נטסטיק שהתעקם
-
שלום. הנטסטיק שלי קיבל מכה בעודו במחשב וכנראה התעקם היציאה שלו ולכן הוא לא עובד, רק אם מושכים אותו עם היד למעלה הוא פועל. אבל כמובן שא"א להשתמש בצורה כזו.
האם יש אחריות לנטסטיק שקיניתי דרך 019, ואם כן איך מממשים. -
דיברתי עם השירות לקוחות של 019 ושלחו אותי לטכני. ובטכני אמרו לי לדבר עם שירות לקוחות. וסגרו את הפניה. פשוט היחס שלהם ללקוחות של נטסטיקים משווע
-
בעצם השאלה אם מישהו נותן אחריות
לא מכיר מישהו שיתן אחריות על בעיה פיזית
ולא רק בנסטיקים. בשום מכשירי חשמל יתנו לך אחריות על כזה דבר....
אחריות פירושו שהם לוקחים אחריות שהמכשיר הוא תקין ולכן יש תקופת אחריות שהם יחליפו אם יש צורך. אבל אם התעקם או נשבר.... מאיפה הם אמורים לדעת איך אתה תשתמש בו.
בדברים אחרים אני מאמין שקיים כזה דבר. לדוגמה, קנית כסא. אם נשבר אני יכול להבין שיהיה אחריות. -
@frize37 אין כ"כ מה להגן כל פעם מחדש על 019. להעביר אותי לטכני ושם לשלוח לשירות לקוחות. ואחרי כמעט 10 דקות להציע לי לקנות סטיק חדש (אגב סטיק שנקנה לפני פחות מ-30 יום) ואפילו לא להציע לתקן אותו דרכם או שלא דרכם זה מדהים....
-
לא הבנתי למה התקשרת אליהם בכלל?
אם אני עיקמתי את הסלולרי שלי אני מתקשר לסלקום?
-
@netanel אז אני לא נציג של אפס אחת תשע, אבל אני אומר לך שעל מכה פיזית אף אחד לא מתחייב לתת שירות.
מה זה אומר שהנטסטיק שלך "קיבל מכה", חבר שלו הרביץ לו?
זה שפה שפיתחנו כדי לסחוט את החנויות והחברות. לא נזהרת מספיק. -
תזוזה קטנה עם היד פגעה בנטסטיק (לא בחוזקה) כאשר היה בנייד.
אם הסטיק היה חזק מעיקרו אין סיכוי שהוא היה מתעקם בפנים, ודאי שהכל רופף מעיקרא.... -
@netanel דבר ידוע הוא שכל חיבורי USB בנייד הם רגישים.
גם מצד המחשב וגם מצד האביזר שאותו חיברת.
לא נדיר למצוא מחשבים ניידים שאין להם אפי' כניסת USB אחת פעילה.
בשביל שזה לא יקרה הרבה נוהגים להשתמש בכבל USB קצר שמחבר בין הסטיק למחשב. -
זה דבר שקורה.
אין מה להתרגש. תקנה נטסטיק חדש.הקב"ה ימלא חסרונך
-
@מטעמים אמר בנטסטיק שהתעקם:
זה דבר שקורה.
לא הבנתי למה ההצעה שלכם זה לקנות חדש? אין סיכוי לתקן אותו באיזה מעבדה? סה"כ אולי אפשר לפתוח וליישר אותו עם המגעים בפנים.
-
לא קשור ל- 019
בקיצור.(אין לי שום דבר איתם.)
-
@מטעמים לא אמרתי שיש לך קשר איתם. ני שואל למה ההצעה שלך יישר זה לקנות חדש ולא לתקן. למישהו יש ניסיון, אם יש דרך לתקן דבר כזה ומה העלות?
-
@netanel בכאלה מקרים כל מה שצריך זה חבר עם חוש טכני חזק שאוהב כל מיני יציאות USB (וכמובן יש לו מלחם וחומרי הלחמה וכו')
אם אין לך כזה אחד - אז מהר בלי קשר למקרה הזה, תמצא מישהו כי לא חסר סיטואציות בחיים שתצטרך אותו.... -
@netanel אמר בנטסטיק שהתעקם:
@frize37 אין כ"כ מה להגן כל פעם מחדש על 019. להעביר אותי לטכני ושם לשלוח לשירות לקוחות. ואחרי כמעט 10 דקות להציע לי לקנות סטיק חדש (אגב סטיק שנקנה לפני פחות מ-30 יום) ואפילו לא להציע לתקן אותו דרכם או שלא דרכם זה מדהים....
לכן הקדמתי "לעצם השאלה...." התכוונתי על הרעיון. לא בא להגן.... ואין לי שום עניין בזה אם לא להפך.... (אני מוכר נסטיקים לבד.... )
רק בגלל שגם הייתי צריך להסביר למישהו אותו דבר השבוע, כתבתי גם כאן... -
לא מכיר מקום שמתקנים כזה דבר.... והסיבה פשוטה.... יקחו לך 100-150 ש''ח.... ברוב המקרים לא שווה לתקן כי מדובר שנסטיק ישן....
המקרה שלך נדיר.... צריכים להיזהר בשימוש... בתנוחה קלה שוברים אותו
בעבר היה לי חוט מאריך ונתתי ללקוחות.... אולי צריך לחפש שוב.... -
אם כבר במודמים של 019 עסקינן, הגיע אלי לאחרונה לקוח חדש ב019 עם מודם שבחיים לא ראיתי. וראיתי המון.
משהו ישןןן ולא מתקדם, בערבית, ממשק קשה ולא מוכר, כל התחברות מחדש צריך להגדיר.
והוא עוד שילם על זה טבין ותקילין כולל משלוח.
בלית ברירה רכש חדש. -
@מטעמים אמר בנטסטיק שהתעקם:
זה דבר שקורה.
לא הבנתי למה ההצעה שלכם זה לקנות חדש? אין סיכוי לתקן אותו באיזה מעבדה? סה"כ אולי אפשר לפתוח וליישר אותו עם המגעים בפנים.
קרה לידידי כזה דבר, הצעתי לו שאני יכול לנסות להלחים את החיבורים, בפועל לא הצלחתי
-
הייתי במעבדה, רוצים על זה 80 ש"ח...
-
גם אני צריך להחליף ראש USB למכשיר GPS (לבד לא הצלחתי..). אם תמצא משהו זול יותר בירושלים אשמח לשמוע.
-
תזמין מסין ב 120