אתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..
-
@shraga אדרבה אולי כדאי לאחר הפוסט שלך שכאלו שגרים באותו איזור יעשו השוואות מדוייקות יותר
-
@shraga אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@חל אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
גע יש לנו את הפוסט שאנשים מעלים מה המהירות שלהם, ושם אנחנו רואים עובדתית, שסים כשר על פרטנר הוא הרבה יותר איטי מאשר דרך 019 דרך פרטנר, ולכן עובדתית הסיבה שיותר איטי זה בגלל שכל הרשתות יותר איטיות בגלל הקרונה.
רק בבדיקת מהירות של 019 וסים כשר באותו מיקום בדיוק עם אותו נטסטיק ובאותה שעה, יוכלו לראות האם אכן יש הבדל. הבדיקות בפוסט הנ"ל בוצעו במקומות שונים כך שאין להשוות ביניהם ולהסיק מהם מסקנות.
@סים כשר טוענים שהם עשו את הבדיקה הזו והתוצאה שווה. במידה ואכן כך הרי שבעיית האיטיות שאתם נתקלים בה נובעת מחוסר קליטה של פרטנר באיזורכם או בעומס על האנטנה הספציפית או בנטסטיק תקול.
לגבי עומס על אנטנה מקומית או חוסר קליטה וכן לגבי נטסטיק תקול אין לסים כשר מה לעשות בעניין, וזה ממש לא באחריותם.
לגבי דמי חיבור של 50 ש"ח, ידעתם מראש שזו העלות הראשונית. כמו"כ אתם אמורים לדעת שנטסטיק הוא סוג חיבור שמועד לבעיות איטיות, ובמידה ואתם נתקלים בבעיות אלו שכלל לא באחריותם זה לא נחשב שסים כשר "לא נותנים את המוצר במלואו".
סים כשר אומרים הרבה דברים (כמו שאמרו שיש שירות טוב), וכמו שאמרו שיטפלו בצהרים בבעיה של המהירות.
כיום שיש את הנושא של מהירות גלישה בחיבור סוללרי אפשר לראות שהרבה אנשים העלו מה המהירות, ורואים בבני ברק שיש חברות דרך פרטנר שיש להם מהירות יותר גבוהה מפרטנר דרך סים כשר, ולא מצאנו שם אף אחד בבני ברק שהיה לו קליטה של יותר ממגה בבני ברק דרך סים כשר בפרטנר.
הוא אומר שיש מקומות שונים אז שיביא מקום אחד בבני ברק שסים כשר חצה את השתי מגה.
ואם רואים שפרטנר באותו איזור של אנטנות ב019 הוא בסדר וסים כשר הוא לא בסדר אז הבעיה היא בסים כשר ולא בפרטנר.
ועכשיו אם הנידון הוא סטיק תקול, מעניין שכל הסטיקים של לקוחות כשר סים בבני ברק תקולים, ואין אף אחד בבני ברק שיש לו סים כשר בלא סתיק תקול. ומענין שמחוץ לבני ברק הסטיק הוא לא תקול כמו הלייק שים כשר הצביע לי.
מישהו יכול לומר לי למה חסמו את הנושא של קליטה כשר סים ?אני מבקש לראות כאילו שכל הפוסט לא נכתב לא ידעתי ששרגא הוא איש מקצוע של נטפרי, ומתנצל על הזילזול בדבריו. חל.
-
@חל אתה צריך להבין שאמנם מבחינתך יש הבדל גדול בין 3 מגה לבין חצי מגה אבל מבחינה מקצועית אין הבדל וכפי שלא תתעקש על הבדל בין 38 וחצי ל40 מגה כי זה לא הבדל משמעותי גם כאן זה לא הבדל. ולכן אם בבני ברק אתה רואה שברוב המקרים יש פחות מ10 מגה ואפילו פחות מ5 מגה לבוא בתלונות על סים כשר שהוא פחות 3 מגה זו לא טענה כלל וכלל!! אם כבר תפנה בטענה לראש העיר או אולי לשר התקשורת שיש שם בעיה מובנית באנטנות
-
הטענה שלי היא שלפי מה שיש בפוסט של מהירות גלישה בחיבור סוללרי, רואים שכל החברות דרך פרטנר לאדם הפשוט המהירות יותר גבוהה מסים כשר, ומה שאני רוצה שאם קניתי מוצר ושילמתי עליו 50 ש"ח שלא יאמרו לי תלך למקום אחר.
-
@חל וזה מה שעניתי שתוספת של 3 מגה זה לא יותר
-
@חל
זה נראה ששמת לך מטרה להתנגח בסים כשר בכל מקרה.
אני סבור שיש באמת עומס על האנטנות ואין להם מה לעשות עם זה. הם תלויים בפרטנר.
ולא ראיתי שבחברות אחרות שמבוססות על פרטנר זה יותר מהיר. -
@aiib מה הכונה זה לא יותר מבחינה תכנית מקצועית, או מבחינה שתכלית מי שיושב על המחשב לא רואה הבדל.
-
@חל מבחינה מקצועית וכפי שכתבתי לךאין הבדל אמיתי בין 37 ל40
-
וזה הבעיה שמי שיושב על המחשב ההבדל הוא הבדל מאוד משמעותי, כגון שגימייל לא עולה בורה תקינה כ"כ.
-
@magicode תודה על התשובה.
