אתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..
-
אני רוצה לומר לכל השותפים בשרשור תודה רבה על הגיבוי
אנחנו בימים האחרונים שדרגנו את המערכות מול פרטנר וכן מול סלקום
וצוות נטפרי יכול להעיד על כך
אנחנו משתדלים ובעז"ה גם נמשיך לעשות השתדלות לתת את השירות המרבי
לגבי איכות הקוים , לא תמיד זה בידינו, אם זה בגלל חוסר אנטנות אזוריות , ולפעמים זה יכול להיות גם בעיות אחרות שלא בשליטתינו
בסיעתא דשמיא נמשיך לעשות מאמץ להביא את הטוב ביותר.
מאחל לכולנו שנזכה כבר השנה לאכול מן הפסחים ומן הזבחים
ונזכה לרפואות וישועות -
אני חדש כאן, מענין מי זה צוות נטפרי. ?
אני מקוה שגם הלקוחות שלכם בבני ברק יוכלו לראות את השדרוג ולא רק צוות נטפרי, ומכאן אני יוצא בקריאה ללוקחות נטפרי הפשוטים ולא המקצועיים באו ותראו לי שאני לא צודק ושבאמת השתפר בכל שהו.
ואני מאחל לכם שבאמת תצליחו להביא איכות טובה שהצלחתכם היא הצלחתנו. -
@חל סליחה אם אני נכנס באישי, אבל בשעות בערב האחרונות עברתי על האשכולות שנפתחו והוקפצו כאן היום.
אתה לא גומר להכניס בכל אשכול דיון על סים כשר בפרטנר. שוב ושוב. סים כשר, פרטנר, בני ברק.
אולי תואיל בבקשה לעבור לrl ולכולנו ירווח?
וכפי שאמר השפיץ @magicode נראה ששמת לך מטרה להתנגח בהם ללא הסתכלות ימין ושמאל.
סים כשר ידועים כאן בפורום כחברה עם השירות הכי טוב שיש, וכמעט כל לקוח, גם אם לא מרוצה מספיק מהגלישה, יעיד את זה, והם ידועים עם רצון טוב ואמינות שלא נמצא בשום ספק של נטפרי כיום.
אני באופן אישי זוכר וחוויתי על בשרי היטב את התקלה בספטמבר, אכלתי אז הרבה קש מלקוחות שלי, כי גם על המענה הטלפוני הם התקשו להשתלט כמה ימים, ואני יכול להעיד שבסופו של דבר הבעיה טופלה!
ואם אומרים לך שהם בדקו כרגע את הגלישה וטיפלו, אני מאמין להם.
פשוט אתה לא תהיה מרוצה אף פעם.
תפוס את עצמך, ותפסיק לסבול.
אם קשה לך עם דמי החיבור, אולי נפתח כאן מגבית. בשבילך.
הגזמת עם ההודעות היום.
סליחה ולילה טוב. -
@חל אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
אני חדש כאן, מענין מי זה צוות נטפרי. ?
אני מקוה שגם הלקוחות שלכם בבני ברק יוכלו לראות את השדרוג ולא רק צוות נטפרי, ומכאן אני יוצא בקריאה ללוקחות נטפרי הפשוטים ולא המקצועיים באו ותראו לי שאני לא צודק ושבאמת השתפר בכל שהו.
ואני מאחל לכם שבאמת תצליחו להביא איכות טובה שהצלחתכם היא הצלחתנו.עכשיו הרבה דברים יותר מובנים.
אתה פשוט חדש כאן.
סים כשר זו חברה שעומדת במילה שלה.
איכות הגלישה יותר קשורה בפרטנר, אם כי יש הרבה דברים שתלויים בסים כשר והשרתים שלהם.
@shraga הוא מהתותחים בצוות נטפרי.
ואם הוא אומר, הוא יודע.
@magicode הוא מנהל העל של נטפרי. היוצר והמפתח.
ותראה לקרוא בכובד ראש את מה שהוא אומר לך.
