ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

נקודות מצטברות - הוספתן לנקודות החודשיות ..

כללי
    10
    24
    3585
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • טובי
      טובי נערך לאחרונה על ידי טובי

למנהלי נטפרי , השלום והברכה!
      רציתי להציע הצעה , לגבי הנקודות שקיימות לכל אחד בחודש (במקרה שלי 15 )
      שאם אני לא משתמשת עם כל הנקודות , שהנקודות שנשארו , יצטברו לנקודות של חודש שהבא ...
      יש מצב שזה יקרה ?

תודה לכם !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גלינג
        גלינג נערך לאחרונה על ידי

..ובפרט מעתה שהנקודות הן בזכות(בתשלום) ולא בחסד.

• magicode
          magicode נערך לאחרונה על ידי

הנקודות הם מוגדרות כמתנה.
          התשלום הוא על הסינון.

בכל מקרה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לחלק נקודות שאין להם פג תוקף.

הדברים שלי לא כתובים בשחור לבן הדברים שלי כתובים באפור בטווח 10bit
          חיתוך קבצי MP3 און-ליין

גלינג תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 957
            957 נערך לאחרונה על ידי

אני חושב שזה קצת מגוכח
            נניח יש לכם חבילה של טלפון עם 1000 דקות.
            ניסיתם פעם לבקש שיעבירו לכם את היתרה לחודש הבא ?

אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן

לפרטים במייל 000@955.co.il

טובי גלינג 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • טובי
              טובי נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי את המשפט האחרון : בכל מקרה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לחלק נקודות שאין להם פג תוקף.
              מה הקשר לנקודות שאין להם פג תוקף , הנקודות זה חלק מהשירות שלכם , אז מה איכפת לכם לצרף את הנקודות שנשארו ...??

• גלינג
                גלינג @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode מ-ת-נ-ה ?? וכי יש צד שמישהו יתחבר ויגביל את עצמו לאחד שאין לו שום גישה אליו?? איך ניתן להשתמש בסינון שאין לך דרך לבקש דברים לפי הצרכים המשתנים??
                (אני ח"ו לא בא להוריד מהערך של ההשקעה והמסירות וכו' וכו' של העוסקים במלאכת הקודש אך ברור שאין לזה קיום בלי האפשרות של הפניות לנטפרי).

• טובי
                  טובי @957 נערך לאחרונה על ידי

@957

במחילה מכבודכם , טלפון זה ממש לא דוגמא אקטואלית , אם אני צריכה משהו מחב' הטלפון , אני מתקשרת
                  חינם , אין כסף ! ולא עולה לי נקודות או דקות וכו' ..
                  בנטפרי , כל פתיחה של אחר, סרטון וכו' = נקודה (או כמה נקודות שבוחרים ) ואח''כ אם נגמר לי הנקודות , ואני באמצע
                  עבודה ללקוח שאני צריכה בדחיפות פתיחת אתר \ סרטון , עולה לי כסף ...
                  לכן אם לא השתמשתי בחודש את כל הנקודות , אני מצפה מנטפרי שיתנו לי אותו בחודש הבא ...

(למשל עכשיו בתקופת החגים , כשכמעט לא היה עבודה , לא היה לי כמעט שימוש בהם , והחודש כשיהיה לי הרבה עבודה , אצטרך אותם , במיוחד שהעלו את המחיר , אני מצפה מנטפרי שיבואו לקראתינו ... )

• גלינג
                    גלינג @957 נערך לאחרונה על ידי

@957 זה לא חבילת שירות..
                    הנקודות נועדו לשמור על כמות פניות עניינית והגיונית לצורך אמיתי ומה"ט ההסתכלות מעט(!!) שונה.

• magicode

רוב המשתמשים כמעט לא שולחים פניות. מסתפקים במה שפתוח.
                      זה קבוצה מועטת יחסית של מי שמנצל את הפניות שלו.

לתת לאנשים נקודות זה כמו לחלק שקים. ואנחנו צריכים לדאוג שיהיה לזה כיסוי.
                      אם אנחנו מסתמכים על הסטיסטיקה אז הרבה מהנקודות לא ממומשות לכן אנחנו יכולים לתת הרבה נקודות לכל אחד. כדי שגם אם יש מישהו שצריך הרבה אז שיהיה לו.

אם הנקודות ישמרו לזמן בילתי מוגבל אז יווצר מצב שאנחנו נוכל לקבל בעתיד כמות גדולה של פניות בלי יכולת לטפל בהם.

