מסנג'ר בנטפרי
-
זה תוכנת הצאט של פייסבוק, מקביל לתוכנת הצאט של גוגל. אין לי שום ענין שיפתחו את זה כי אין עסקי בפייסבוק, אבל עניין אותי לשאול, האם הסיבה שלא פתחו את זה משום שאין דרך לסנן את זה, גם יתכן שיש הוראה מהרבנים שליט"א שלא לפתוח, או לאידך גיסא שיש פיתוחים אחרים הקודמים לפיתוח זה?
-
@יהושע-ב אמר במסנג'ר בנטפרי:
זה תוכנת הצאט של פייסבוק, מקביל לתוכנת הצאט של גוגל. אין לי שום ענין שיפתחו את זה כי אין עסקי בפייסבוק, אבל עניין אותי לשאול, האם הסיבה שלא פתחו את זה משום שאין דרך לסנן את זה, גם יתכן שיש הוראה מהרבנים שליט"א שלא לפתוח, או לאידך גיסא שיש פיתוחים אחרים הקודמים לפיתוח זה?
באם אתה רוצה לקבל תשובה, שאל במערכת הפניות
-
@Chocolate אמר במסנג'ר בנטפרי:
@יהושע-ב אמר במסנג'ר בנטפרי:
באם אתה רוצה לקבל תשובה, שאל במערכת הפניות
אתה על אנדרואיד או על מחשב?
-
ודאי שהנידון הוא על מחשב. גם לא אמרתי שצריך לפתוח את זה, רק אמרתי שמעניין אותי לדעת למה זה סגור.
במסנג'ר יש את הפלוס שאפשר להכנייס צאט מסנג'ר לתוך האתר שלי ומי שיכתוב שם שאלה אפשר להמשיך לנהל את שיחה לאחמ"כ במסנג'ר לכל דבר.
שוב מדובר בכתובת אתר נפרדת מפייסבוק, ולא נראה לי שסינון תמונות זה מה שתוקע את זה.