רעיון לגמ״ח ראוטרים
-
ראשית, אני רוצה להודות שוב לצדיקים הנסתרים שעומדים מאחורי מהמיזם הקדוש הזה. אשריכם!
לאחרונה החלטתי לוותר על האינטרנט הביתי של 019 ולעבור לסים שלהם. אני חוסך ב״ה מעל 40 שח בחודש ולמרות שהאינטרנט קצת יותר איטי, בינתיים זה סבבה.
כשהצטרפתי ל019 לפני כשנה וחצי קניתי מהם ראוטר במחיר (ממש יקר בעיני) של 350 שח והיום כבר לא צריך אותו.
חשבתי לנסות למכור אותו, ואז עלה לי רעיון להקים גמח ראוטרים פנימי של נטפי.
מה דעתכם?
מן הסתם כדישזה יצליח כדאי שזה יבוא מהמנהלים, מה דעתך @magicode? -
@Lionbear השאלה היא כמה ראוטרים מייתורים קיימים בשוק...
-
@aiib שאלה טובה, אבל אני מניח שעם הזמן יהיו עוד אנשים שיעברו לסים וכבר לא יצטרכו את הראוטר כך שאם נרכז את העניין נוכל לעזור להרבה אנשים.
-
בכלל אני לא מבין
למה צריך שנטפרי יעשו את זה ?
חסר להם מה לעשות ?
@Lionbear אולי אתה תעשה את זה ?
כל אדם פרטי או אפילו הסוכנים שעובדים עם נטפרי יכולים לעשות את זה (אם הם יירצו) -
גמח זה בדרך כלל לתקופות קצרו-בינוניות, לעשות גמח עם דבר שהאורך חיים שלו הוא כמה שנים והזמן השאלה שלו היא גם כן כמה שנים זה נראה לי יותר שאתה רוצה להביא אותו מתנה למישהו.
יש לי מישהו שעכשיו רוצה להצטרף שישמח לקבל. -
@3-פינות אני קיבלתי בחינם מהוט
וגם בבזק אני יודע שמקבלים (בסוף צריך להחזיר אם לא השתמשת שנתיים - משהו כזה בערך)
למה 019 לוקחים כסף ?? -
@Lionbear אמר ברעיון לגמ״ח ראוטרים:
חשבתי לנסות למכור אותו, ואז עלה לי רעיון להקים גמח ראוטרים פנימי של נטפי.
ראוטרים של נטפרי ?!
מה הקשר נטפרי ?
וכי השואל לא יוכל להשתמש בראוטר הזה, עם איזה ספק שירצה ? -
@יעקב-ישראל אמר ברעיון לגמ״ח ראוטרים:
וגם בבזק אני יודע שמקבלים (בסוף צריך להחזיר אם לא השתמשת שנתיים - משהו כזה בערך)
למען הדיוק.
חינם לשנתיים, ואחרי זה זה עולה 10 ש"ח לחודש שכירות, ובכל אופן צריך להחזיר להם א"ז כשמתנתקים מהם (ואם לא מחזירים, יש קנס של 350 ש"ח). -
@Lionbear לא חושב שנשים עוברים כ"כ מנייח לנייד. מי שצריך נייד יש לו נייד ומי שטוב לו נייח נשאר בנייח