חבילות חדשות בסים כשר
-
אתה יכול להביא לי לינק לציטוט שהבאת בשמי.
כל עוד לא הוכחת את זה אני מכחיש מכל וכל את מה שצוטטת בשמי.
ואם לא התכוונת לצוטט אותי אז תתקן את זה. -
-
@magicode אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
אתה יכול להביא לי לינק לציטוט שהבאת בשמי.
כל עוד לא הוכחת את זה אני מכחיש מכל וכל את מה שצוטטת בשמי.
ואם לא התכוונת לצוטט אותי אז תתקן את זה.סליחה, לא הבנתם אותי נכון.
אמרתי שלכן אני אומר שהשרתים עולים הרבה!
וכפי שהוסיף @magicodeהמחיר של השרת יקר יותר אצל חברת סים כשר מאשר חברות אחרות.
בגלל כל מיני גורמים.
אח"כ שאלתי את @chv למה הוא אומר שיש כאן אבסורד.
תיקנתי כעת. סליחה. -
דבר נוסף שאני חושב כעת, בעקבות אלו שאמרו "למה לא לקחת סים רגיל ולא לספר לחברת התקשורת שזה רק לדאטה".
אני חושב שאחד מהדברים שהספקים המשווקים מתחייבים ל"נטפרי" זה שהסים יהיה חסום לשיחות...
כך שאין מצב שלא לספר להם, ומלבד החשש גזל שהוזכר לעיל.
אשמח עם @magicode יאשר את מה שאני אומר, או שאני טועה. -
@סים-כשר אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
בחוזה מול החברות מופיע איסור להשתמש בסים רגיל למחשב או לנטסטיק
אז אם משתמשים בטאבלט, יש אפשרות שהחבילה תהיה זולה יותר?
-
-
@יעקב-ישראל כוונתו לכאורה לזה
-
התכוונתי למה ש@a0533057932 הזכיר שזה גם מה שיש כאן ב30 שקל, אין בחוזה של התכנית שום אזכור שאסור להכניס למחשב ואם אני זוכר מדובר שם בהחלט גם על זה, מוזמן לבדוק.
מה ש@יעקב-ישראל מביא זה אם נגמר לך הגלישה אתה יכול להוסיף עוד גיגות, זה לגמרי לא קשור למה שאנחנו מדברים. -
@chv אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
התכוונתי למה ש@a0533057932 הזכיר שזה גם מה שיש כאן ב30 שקל, אין בחוזה של התכנית שום אזכור שאסור להכניס למחשב ואם אני זוכר מדובר שם בהחלט גם על זה, מוזמן לבדוק.
מה ש@יעקב-ישראל מביא זה אם נגמר לך הגלישה אתה יכול להוסיף עוד גיגות, זה לגמרי לא קשור למה שאנחנו מדברים.ב'- כבר הבאתי לעיל ש012 יש להם סים דטה ב30 שקל ל100 ג'יגה. מה עם זה?
אמרת שאתה מדבר על סים דטה, בסוף אתה מביא קישור לסים עם שיחות וSMS, באמת לא מבין מה שאתה רוצה, מה ש@a0533057932 הביא, אמנם כן אמור להיות דטה, אבל היות וזה לא אתר החברה, קשה לדעת אם הם לא החליטו על דעת עצמם לשווק את זה גם לדטה, ואם גם אנחנו יכולים לעשות זאת, כבר נידון למעלה בארוכה.
-
@YK-תקשורת-כשרה נמאס לי כבר מהנושא, אבל לשם הדיון, דיברתי איתם ואמרו לי שיש להם סים דטה ב30 שקל ל100 גיגה, וששאלתי אותם למה הם לא עובדים עם נטפרי הפקידה לא ידעה בכלל מה זה.
המשך לילה/יום נעים..