי אין רשת.יהיה כתוב "אין אינטרנט".
כאילו המחשב לא מבין מה הסטיק הזה רוצה ממנו.
יש צליל של חיבור, מופיע כונן ריק במחשב שלי - של הSD, אבל שאר הדברים שסטיק אמור לעשות לא קורים.אני מאמין לך שזה המצב אצלך אבל בכל זאת יתכן שאצל @אוריויל הבעיה שונה ואני רוצה לדעת מה קורה בכניסה לקישור http://192.168.8.1/html/home.html
אולי יש למישהו את הקבצים של תוכנת הממשק ויהיה אפשר לנסות להתקין במחשב כדי שיזהה אותו?
אז אני יודע שיגידו שאין תוכנה, אלא זה דף אינטרנט שהמחשב ננכס אליו אוטומטית בהכנסת הסטיק,
בכל מקרה ברור לי שיש איזה קובץ שגורם לכל זה לרוץ. אם הוא ימצא אולי זה יוכל לעזור.
[נ.ב. ששש... ואולי דיברתי שטויות.]אתה בכלל לא מדבר שטויות, כשמכניסים את הסטיק למחשב חדש הרבה פעמים מופיע כונן עם תוכנה להתקנה ורק אחרי ההתקנה הסטיק מתחבר ודף האינטרנט של הסטיק עולה.
עקב בעיות דומות בעבר עשיתי לי מנהג להעתיק את התוכנה לפני ההתקנה אז הנה היא.לגבי הבעיה שלך לפעמים עוזר למחוק את הדרייבר של הסטיק במנהל ההתקנים ואז לנתק ולחבר אותו שוב.
-
@אלי-TZA זה מתאים לנטסטיק דגם ספציפי או שלכל הנטסטיקים של הוואי ? (גם כמה דורות אחורה)
-
@שלום-על-ישראל
זה בעיה בהגדרות של המחשב בוינדוס 10 ולא בסטיק
וגם יש פתרון לזה -
@אוריויל
זה בעיה בהגדרות של המחשב בוינדוס 10 ולא בסטיק
וגם יש פתרון לזה -
-
@שלום-על-ישראל
לא סוד אבל קשה לי להסביר את זה בכתב אלא רק בע''פ דרך הטלפון וגם צריך להבין במחשבים בשביל זה