עשקונו זדים
-
@אלי-TZA
חברת סים כשר.
חשבתי לעבור.
עשיתי כמה טלפונים, בכל מקום זה כרוך בדמי סים של עשרות שקלים והמסלולים עצמם לא איי איי איי..
ככה שלא מצאתי טעם להסתבך בללכת לקחת סים וכו' ובסופו של דבר לשלם כמעט אותו מחיר.וע"ז נאמר "ורווח תשימו בין עדר לעדר"...
-
@רבי-זרח-תרנגול
אם כבר יקר ואם תמורה למחיר, למה לא חיבור קווי? -
אולי בגלל שאתה משלם על סים טרף אז שכלך עכור מלהכיר בכך שהמחירים זולים ומצויינים.
כמו"כ אולי זה גם גורם לך להשמיט את המספר המדוייק של ה"כמה גיגה נוספים", ובעצם גם גורם לך לכתוב נושא מאשים ומשמיץ במקום מברר ומתעניין, סליחה על החריפות.
סים טרף זה סים טרף, וסים כשר שווה פי שבעים ושבעה. כמה מרויחים עליך? עד שלא תפתח חברה לא תוכל לדעת.את נושא מחיר הסים יש אכן טעם לברר (בשביל לדעת ולכתוב בויקי ולא מדין ובערת הרע מקרבך) וגם מחיר מעבר חבילה שמעולם לא נתקלתי בו כשהמעבר לחבילה יקרה יותר.
-
@נטפריס אמר בעשקונו זדים:
את נושא מחיר הסים יש אכן טעם לברר (בשביל לדעת ולכתוב בויקי ולא מדין ובערת הרע מקרבך)
כתוב כבר
עיין בטבלהתחת השורה "סים"
-
פוסט זה נמחק! -
@נטפריס אני חושב שהגזמת!
הוא לא אמר שיש לו סים טרף! הוא שאל מה ההבדל!
ובאמת הוא משלם יקר, וזה מוזר, אני שילמתי מחיר כזה על 15 ג'יגה אולי יותר! -
@קטונתי אמר בעשקונו זדים:
הוא לא אמר שיש לו סים טרף! הוא שאל מה ההבדל!
דנתי אותו לכף זכות.
בא יהודי ואומר על חבירו שהוא אדם זד, עשקן, גנב, ומחירו מעוותים (הכל לקוח מלשון ההודעה והתגיות).
אמרתי (בצירוף כמה דיוקים עמוקים בהודעותיו) שמא יש לו סים טרף ולכן הוא שוגה שגגות גדולות.ובאמת הוא משלם יקר, וזה מוזר, אני שילמתי מחיר כזה על 15 ג'יגה אולי יותר!
הוא ביקש לעבור מ5 גיגה ל50. זה מסביר את המחיר.
מי שמתלונן לא חוסך בפרטים, אלא"כ הפרטים האלה לא משרתים את תלונתו. -
@קטונתי אמר בעשקונו זדים:
הוא לא אמר שיש לו סים טרף!
@רבי-זרח-תרנגול אמר בעשקונו זדים:
למה אני משלם על סים טרף
-
שלום לך ידידי, ברשותך אעמיד דברים כהוייתן;
-
ביקשתי להגדיל את החבילה במעט יותר מחמש ג'יגה (אין לי גם ככה מה לעשות עם 50 ג'יגה, אני מנוי מזה כמה חודשים וזאת לי הפעם הראשונה שנגמרת החבילה).
-
בשירות הלקוחות אמרו שיש או חמש או חמישים(!) ואין משהו אחר באמצע אא"כ ארצה לעבור לחברה אחרת, דהיינו להחליף סים, דהיינו לשלם חמישים שקלים טבין ותקילין על הסים עצמו לפני התשלום על התכנית (שלא היתה אטרקטיבית במיוחד).
-
אכן יש לי סים טרייף לגמרי שהוא נמצא במכשיר מושגח בו אני משתמש לצורך עבודתי.
אינני מסתיר זאת ואינני מתנצל על זאת.
