נקודות בנטפרי
-
@chocolate ומה עם זה ?
-
@קרמבו אמר בנקודות בנטפרי:
במקום שמשלמים ישרלנטפרי הם משלמים לחנות והחנות משלמת לנטפרי
שישתמשו בחשבון של החנות
-
אני חושב שנטפרי גם מפסידים מזה שהם כבר לא נותנים נקודות כי כמה שיותר נקודות מסתובבות יותר אתרים נפתחים ויש מבחר גדול יותר בנטפרי עד שנטפרי תהיה הסינון הכי מוצלח (כלומר היא כבר הכי מוצלחת אבל אין שיעור להצלחה) ואז יהיו יותר קליינטים בנטפרי
ואני חושב שרוב ההצלחה בנטפרי היא מהחניות מחשבים שהשתמשו עם כל הנקודות ע"פ רוב יושבים שם כאלו
מה אתם חושבם אני לא צודק -
@מיציבושי חושב שאתה צודק, אבל כמר אמר החכם "אם אין קמח אין נטפרי".
-
@מרדכי נטפרי נפתחה במטרה הזו, ועדיין זו מטרתה, אבל בשביל להגיע למטרה הזו צריך אמצעים, והאמצעים זה כסף, ואם היא לא תגבה כסף, המערכת המיוחדת הזו ושמה נטפרי תאלץ להסגר, דבר שאף אחד לא מעוניין בזה...
עניין זה נידון כבר בעבר... -
@מרדכי
כתוב בתורה וַיְדַבֵּר ה' אֶל-מֹשֶׁה בְּהַר סִינַי לֵאמֹר. דַּבֵּר אֶל-בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וְאָמַרְתָּ אֲלֵהֶם, כִּי תָבֹאוּ אֶל-הָאָרֶץ אֲשֶׁר אֲנִי נֹתֵן לָכֶם - וְשָׁבְתָה הָאָרֶץ שַׁבָּת לה'. שֵׁשׁ שָׁנִים תִּזְרַע שָׂדֶךָ, וְשֵׁשׁ שָׁנִים תִּזְמֹר כַּרְמֶךָ; וְאָסַפְתָּ אֶת-תְּבוּאָתָהּ. וּבַשָּׁנָה הַשְּׁבִיעִת, שַׁבַּת שַׁבָּתוֹן יִהְיֶה לָאָרֶץ - שַׁבָּת לה': שָׂדְךָ לֹא תִזְרָע, וְכַרְמְךָ לֹא תִזְמֹר. אֵת סְפִיחַ קְצִירְךָ לֹא תִקְצוֹר, וְאֶת-עִנְּבֵי נְזִירֶךָ לֹא תִבְצֹר: שְׁנַת שַׁבָּתוֹן יִהְיֶה לָאָרֶץ. וְהָיְתָה שַׁבַּת הָאָרֶץ לָכֶם לְאָכְלָה - לְךָ, וּלְעַבְדְּךָ וְלַאֲמָתֶךָ; וְלִשְׂכִירְךָ, וּלְתוֹשָׁבְךָ, הַגָּרִים עִמָּךְ. וְלִבְהֶמְתְּךָ וְלַחַיָּה אֲשֶׁר בְּאַרְצֶךָ: תִּהְיֶה כָל-תְּבוּאָתָהּ לֶאֱכֹל.
לאכלה ולא לסחורה ואנחנו רואים בעינינו שמוכרים יינות שמיטה של אוצר בית דין פירות שביעית באושר עד והכל על טהרת היהדות כשר וישר
איך זה יכול להיות אתה תבוא עם חיתוך תמונה ותעשה עיגול סביב לאכלה ולא לסחורה ומטרת שמיטה זה חינם ללא כסף היתכן !! !
אלא שיש התרים של שכר עובדים ואוצר בית דין ואין אני בקי אבל אני יודע שיש אופנים שמותר לכתחילה וצריך לשמור את הקליפה וכו'
כדוגמת העניין בנטפרי נטפרי נוסדה ללא מטרת רווח והיא חינמית ומה שאתה רואה שהם גובים זה ממש רק שכר עבודה והכסף קדוש וכבר דנו לעניין כספי מעשר וכו' וכו'
שיהיה גמר חתימה טובה לכולנו . אמן. -
@מיציבושי יפה, אבל עבדת קשה מדי כדי להסביר משהו פשוט וברור לכולם..
גוט שבעס -
@למדן-וידען :frowning2:
איך אתה קורא לזה במת הפורום -
@למדן-וידען אמר בנקודות בנטפרי:
@abc אמר בנקודות בנטפרי:
יש חנויות שאכן רוכשים כמות ענקית של נקודות (כמדומני שמוגדר שמוגבל לנקודה אחת לפנייה) וזה נכון מאוד שכשאתה משלם לחנות על כל דקה זה הגיוני שיממן את הפניות של ציבור לקוחותיו.
אם מוגבל לנקודה אחת זה טריק שהאדם יאלץ לשלם לחדר המחשבים לחצי יום לפעמים עד שיפתחו לו..
אף אחד מהיושבים בחנות מצפה שיפתחו לו אתר בפחות משעה גם אם הוא דפק 3 נקודות.
ואם בטריק עסקינן, אז הבנתי שזה פשוט מיועד למנוע מאנשים להגיע לשם רק לעשות טריקים ולהפציץ בקשות פתיחת אתרים על חשבון החנות ולרוקן את מאגר הנקודות ביום אחד.
גם כך אני מאמין שיש כאלה שמגיעים לשם רק לשם פתיחת אתרים במקום לשלוח בקשות על חשבונם, תתפלא לשמוע אך אחד סיפר לי שהוא בעצמו עשה זאת עד שהעירו לו שזה גובל בגזל. -
אבקש לא לסגור חשבונות על גבי הפורום.
לא באשכול הזה, ולא באשכולות אחרים כנקמה.
משתמשים אשר ימשיכו כך, ייחסמו.
אין לי כוח להמשיך ולמחוק הודעות
בתקווה להבנה
-
@מרדכי אמר בנקודות בנטפרי:
@chocolate ומה עם זה ?
אז תשאל למה בכלל גובים כסף (ומכיון שכן גובים התשובה הנ"ל רלוונטי)
-
@chocolate אתה לא צודק צריך לגבות כסף כדי שיהיה ממה לחיות
אבל לגבות כסף על כמות מינימום של נקודות זה בפירוש לא "ללא מטרת רווח כלל" -
@מרדכי תיקון: לגבות כסף על כמות מינימום של משתמשים
-
@chocolate אני חולק עליך אבל זה וויכוח עקר וחבל על הזמן...
-