מה אם נטפרי לאנדרואיד
-
אני מעוניין לעשות נטפרי על הפלאפון
איפה זה אוחז וכמה זה עולה -
@משוש אמר במה אם נטפרי לאנדרואיד:
כשפן אני אומר לך
עדיין לא מושלם -
לשאלת המחיר, אמנם איני יודע אבל לפי הסגנון של נטפרי והסגנון של ההודעות כאן בפורום, זה נראה שלא צריך לשלם על זה, ואתה רק תעזור אם תשתמש בזה.
לרבים השואלים אם להשתמש בזה או לא, כמובן שאין כאן משהו סופי לבינתים אלא רק גירסת ניסיון, וזה לא פתרון סופי וקבוע, אבל זה ודאי עדיף מפלאפון רגיל עם סים נטפרי בלבד שאין עליו שום הגנה בפועל לוויי פיי לא מסונן. -
@יהושע-ב אמר במה אם נטפרי לאנדרואיד:
לשאלת המחיר, אמנם איני יודע אבל לפי הסגנון של נטפרי והסגנון של ההודעות כאן בפורום, זה נראה שלא צריך לשלם על זה, ואתה רק תעזור אם תשתמש בזה.
לרבים השואלים אם להשתמש בזה או לא, כמובן שאין כאן משהו סופי לבינתים אלא רק גירסת ניסיון, וזה לא פתרון סופי וקבוע, אבל זה ודאי עדיף מפלאפון רגיל עם סים נטפרי בלבד שאין עליו שום הגנה בפועל לוויי פיי לא מסונן.יש לי חסימה לא נוחה משהו של כשר פליי ואני מעדיף נטפרי
-
@משוש
אם יש לך אנדרואיד עד 6 אתה יכול להשתמש כמעט חופשי אחרי התקנת תעודת אבטחה של נטפרי. האפליקציות ה'רגילות' כמו וויז ובנקים עובדות חלק, וכל אפליקציה אתה יכול לשלוח לבדיקה ופתיחה דרך חנויות אפליקציות מקבילות לפליי סטור. (כל אפליקציה צריך להוריד משם. גם אפליקציות שהתקנת לפני כן, לא יעבדו.צריך להוריד שוב מהאתר של ר' צביצבי, או מהחנויות הנ''ל)אם השאלה שלך לגבי וויפרי, יש גירסת ניסיון כאמור, מותאמת רק לאנדרואיד 7.
תעשה חיפוש בפורום תגיע לכל מידע שתרצה. זה נושא מאוד מדובר או לעוס, קרא לזה איך שתרצה.
מקווה שהועלתי.כל זאת על סמך התעניינות, ונסיוני האישי והפעוט בטאבלט אנדרואיד 4.4. ללא אחריות.
-
-
@a0533057932
עיין עריכה. -
יש לציין כי נכון להיום הרבה אפליקציות כבר עובדות בלי שתשלח לבדיקה, כי כבר אחרים שלחו לבדיקה לפניך, כמו באתרים. אבל את הקובץ אתה צריך לבקש ממערכת הפניות, מה שעוד לא התקנת.