אם יהיה 10 מגה אני לא אתנגח ולא כלום. -
@חל אבל זאת לא תביעה מקצועית וממילא אין לך באמת טענה נגד סים כשר
-
אין כאן נושא של תביעה אלא רצון שאני וכל מי שצורך את סים כשר "דרך פרטנר" בבני ברק שיוכל לפחות לפתוח מייל בצורה תקינה.
-
@חל אתה משחק במילים. שרשור שלם אתה תוקף את סים כשר על זה שהוא לא מספק שירות נאות בשונה משאר החברות ובסוף מתברר שאתה רק 'מבקש' טובה שיעשו לך...
-
לא דייקת כלל לא תקפתי את זה שאין שירות שהרי יש שם שירות נפלא, הנידון היה על האיכות כמו שהדגשתי כמו פעמים.
ומאחר שהסבירו לו שמבחינה מקצועית אין הבדל בין ים כשר לכל החברות, אז ביקשתי בקשה שלפי המהירות בשאר החברות הוא בצורה תקינה ובסים כשר הוא לא בצורה תקינה והיינו לפתוח מייל. -
@חל זה לא מה שהיה אבל עזוב. העיקר שההשמצות אינם נכונות לשיטתך. אז אולי כדאי שתערוך את ההודעות למעלה. לא בטוח שהאלו שיקראו את ההשמצות יהיה להם כח להגיע עד לסוף השרשור...
-
איך אני יכול לערוך ?
-
אני רוצה לומר לכל השותפים בשרשור תודה רבה על הגיבוי
אנחנו בימים האחרונים שדרגנו את המערכות מול פרטנר וכן מול סלקום
וצוות נטפרי יכול להעיד על כך
אנחנו משתדלים ובעז"ה גם נמשיך לעשות השתדלות לתת את השירות המרבי
לגבי איכות הקוים , לא תמיד זה בידינו, אם זה בגלל חוסר אנטנות אזוריות , ולפעמים זה יכול להיות גם בעיות אחרות שלא בשליטתינו
בסיעתא דשמיא נמשיך לעשות מאמץ להביא את הטוב ביותר.
מאחל לכולנו שנזכה כבר השנה לאכול מן הפסחים ומן הזבחים
ונזכה לרפואות וישועות -
אני חדש כאן, מענין מי זה צוות נטפרי. ?
אני מקוה שגם הלקוחות שלכם בבני ברק יוכלו לראות את השדרוג ולא רק צוות נטפרי, ומכאן אני יוצא בקריאה ללוקחות נטפרי הפשוטים ולא המקצועיים באו ותראו לי שאני לא צודק ושבאמת השתפר בכל שהו.
ואני מאחל לכם שבאמת תצליחו להביא איכות טובה שהצלחתכם היא הצלחתנו. -
@חל סליחה אם אני נכנס באישי, אבל בשעות בערב האחרונות עברתי על האשכולות שנפתחו והוקפצו כאן היום.
אתה לא גומר להכניס בכל אשכול דיון על סים כשר בפרטנר. שוב ושוב. סים כשר, פרטנר, בני ברק.
אולי תואיל בבקשה לעבור לrl ולכולנו ירווח?
וכפי שאמר השפיץ @magicode נראה ששמת לך מטרה להתנגח בהם ללא הסתכלות ימין ושמאל.
סים כשר ידועים כאן בפורום כחברה עם השירות הכי טוב שיש, וכמעט כל לקוח, גם אם לא מרוצה מספיק מהגלישה, יעיד את זה, והם ידועים עם רצון טוב ואמינות שלא נמצא בשום ספק של נטפרי כיום.
אני באופן אישי זוכר וחוויתי על בשרי היטב את התקלה בספטמבר, אכלתי אז הרבה קש מלקוחות שלי, כי גם על המענה הטלפוני הם התקשו להשתלט כמה ימים, ואני יכול להעיד שבסופו של דבר הבעיה טופלה!
ואם אומרים לך שהם בדקו כרגע את הגלישה וטיפלו, אני מאמין להם.
פשוט אתה לא תהיה מרוצה אף פעם.
תפוס את עצמך, ותפסיק לסבול.
אם קשה לך עם דמי החיבור, אולי נפתח כאן מגבית. בשבילך.
הגזמת עם ההודעות היום.
סליחה ולילה טוב. -
@חל אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
אני חדש כאן, מענין מי זה צוות נטפרי. ?
אני מקוה שגם הלקוחות שלכם בבני ברק יוכלו לראות את השדרוג ולא רק צוות נטפרי, ומכאן אני יוצא בקריאה ללוקחות נטפרי הפשוטים ולא המקצועיים באו ותראו לי שאני לא צודק ושבאמת השתפר בכל שהו.
ואני מאחל לכם שבאמת תצליחו להביא איכות טובה שהצלחתכם היא הצלחתנו.עכשיו הרבה דברים יותר מובנים.
אתה פשוט חדש כאן.
סים כשר זו חברה שעומדת במילה שלה.
איכות הגלישה יותר קשורה בפרטנר, אם כי יש הרבה דברים שתלויים בסים כשר והשרתים שלהם.
@shraga הוא מהתותחים בצוות נטפרי.
ואם הוא אומר, הוא יודע.
@magicode הוא מנהל העל של נטפרי. היוצר והמפתח.
ותראה לקרוא בכובד ראש את מה שהוא אומר לך.
אני כמשווק של כמה חברות ממליץ לך בהקדם לעבור ולנסות את אראל לדוגמא, יש מצב שאתה פשוט סתם סובל.
זה עלול לעלות לך בבריאות:) שווה יותר מ50 שח.