ה15 נקודות זה מוגדר כמתנה. ואנחנו יכולים להמעיט או להוסיף בהם הכל לפי העניין. כלומר לפי היכולת הכלכלית של נטפרי.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

גלינג תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                      • גלינג
                        גלינג @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode שוב מתנה?? גם אם רובם לא משתמשים בזה כל יום כל היום ברור שזה דבר הכרחי ואי אפשר לנט פרי להתקיים בלעדיו.
                        אמנם הכמות של הנקודות זה נידון פתוח.. (המציאות שממתי שהתחילו לגבות כסף העלו ל15 נקודות..)

dLive תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • magicode

זה באמת היה טעות להעלות את זה ל 15 נקודות.
                          אבל לא נורא. אולי נוריד את זה ל14 או נעלה את זה ל 16 כדי שלא יהיה קשר בין הכסף שמשלמים לנקודות.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

טובי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • טובי
                            טובי @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode

אם כבר תעלו ל20 נקודות , כי כך או כך , אני תמיד שולחת משהו בסביבות ה3-5 נקודות , כי כמה שיותר נקודות
                            הפניה נענית מהר יותר , אז תמיד נגמר לי מהר הנקודות ...

dLive תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • magicode
                              magicode נערך לאחרונה על ידי magicode

יש לי רעיון יותר טוב.
                              נעלה ל 100 נקודות ולא יהיה אכפת לנו הקצב של התגובות.
                              כי אנשים מעניין אותם רק הנקודות שהם מקבלים.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
                              • dLive
                                dLive @טובי נערך לאחרונה על ידי

@טובי אמר בנקודות מצטברות - הוספתן לנקודות החודשיות ..:

אם כבר תעלו ל20 נקודות , כי כך או כך , אני תמיד שולחת משהו בסביבות ה3-5 נקודות , כי כמה שיותר נקודות
                                הפניה נענית מהר יותר , אז תמיד נגמר לי מהר הנקודות ...

קצת חסר טעם. כבר אמרו כמה וכמה פעמים שבדר"כ ההבדל לא כ"כ משמעותי. יש מקרים שזה דחוף, אבל דרך קבע לשלוח פניות של 3 נקודות?
                                למה מה קרה? למה שתקבלו יותר נקודות אחרי שבזבזתם את מה שקיבלתם כדי "לעקוף את התור", במקום להשתמש בהם בצורה מושכלת?
                                אולי פשוט תתנהגו בתבונה - ותגלו שכמות הנקודות מספיקה. (אם לא, תוכלו לרכוש עוד.)
                                אני מתנצל על הנימה, אבל בפירוש הקפיץ אותי שמישהו מבקש יותר נקודות בגלל שהוא חושב שהפניות שלו הכי דחופות.

נ.ב. כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
                                יהי רצון... שלא יארע דבר תקלה על ידי, ושלא אכשל... וישמחו בי חברי!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • dLive
                                  dLive @גלינג נערך לאחרונה על ידי dLive

@איצ אמר בנקודות מצטברות - הוספתן לנקודות החודשיות ..:

שוב מתנה?? גם אם רובם לא משתמשים בזה כל יום כל היום ברור שזה דבר הכרחי ואי אפשר לנטפרי להתקיים בלעדיו.
                                  אמנם הכמות של הנקודות זה נידון פתוח.. (המציאות שממתי שהתחילו לגבות כסף העלו ל15 נקודות..)

דווקא בגלל שזה דבר הכרחי אין שום קשר לתשלום.
                                  לא קנית את הנקודות, אלא קיבלת אותן כחלק מהצרכים שלך בתור משתמש, בשביל תקשורת בסיסית עם המערכת, ולכן הן לא עוברות אתך לחודש הבא - בו כבר תקבל שוב את הכמות הבסיסית.

נ.ב. כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
                                  יהי רצון... שלא יארע דבר תקלה על ידי, ושלא אכשל... וישמחו בי חברי!

גלינג תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                  • מ
                                    מן המודיעין נערך לאחרונה על ידי מן המודיעין

דבר נוסף ורמז על זה @magicode ואני יפרש...
                                    לנטפרי יש את הכוח שלה, כל תוספת הנקודות לזרוז הפניה הוא במסגרת שקלול היכולות של נטפרי,
                                    ואם נטפרי תחלק הרבה נקודות בחינם, וכולם ישימו בכל פניה כמה נקודות, נעמוד באותו מצב של עכשיו מבחינת מהירות הפניה, כי כל מה שזה מהיר בשליחת כמה נקודות, זה בגלל שאין הרבה פניות עם מספר נקודות, בגלל שמי שעושה זאת, זה על על חשבון הכסף שלו.. וברגע שהמאזן הזה ישתנה, לא יהיה אפקט לתוספת הנקודות,

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                    • ?
                                      משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי משתמש שנמחק

מנהלי נטפרי היקרים ! ***** ****** ***** ***** **** ***** ***** 😉
                                      מחקתי כיון שלא רוצה לתת עצות לרעת נטפרי

magicode תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • magicode
                                        magicode @אורח נערך לאחרונה על ידי

@מיציבושי
                                        אין כזה הרבה עומס. רוב האנשים הם לא קומבינטורים.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

• י
                                          יצמח פורקניה נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי מתוך כל המלל האם מי שמשלם בנוסף ל15 נקודות, האם הוא כן יכול לצבור את הנקודות?

magicode תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • magicode
                                            magicode @יצמח פורקניה נערך לאחרונה על ידי magicode

@IZAK
                                            לא. אין צבירת נקודות כלל. ולא מתוכנן שיהיה. תמיד לנקודות יהיה אורך חיים מוגדר.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

ש תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון