019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?
-
התייעצות:
יש לי אינטרנט נייח של 019 - תשתית+ספק
הזמנתי קו טלפון בנטויז'ן, באו להתקין וטענו שאין להם אפשרות להתקין את הקו שלהם שיעבוד לצד 019, ועלי להחליט או זה או זה
התעקשתי שיש לי כמה חברים שיש להם, טענו שאולי פעם היה אבל כעת אין שום אפשרות לכך
מישהו יודע משהו על זה? יכול לעזור?
תודה -
@יותר
תגיד להם שיתקינו את הטלפון, ואח"כ תוכל לבד להגדיר את הספק של 019. -
@סופר אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
@יותר
תגיד להם שיתקינו את הטלפון, ואח"כ תוכל לבד להגדיר את הספק של 019.לא הבנתי, בהתקנה הם מנתקים לי את התשתית של בזק שעליו רוכב 019... להגדיר את 019 בראוטר שלהם?
-
@יותר הם לא מנתקים את התשתית הפיזית
הם מנתקים את הקו ונותנים קו חדש
וכן אתה מגדיר את החיבור של 019 ברווטר שלהם (לא מסובך) -
@יותר ואם אתה מתחבר אליהם חשוב שתבקש מהם את זה :
מומלץ לבקש מהם בעת ההזמנה לבטל לחלוטין את יוזר האינטרנט בכדי שלא יהיה מצב שהראוטר יתאפס לגלישה באמצעות הספק שלהם (הלא מסונן) -
@יותר אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
@bbn אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
הם לא מנתקים את התשתית הפיזית
הם מנתקים את הקו ונותנים קו חדשמה זה "קו"? הם נותנים קו טלפון על תשתית של בזק שהוא משלם עליה ל-019?
הם מנתקים את התשתית (למה פיזית? תשתית אינטרנט) של 019-בזק ומתקינים את שלהם.בקיצור, @יותר אתה בעצם צריך להחליף חבילה ב-019 מ-תשתית+ספק שיש לך עכשיו ל: ספק בלבד.
-
@אלי-TZA אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
הם לא מנתקים את התשתית הפיזית
הם מנתקים את הקו ונותנים קו חדשמה זה "קו"? הם נותנים קו טלפון על תשתית של בזק שהוא משלם עליה ל-019?
הם מנתקים את התשתית (למה פיזית? תשתית אינטרנט) של 019-בזק ומתקינים את שלהם.בקיצור, @יותר אתה בעצם צריך להחליף חבילה ב-019 מ-תשתית+ספק שיש לך עכשיו ל: ספק בלבד.
לא נכון.
נטוויזן לא נותנים לך תשתית, אלא אתה צריך תשתית קיים של בזק, וזה יכול להיות דרך 019.
נטוויזן נותן לך רק ספק של טלפון שעובד דרך האינטרנט.
ולצורך גלישה אתה יכול לעדכן כל ספק אחר שתרצה. -
@סופר מתנצל כך הבנתי.
אז מה הסיפור פה?
-
@אלי-TZA מה הבעיה?
הם סך הכל נותנים טלפון בלבד אתה לא מזמין מהם שום דבר יותר מטלפון.
כשמתקינים הראוטר מגיע עם יוזר של נטויז'ן שמאפשר טלפון בלבד.
מה שצריך לעשות אחרי שהכל עובד להגדיר בראוטר את היוזר של 019 במקום היוזר שלהם, כאמור התשתית ממשיכה להשאר היכן שהיתה ואם היה לך ב-019 זה ישאר אצלם כל עוד לא בקשת לנייד.
זה עובד בבירור אצלי.
אם הטכנאי שמתקין אומר לך שזה לא עובד שלח אותו למוקד טכנאים שיברר, זה חייב לעבוד. -
@אלי-TZA אני התכונתי שיש דבר שנקרא תשתית שזה בפועל החיבור בין הארון של בזק לבית של הלקוח שזה יכול להיות מבוסס או על בזק או על הוט
ויש את מי שמספק לך את הקו טלפון שזה גם נקרא חלק מהתשתיתויש את הספק אינטרנט שזה אצלו 019 ..
כלומר יש פה שלוש דברים -
התבלבלתי לגמרי....
תכל'ס, יש כאן מישהו שעשה כך בפועל?
אני צריך לתת להם לנתק לי את האינטרנט של 019, ולשלם להם על התקנה, מתוך הנחה שאוכל לחזור ולהתחבר ל-019
ואני לא רוצה לעשות זאת בלי ידיעה מניסיון
הטכנאי שהיה אצלי, והמוקדנית שביררה איתי אחר כך את הענין, טענו בתוקף שאין לי אפשרות לעשות זאת, אבל אני לא בטוח בכלל שהם הבינו או רצו להבין מה אני רוצה
תודה מראש -
@יותר מכיר מישהו שיש לו קו של נטויזן ומחובר לאחד הספקים של נטפרי
אתה פשוט מבקש מהם קו טלפון בלבד אתה לא צריך להזכיר את האינטרנט
אחרי שיהיה לך קו עם מספר שלהם...
