המחשב מתכבה
-
טעות שלי אבל במתמחים נתנו לי אפשרות שאולי המגנט של סגירת המסך השתבש והוא מרגיש כאילו זה נסגר לכן השבתתי כל פעולה שקשורה למסך ובנתיים זה הפסיק
-
@ליכט אמר בהמחשב מתכבה:
@bbn
שאלתי לא היה למה דנים על זה כאן, אלא לא הבנתי כלל את השאלה.
איך מחשב שמתכבה, קשור לנטפרי (וכדברי השואל בתחילת הפוסט)? איך?!אה אוקי לא הבנתי..
אבל גם טוב יצא מיזה שהפסקנו לדבר פה דברים שהם לא קשורים לנטרי.. -
אני חושב שהרגישות הזאת לנושאים שלא קשורים לנטפרי מונע מאנשים מלשאול שאלות בפרום שמא הם יחטאו חס וחלילה ויכתבו משהו שלא קשור לנטפרי.
ואז הם יקבלו קיתון של קלון על הטיפשות לשאול משהו שלא קשור לנטפרי.
רוב האנשים בעולם הם אנשים תמימים וטובים. ואם הם "חטאו" וכתבו משהו שלא קשור לנטפרי. צריך להסביר להם בצורה יפה ומכבדת שמהפרום הזה לא יצמח הישועה ולכן כדאי להם לשאול במקומות אחרים.
אל תמנעו מאנשים לשאול שאלות פה בפרום. -
@magicode אמר בהמחשב מתכבה:
אני חושב שהרגישות הזאת לנושאים שלא קשורים לנטפרי מונע מאנשים מלשאול שאלות בפרום שמא הם יחטאו חס וחלילה ויכתבו משהו שלא קשור לנטפרי.
ואז הם יקבלו קיתון של קלון על הטיפשות לשאול משהו שלא קשור לנטפרי.
רוב האנשים בעולם הם אנשים תמימים וטובים. ואם הם "חטאו" וכתבו משהו שלא קשור לנטפרי. צריך להסביר להם בצורה יפה ומכבדת שמהפרום הזה לא יצמח הישועה ולכן כדאי להם לשאול במקומות אחרים.
אל תמנעו מאנשים לשאול שאלות פה בפרום.נראה לי שזה בגלל @shraga והוא כתב שם "אבל נראה מי יעיז לעשות זאת בגלוי "
הנה יש מי שחולק - @magicode
@shraga אמר בתת פורום לנושאים כלליים:אני דווקא בעד לצעוק,
הפורום מיועד למענה מקצועי בכל הקשור למוצר ששמו נטפרי,
אין שום חובה מצווה או הנהגה טובה לפתוח נושאים או להגיב על נושא בכל יום.
ככל שיתרבו הנושאים שלא בהכרח קשורים למטרת הקמת הפורום,
הפורום ייהפך ללא רלוונטי ולא תועלתי, וכבר היום הוא נוטה במעט (ויש שיאמרו בהרבה) לכיוון הזה לצערי...
בבקשה מכולכם, תיזכרו, אין שום עניין לרשום הודעות ולהיות חבר בפורום הזה,
רק מי שיש לו מה למכור (קרי, מכיר את המערכת של נטפרי כלקוח/כתומך ויש לו תשובות נכונות ומדויקות לשאלות שנשאלות, ולא השערות/קריצות ידידותיות/בדיחות/שאלות תם) ומי שיש לו מה לשאול באופן קונטרטי בעניין מסוים שקשור לנטפרי שישאר כאן,
מי שנמצא כאן רק בשביל לבלות את זמנו, שיעשה את זה במקומות אחרים בבקשה.
(אני לא ממליץ על מקצועות ותחומים כי המנהלים שם יכעסו עליי ... גם הם לא מעוניינים בפורום מוספם ולא רלוונטי שבו האשכולות נפתחים על ידי משועממים ובמטרה לבילוי זמן).
זו דעתי, האישית, ומזוית ראייתי כתומך נטפרי.
הפורום כאן לא אמור להיות רשת חברתית של מנויי נטפרי,
כמובן שניתן לחלוק על דעתי, אבל נראה מי יעיז לעשות זאת בגלוי
שבת שלום לכולם
ובשורות טובות -
@מעמד
http://forum.netfree.link/post/80550
אולי מספיק עם זה? -
@מטעמים קראנו את תגובתך כבר
לא חייבים כל פעם להעלות אותה שוב
זו דעתך האישית ולא כולם פה מסכימים איתה (במיוחד לא הוותיקים) -
לא צריך לעשות מזה כזה סיפור פעם הבאה בשאלה שלא קשורה לנטפרי פשוט לא אשאל אותה כאן האמנם שאני כן חשבתי שזה כן קשור איך שהו לנטפרי בגלל התקנת תוכנת הוויפרי שמאז זה פשוט התחיל לי
סליחה...