אני כמשווק של כמה חברות ממליץ לך בהקדם לעבור ולנסות את אראל לדוגמא, יש מצב שאתה פשוט סתם סובל.
זה עלול לעלות לך בבריאות:) שווה יותר מ50 שח. -
למה אני אף פעם לא יהיה מרוצה אם יהיה מהירות של 5 מגה בבני ברק אני יהיה מאוד מרוצה.
והשירות שלהם הוא ממש מושלם אבל הנידון הוא רק על האיכות מבחינת האדם הפשוט, ואני חוזר שוב וקורא אם יש מישהו בבני ברק מהלקוחות (לא סוכנים) שמרוצה מהאיכות של סים כשר דרך פרטנר שיראה את זה (והכלים הם מאוד פשוטים).
אם אני אתפוס אצמי אז לא צריך לא את סים כשר ולא את RL אלא להעיף את האינטרנט מהעולם. -
@חל תקשיב ותקשיב לי טוב אני בבני ברק עם 019 מגיע בשעות העומס ל 0.13 מגה
ואתה יודע בגלל מי זה ?
זה בגללך
כן אתה שגולש עם סים כשר דרך פרטנר (הציטוט מהמקור...) מוריד לי מהמהירות
ככה זה
ואני יגיד לך עוד משהו
לא רחוק יושב בן אדם מעט רחוק מהיהדות שגולש עם סים לא כשר דרך פרטנר (כן ישר מפרטנר) ויש לו מהירות של 0.13 מגה
ואתה יודע בגלל מי זה ?
זה בגללי ובגללך
פשוט כולנו על אותה אנטנה וכולנו יושבים הרבה על האנטנה
דייייי להאשים את @סים-כשר
אני אישית התחננתי פה בפורום שמישהו ישקיע שיהיה ספק שיעבוד עם הוט (בנייח) כי הייתי שבוי אצל אתרוג
ו @סים-כשר הרים את הכפפה
אשריו ואשרי חלקו -
@חל הצחקת אותי.
לא התכוונתי שאתה סוג שלא יהיה מרוצה אף פעם.
כוונת דברי היא שבמצב הנוכחי לא תהיה אף פעם מרוצה. כי אם אומרים לך שהם עשו הכל והמהירות דומה ללא כשר. זה ישאר לך. גם אם תכניס כאן לפורום את שר התקשורת בעצמו.
פשוט תנסה, אפילו תבקש ממשווק לנסות חברה אחרת. -
@סיבוב אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
אם
@חל רק המלצה.
אל תזדהה בעולם אצל משווק שאתה הניק חל, כי אף אחד לא יתכן לתת לך שירות אחרי הטמטמת שאתה עושה פה : )
לא מתכווין לפגוע, אבל שיש פער במהירות (לדעתך, ללא הוכחות כלל), מבינים מפעם אחת.
לחזור על זה 60 פעם לא משנה את מהירות הגלישה.
אגב לפי כמות התגובות שלך פה, ובאשכולות אחרים, מהירות הגלישה שלך מספיקה לגמרי בשביל לעבוד תקין... -
@חל כפי שאתה מתלונן כאן בפורום, נראה שלא פנית לעזרה,
אז הנה עשיתי חיפוש בגוגל והעליתי בחכתי את המספר של סים כשר - 08-8021818, ואם תרצה גם את המייל שלהם זה k4184184@gmail.com,
ונשאר לי רק לאחל לך שהגלישה שלך יהיה יותר מהיר.
המון הצלחה והרבה בריאות -
@קריקטורה אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
כפי שאתה מתלונן כאן בפורום, נראה שלא פנית לעזרה,
כפי שאתה כותב נראשה שלא באמת קראת את דבריו של @חל ...
-
@aiib עם כזה הרבה הודעות, באמת שלא היה לי כח לעבור על הכל...
יש מצב שפספסתי
ובאמת מתנצל על זה שתקפתי.....