פשוט תתחבר ל019 כי בעצם הקו טלפון שלהם הוא על תשתית בזק ואתה יכול להתחבר מתשתית בזק לכל ספק שאתה רוצה והקו זה עוד משהו אבל הוא לא אמור להפריע.. -
אני צריך לתת להם לנתק לי את האינטרנט של 019, ולשלם להם על התקנה, מתוך הנחה שאוכל לחזור ולהתחבר ל-019
אתה לא צריך לנתק את 019
פשוט אתה מזמין מהם קו טלפון בלבד הם עושים לך ניוד למספר שלך אליהם
ואחרי זה אני לא בדקתי אבל לכאורה אם השם משתמש וסיסמא מוגדרים ברווטר פשוט תתחבר ללא כל שינוי.. -
@bbn המציאות היא, שכשהם ביצעו לי את ההתקנה, הם ניתקו לי את האינטרנט של 019 (לא התכוונתי לנתק במובן של לעזוב את החברה, אלא לנתק פיזית), כשהתרעתי על כך בפניהם אמרו לי שאין ברירה ועלי לבחור בתשתית שלהם (סלקום, כלשונם) או בתשתית של 019 (בזק).
לטענתך, אני אמור להסתמך על כך שאצליח להתחבר בחזרה ל-019 על גבי הראוטר שלהם. (וכנ"ל, הם טוענים בתוקף שלא אוכל. הם מודים שפעם היה אפשר 2 תשתיות או משהו כזה אבל היום השתנה, לא הצלחתי להבין למה ומה).
לכן אני רוצה לדעת בבירור שזה אכן עובד כך, שלא אשלם סתם על התקנה, וכן שלא אתקע אחר כך בלי אינטרנט עד שטכנאי של 019 או שלהם יבוא שוב לחבר או לנתק.
@bbn תוכל לשאול את חבר שלך הנ"ל איך זה עבד אצלו? -
@יותר שניה משהו לא מובן לי ..
שאתה אומר תשתית של 019 (בזק) אתה מתכון לספק של האינטרנט ?
כי אני יגיד לך מה באמת הם צודקים ולא ניתן לחבר שתי תשתיות כלומר שתי קוים של טלפון על תשתית אחת
אם אני מבין נכון אתה מדבר פה שיש לך קו בזק בבית פיזי עליו אתה רוצה לעשות טלפון של נטויזן ולהתחבר לנטפרי דרך 019 שזה בעצם הספק(שם משתמש וסיסמא שאותם אתה צריך להכניס ברווטר) שזה כלל לא קשור לקו טלפון ולתשתית
אם זה כך ללא כל ספק אתה יכול להתחבר .. -
אין לי כיום קו טלפון בכלל
יש לי רק אינטרנט, כלומר: תשתית+ספק של 019
כרגע אני רוצה להוסיף קו טלפון של נטויז'ן -
@יותר מוזר אני חשבתי שהספק חייב לשבת על קו מסיום
בכל מקרה אתה מבקש מנטויזן שיחברו לך תשתית בלי הספק שלהם
ואחרי זה אתה ניכנס לרווטר מכניס את השם משתמש וסיסמא של 019 .. -
@יותר מוזר אני חשבתי שהספק חייב לשבת על קו מסיום
מה אתה מתכון? ברור שיש לי בארכיון איזה מספר קו
בכל מקרה אתה מבקש מנטויזן שיחברו לך תשתית בלי הספק שלהם
ואחרי זה אתה ניכנס לרווטר מכניס את השם משתמש וסיסמא של 019 ..הבנתי, אני רק רוצה לדעת מישהו מניסיון שעשה כך
אני מודה לך מאד -
@יותר אצלנו בבית כנסת יש קו שחיברו לנו נטויזן ..
כולל רווטר שלהם ..
ואנחנו מחוברים לספק של נטפרי ..
פשוט ניכנסתי לרווטר הוספתי את השם משתמש והסיסמא וזה עובד.. -
@יותר אצלנו בבית כנסת יש קו שחיברו לנו נטויזן ..
כולל רווטר שלהם ..
ואנחנו מחוברים לספק של נטפרי ..
פשוט ניכנסתי לרווטר הוספתי את השם משתמש והסיסמא וזה עובד..איזה ספק של נטפרי?
ומתי עשית זאת? בתקופה האחרונה?
היה לך ספק לפני הנטויז'ן, או שאחרי הנטויז'ן הוספת ספק?