הצטרפתי היום ברוך השם
-
@אייל-הסופר תכלס נראה לי שכדאי לך לנסות לפנות לוועדת חריגים של הועדה לביצור חומות הדת (טל: 1599-550-330).
-
@אלי-TZA אמר בהצטרפתי היום ברוך השם:
@אייל-הסופר תכלס נראה לי שכדאי לך לנסות לפנות לוועדת חריגים של הועדה לביצור חומות הדת (טל: 1599-550-330).
אין אפשרות אחרת חוץ מהטלפון ? זה ממש דחוף
-
@אייל-הסופר לא ידוע לי, ניסית שאתה מתייאש מהטלפון כ"כ מהר? בכל מקרה וועדת חריגים רצינית זה לא מהרגע להרגע..
-
@אלי-TZA אמר בהצטרפתי היום ברוך השם:
@אייל-הסופר לא ידוע לי, ניסית שאתה מתייאש מהטלפון כ"כ מהר? בכל מקרה וועדת חריגים רצינית זה לא מהרגע להרגע..
כן אבל הסיבה שאני צריך את זה לצורך פרסום האתר החדש שלי- כתיבה מיקצועית ולא נראה לי שיאשרו על זה :פשוט עוד לא מצאתי דרך לחשוף את האתר באופן ארצי ומיילים אנשים כמעט לא פותחים ככה שהפתרון ווטסאפ !!!
-
@אייל-הסופר אז מה בעצם אתה טוען? שאתה בעצמך מבין שוועדת חריגים לא תאשר לך.. (לא יודע למה אתה כ"כ בטוח אבל שיהיה..) אז מה אתה רוצה שיענו לך כאן/בנטפרי? שפותחים לכולם? לאיפה אתה חותר?
-
@אייל-הסופר למה שלא תנסה פרסום בפרוג ?
יש מאות אלפים משתמשים שיראו אותך ! -
@מעמד אמר בהצטרפתי היום ברוך השם:
@אייל-הסופר למה שלא תנסה פרסום בפרוג ?
יש מאות אלפים משתמשים שיראו אותך !מי שקניתי ממנו את הטאבלט היה לו כבר חשבון בפרוג והוא נחסם ככה שאני לא יכול לפרסם /להרשם שם
-
@אייל-הסופר מה הקשר בין זה שקנית ממנו את הטאבלט לבין פרסום בפרוג ?
-
שהוא חסום בפרוג בטאבלט כלומר זה מזהה לפי כתובת הוופי שזה משתמש חסום ואני צריך לסבול
-
@אייל-הסופר אמר בהצטרפתי היום ברוך השם:
שהוא חסום בפרוג בטאבלט כלומר זה מזהה לפי כתובת הוופי שזה משתמש חסום ואני צריך לסבול
אשמח אם תפרסם בשבילי תודה
-
@אייל-הסופר נראה לי שאתה יכול לשלוח להם שזה משתמש אחר בטאבלט הזה
אולי יפתחו -
@אייל-הסופר נראה לי שאתה יכול לשלוח להם שזה משתמש אחר בטאבלט הזה
אולי יפתחואיך בדיוק ? בכל מקרה אשמח אם תפרסם בפרוג את האתר שלי