אדרבא, יוכיחו מעשי; כשנגמרה החבילה עם הסינון של נטפרי יכולתי פשוט להוציא את הסים מהמכשיר ולהכניסו לנטסטיק ובכך לחסוך הרבה כסף (ואני לא עשיר גדול) - לא עשיתי את זה. -
אני מתרעם על כך שאני משלם סכום מופקע לחברות שמספקות את נטפרי.
כן. יש לי בעיה עם זה.
אני משלם יותר על עוף כשר ועל קולה כשרה, אין לי בעיה עם זה.
אבל אם מישהו היה מתווך לי עוף כשר וגוזר עלי 50 שקל בדרך הייתי בהחלט כועס או לפחות מקונן על כך שאין אחרים שמשתדלים להיות איש ומספקים את השירות הנ"ל במחיר אנושי (מותר להרוויח!). -
אכן בסופו של דבר הגעתי להבנה שלא שווה לי לעבור לחברה אחרת מכיוון שבין כה אשלם על כך בכל תזוזה שאעשה("דמי סים" כך וכך, "שינוי מסלול" כו"כ וכו').
אני בעצמי שקלתי פעם להיות סוכן שיווק של החברות הנ"ל וידוע לי בדיוק ממה הן מרוויחות וממה מתפרנסים כל אלו העומדים ביננו לבינן.
עד כאן.
-
-
לא שווה לי
בחשבון שלי יצא שאם חברה אחרת יותר זולה ביותר משקלים ספורים תוך כמה חודשים אתה מכסה את התשלום הח"פ ומתחיל לחסוך.
-
בשירות הלקוחות אמרו שיש או חמש או חמישים(!) ואין משהו אחר באמצע אא"כ ארצה לעבור לחברה אחרת, דהיינו להחליף סים, דהיינו לשלם חמישים שקלים טבין ותקילין על הסים עצמו לפני התשלום על התכנית (שלא היתה אטרקטיבית במיוחד).
לא יודע איזה חברה אתה, אבל בויקי אני לא רואה חברה שיש לה רק חמש או חמישים כך שאו שעבדו עליך או ש...
סתם דרך אגב, איזה חברה אתה משלם 33 ש"ח על חמש ג'יגה ??
-
@רבי-זרח-תרנגול דרך אגב 2
החברה החידה שיש לה 5 GB זה סים כשר וזה עולה 31 ש"ח
כך שמענין לדעת באיזה חברה אתה -
@מעמד הוא בסים כשר ויש לו נטיה חמורה לא לדייק בפרטים.
-
@אלי-TZA אמר בעשקונו זדים:
@מעמד הוא בסים כשר ויש לו נטיה חמורה לא לדייק בפרטים.
ועל זה נאמר "הרוצה לשקר, ירחיק עדותו"
-
@רבי-זרח-תרנגול לא חידשת לי אף פרט, כך שתשובתי עומדת למעלה.
-
@אלי-TZA
מחילה וסליחה.
אכן פתחתי את החשבונית ומדובר על 31 ולא 33.
לוקח אחריות על הטעות. -
רבותינו היקרים רק להודיעכם שעל סים לא כשר חבילה של 100 ג'יגה עולה:20:ש"ח בלבד!!
-
דיברו על זה כבר אלף פעמים
ועיקר התשובה לדבריך היא שיש "קצת" הבדל בין אם אתה נותן שירות לכמה אלפים (אפילו עשר או עשרים אלף, ממש אין לי מושג בפרטים ממש מדוייקים), לבין אם אתה נותן שירות לכמה מאות אלפים ובכמויות שמתקרבות למליון לקוחות וכדו'.
כל מי שיפתח חברה ויקים שרת ויתחזק אותו וכו' וכו' יראה שגם מי שלוקח את "הכי הכי" יקר בחבילה - זה זעום לעומת ההשקעה הנדרשת, וצריך הרבה רחמים כדי להרוויח בסוף משהו נכבד שתהיה שווה כל העבודה. תשאל את מי שכבר בעסק, ותשאל את מי שכבר ניסה וגילה שזה לא משתלם.
