הגבלת כניסה לאתרים, למספר כניסות יומיות.
-
האם יש אופציה להגבלת כניסה לאתרים למספר כניסות יומיות (או כל הגבלת זמן אחר)?
זה יכול להיות טוב, למי שמרגיש התמכרות לאתר מסוים. בנוסף להגבלה הטכנית יש בזה תמרור פסיכולוגי. -
@ישא-ברכה האופציה לא קיימת כרגע.
אם ירצו לפתח אופציה כזו, השאלה היא מה ייחשב כ"כניסה"?- האם לעבור מדף לדף בתוך אתר נחשב "כניסה"?
- האם לרענן את הדף נחשב "כניסה"?
כתבת:
או כל הגבלת זמן אחר
לגבי הגבלת זמן כבר דובר רבות בפורום, היו הרבה שביקשו.
אפשר להצביע בדף ההצבעות עבור הצעה זו. אאל"ט הכוונה למשהו מעין מה שאתה מבקש. -
פוסט זה נמחק! -
@yzahn מעבר מדף לדף לא אמור להיחשב ככניסה נוספת, (האם כוונתך להצביע על כשל טכני ברעיון, שלא ניתן להבדיל בין כניסה לדף הראשי של האתר לבין כניסה לדף בתוך האתר? אינני מבין בזה, אולי כן ניתן להבחין בין כניסה חדשה לדף הראשי לבין כניסה בתוך האתר. או אולי ישנה אפשרות אחרת).
הגבלת זמן התכוונתי הגבלת מספר כניסות למשך זמן מסוים, למשל לא יותר מ10 כניסות לשבוע.
בלי קשר לרעיון של הגבלת זמן לשימוש באינטרנט באופן כללי. ברעיון כמו שכתבתי יש יתרון שהוא פיתרון ספציפי לאתרים מסוימים (למשל מי שמכור לאתרי חדשות או לפורומים שונים) ומאידך מאפשר את השימוש ברשת לשאר צרכים. -
@ישא-ברכה אמר בהגבלת כניסה לאתרים, למספר כניסות יומיות.:
האם כוונתך להצביע על כשל טכני ברעיון, שלא ניתן להבדיל בין כניסה לדף הראשי של האתר לבין כניסה לדף בתוך האתר?
כן, התכוונתי לבעיה טכנית. אני מסכים שהרעיון כשלעצמו הוא טוב, אבל יכול להיות שיהיה קשה לבצע אותו בצורה נכונה.
-
@ישא-ברכה
אנשים הרבה פעמים לא מתחילים מדף מסויים
מה שכן אפשר לעשות זה שאם לא ביקר באתר X דקות זה נחשב כביקור חדש -
@nigun זה יגרום התמכרות יתר... כי האדם ישב על האתר יותר ברציפות, כדי שלא יחשב לא כשתי כניסות
אם נניח מגבילים את הכניסה לפורום הזה אפילו רק לפעמיים בשבוע, אדם יגיד "אם אני כבר פה, בא ננצל את הזמן", וקח ימצא את עצמו הרבה זמן על זה -
מה הבעיה להשאיר את הדף פתוח ולפתוח מידי פעם?
או שכל רענון נקרא כניסה ופניה לשרת ?
במקרה כזה זה יחסם מהר מאד..לדעתי הכי יעיל ולא קיים כיום -זו הגבלת שעות ביום .
למשל , פרופיל X יפעל עד שעתיים ביום ואחר כך יעבור לפרופיל ברירת מחדל.
או אתר מסוים שאפשר לגלוש אליו עד שעה.כיום , האופציה היא רק להגדיר שעה קבועה ביום. רק שהרבה פעמים ביום אני מפספסת אותה, משום שהזמנים משתנים , וזה מקשה מאד.
הרי המטרה היא לאפשר שימוש ולמנוע התמכרות. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
הבעיה בהגדרות סינון עצמיות היא , הפה שאסר הוא הפה שהתיר , ואם אני חוסם אתר מסויים,
אז ברגע של שיעמום או סתם דחף סקרני ,אני פותח ,קל ופשוט, (מכירים?)
למה שלא יהיה אפשרות לעשות , אפשרות חסימת אתר ,עם הגדרה, שהפתיחה של האתר בעתיד יעשה ע"י פניה עם בקשה לנטפרי או ע"י קנס כספי ,אפילו סמלי של 2ש"ח (כן, אני מתקמצן על 2 ש"ח)
ואז יש סיכוי סביר שלא אטרח לפתוח , כמובן שכוונתי רק לאפשרות נוספת של הגדרות
רעיון, לא? -
@בוריס-כרשינא אמר בהגבלת כניסה לאתרים, למספר כניסות יומיות.:
הבעיה בהגדרות סינון עצמיות היא , הפה שאסר הוא הפה שהתיר , ואם אני חוסם אתר מסויים,
למה שלא יהיה אפשרות לעשות , אפשרות חסימת אתר ,עם הגדרה, שהפתיחה של האתר בעתיד יעשה ע"י פניה עם בקשה לנטפרי או ע"י קנס כספי ,אפילו סמלי של 2ש"ח (כן, אני מתקמצן על 2 ש"ח)
ואז יש סיכוי סביר שלא אטרח לפתוח ,
רעיון, לא?רעיון יפה..
ויש כזה דבר אתה פונה למרכז הפניות לחסימת תוכן דרכם
ואז כל אתר שאתה רוצה לחסום או לפתוח או תגית שלמה לסגור או לפתוח אתה צריך לשלוח בקשה עם נקודה..
אתה יכול גם לבקש שיצנו שכל פתיחה או סגירה זה עם סכום מסיום... -
ברוך שכיוונתי
-
@bbn אמר בהגבלת כניסה לאתרים, למספר כניסות יומיות.:
רעיון יפה..
ויש כזה דבר אתה פונה למרכז הפניות לחסימת תוכן דרכם
ואז כל אתר שאתה רוצה לחסום או לפתוח או תגית שלמה לסגור או לפתוח אתה צריך לשלוח בקשה עם נקודה..
אתה יכול גם לבקש שיצנו שכל פתיחה או סגירה זה עם סכום מסיום...קוראים לזה 'נטפרי אישי'
-
מה?? זה בהגדרות סינון??
-
@בוריס-כרשינא תקרא את שני הכותרות האחרונות
פיקוח קהילתי -
ואז יש סיכוי סביר שלא אטרח לפתוח , כמובן שכוונתי רק לאפשרות נוספת של הגדרות
רעיון, לא?בשביל זה צריך חברים טובים, מוצאים מישהו שאכפת לו ממני. ומפקידים את הססמא אצלו.
כשאני רוצה לפתוח, אני אחשוב הרבה לפני שאטריד אותו,
וגם כשאני רוצה לא תמיד הבנאדם יכול וזמין.
מי שמתקמצן על 2 שח, בוודאי שלא יפריע בשביל דבר כזה למישהו. -
נכון ,
אבל מה הבעיה לשחזר סיסמה דרך המייל, (עם ייצר הרע כמו שלי)
והחבר יכול להמשיך להיות "שומר חינם" -
נכון ,
אבל מה הבעיה לשחזר סיסמה דרך המייל, (עם ייצר הרע כמו שלי)
והחבר יכול להמשיך להיות "שומר חינם"איך בדיוק ?!
-
איפוס סיסמה ע"י אימות טלפוני....נו.....?!