בעיה בוויז
-
עידכנתי את האפליקציה של וויז (דרך wifi) ולאחמ''כ כשאני פותח את הוויז זה כותב לי למעלה מחפש רשת... האם יש משהו שיש לו מידע בעניין אשמח לקבל תגובה בעניין כי העניין חשוב לי. תודה רבה וחג שמח.
-
@יאיר-שחל לא כל גרסה פתוחה בנטפרי. תוריד את הגרסה הזאת וכמובן תסיר את מה שיש לך כרגע http://www.apkmirror.com/apk/waze/waze-waze/waze-waze-3-9-8-0-release/waze-3-9-8-0-android-apk-download/
-
כשאני לוחץ על הקישור זה מעביר אותי להורדה של וייז וכשאני רוצה להוריד זה כותב לי שזה יכול לפגוע במכשיר שלי. יש אולי קישור יותר אמין? תודה רבה וחג שמח.
-
אל תדאג, אין לו מה לפגוע. אבל לא לוקח אחריות.
-
תודה רבה. התקנתי את האפליקציה אבל היא מאוד ישנה האם ידוע למשהו האם יש שם גירסה יותר חדשה?
-
@יאיר-שחל תנסה גירסה 4.5.0.1 לפי מה שנראה עובד טוב
-
עדיין עושה בעיות. לא מעדכן קבצי קול יעוד...
-
וגם עדיין רושם מחפש רשת
-
@יאיר-שחל לגבי הקול יש לשלוח פניה לנטפרי אחרי שעשים הקלטת תעבורה. ולבי חיפוש רשת זה מוזר. בדקתי בשני מכשירים שונים ובשניהם עובד אותה גרסה
-
על איזה גירסה 3.8.9.0 או המעודכנת?
-
@יאיר-שחל אני בדקתי שתיהם ועובדים. נכון שב4.5 עושה בעיות של קול אבל עובד מצויין גם הקול. אני מציע שאם אתה מתחבר באינטרנט לא מסונן תוריד 4.5 תריץ אותה תנסה לנסוע לאן שהוא ואז יוריד לך כל הקבצים וזהו אח''כ תחזור לנטפרי.
לגבי פניה אין מה לשלוח, כרגע כנראה יש עומס עבודה ואין תמיכה לאנדרויד -
ומה בקשר לחפש רשת???
-
כלומר מחפש רשת.
-
@יאיר-שחל בדקת תעודת אבטחה. זה מוזר מאוד
-
בדקתי וגם התקנתי שוב.
-
frize37. אתה עצמך בפוסט ''תעודת אבטחה'' כתבת שאם עובש בנקים וכדו' זה לא בעיה בתעודה
-
כלומר עובד...
-
@יאיר-שחל אז מוזר מאוד. גם ברגסה ישנה אומר לך שמחפש רשת?
-
בגירסה הישנה 3.9.8.0 לא אומר. אבל א''א להסתדר איתה היא לא מעודכנת בעליל.
-
הצילו!!!!! התקנתי את גירסה 4.5.1.0 מהקישור הנ''ל ועשה שוב מחפש רשת. מחקתי אותו והתקנתי 3.8.9.0 ופתאום הוא לא נפתח לי זה כותב באנגלית שאין חיבור. מה אני עושה?????? פיקוח נפש!!!!!!