(אין לי מניות ושום קשר לאף חברה) -
@loters הוסיף על דבריך מה שפעם כתבו כאן שיש הבדל גדול בין סים שמיועד גם לאינטרנט לבין סים שהוא רק לאינטרנט
-
אני עכשיו קורא את האשכול, תרשו לי להתערב.
@רבי-זרח-תרנגול היקר,
ראשית כל אל תכנה בשמות ובגינויים שונים את מי שאתה לא מכיר, רק בגלל שהסבירו לך שיש עלות מסוימת לפעולה כל שהיא, ואם אתה ממש חושב שזה לא צודק, פשוט תתפטר. אף אחד לא החזיק אותך בצוואר.עכשיו נעבור לענין עצמו, אני קצת מכיר את סים כשר, עבדתי עמם בעבר בעת היותי קצת בתחום.
אני חושב שסים כשר זו החברה היחידה שלא מוכרת לדוגמא 1000 ג"ב לכך וכך לקוחות, לדוגמא ל500 לקוחות של 3 ג"ב [ראה ערך 500 ג"ב ב50 ש"ח...]
סים כשר רוכשת קו מחברת התקשורת, כשמוגדת עליו חבילה מסוימת, ומוכרת אותו ללקוח בתוספת דמי שרתים, שירות לקוחות, וכו'.
ולכן, כשאתה מסיים את חבילת הגלישה, אין באפשרותם להוסיף לך "כמה גיגה בודדים" כבקשתך, אלא רק להחליף לך קו לקו אחר, עם חבילת גלישה חדשה. ואז אתה מקבל קו חדש עם צורך להירשם שוב לנטפרי. וגם אם יש לזה חסרון, יש לזה מעלה ענקית שאין להם ענין שתשתמש יותר או פחות, אלא הם מאפשרים לך לנצל את כל החבילה, ובכיף, ללא הגבלת מהירות וכד'.שזה אומר, או לקבל 5 ג"ב נוספים באותו המחיר [31 במקרה דנן], או 50 ג"ב במחיר 55 ש"ח, כי זה החבילות שיש להם להציע בפרטנר.
במידה ומדובר על החלפת חבילה, הם גובים בד"כ 25 ש"ח עקב ריבוי הפעולות והעלויות הנגררות בעקבותיהם [ניתוק קו, שחרור הסים, חיבור קו מחדש]. בתוספת גלישה אני מניח שהם לא גובים 25 ש"ח החלפת קו לאור ההבנה שאין אופציה קרובה אחרת, ועוד כי אתה משלם עוד 31 שקל לאותו חודש, כי קיבלת קו חדש עם עוד 5 ג"ב.
משא"כ במעבר חבילה אתה לא משלם עוד 55 אלא חיוב יחסי לפי הימים לכל חבילה!!!רבותינו היקרים רק להודיעכם שעל סים לא כשר חבילה של 100 ג'יגה עולה:20:ש"ח בלבד!!
לטענתך/כם מדוע המחיר באופן כללי יקר, הנושא נידון כבר כמה וכמה פעמים, ואני באופן אישי התעניינתי בזה מאוד בעקבות מחשבה לפתוח מתחרה בתחום, הרמתי ידיים מהר. תעבור באשכולים השונים וראה את הדיונים.
בחשבון שלי יצא שאם חברה אחרת יותר זולה ביותר משקלים ספורים תוך כמה חודשים אתה מכסה את התשלום הח"פ ומתחיל לחסוך.
וגם אם אתה צריך חבילת גלישה גדולה מ5 ג"ב אך קטנה מ50, גם לסים כשר יש חבילות ממוצעות של 7 או 10 ג"ב, ברשת סלקום, והמחירים שם דווקא יחסית זולים,
ארצה לעבור לחברה אחרת, דהיינו להחליף סים, דהיינו לשלם חמישים שקלים טבין ותקילין על הסים עצמו לפני התשלום על התכנית
ודמי הסים החדש אינם 50 ללקוח קיים, אלא 35. עד כמה שידוע לי!
תכל'ס אל לך להתפרץ וככה להתבטא, את כל זה אני משער שיכולת לשמוע גם מהנציג ששוחחת עמו.
אשמח מאוד אם @סים-כשר יאשר את שכתבתי.מקווה שעזרתי:)