העברה ממסלול גי'מייל בלבד
-
עודכנתי שמהשבוע לא יהיה אפשר לעבור באותו סים ממסלול גי'מייל בלבד לפתוח לאתרים, מה הסיבה לכך?
-
זה לא חדש
-
@MacroShadow אמר בהעברה ממסלול גי'מייל בלבד:
זה לא חדש
אני במשך השנה האחרונה עברתי אינספור פעמים (כולל לפני שבועיים) אז מה אתה מתכוון שזה לא חדש?
-
-
כך אמרו לי, שאפי' בתשלום אי אפשר.
-
@לצורך-פרנסה אבל בהגדרות הסינון יש קהילה של ג'ימייל עם אפשרות יציאה !
-
נכון, אבל זה עולה כסף, ועד היום היה אפשרות פשוט להתקשר לספק, למה זה השתנה?
-
@לצורך-פרנסה איזה חבילה זו ?
אף פעם לא שמעתי שיש חבילה של מייל בלבד שאפשר לצאת מתי שרוצים -
נעשה סדר...
יש מסלול מייל בלבד שאין תשלום 15 ש''ח לנטפרי אלא רק משלמים לספק לדגו' ב019 אפשר לעשות חבילה של 3 גיגה מייל בלבד ב25 ש''ח ולא לשלם תוספת לנטפרי
במסלול הזה אין אפשרות לעבור למסלול הרגיל של נטפרי אלא א''כ רוכשים מחדש סים (קניה חדשה)במסלול הרגיל שכן משלמים לנטפרי ורק מצטרפים לקהילה של מייל בלבד עדיין קיימת האפשרות לעזור את הקהילה בקנס של 30 ש''ח
-
@frize37 אמר בהעברה ממסלול גי'מייל בלבד:
במסלול הרגיל שכן משלמים לנטפרי ורק מצטרפים לקהילה של מייל בלבד עדיין קיימת האפשרות לעזור את הקהילה בקנס של 30 ש''ח
... ועל זה השאלה שלי, למה שינו את המדיניות שלהם, כי עד היום היה אפשר לשנות ממסלול מייל בלבד ללא תשלום לנטפרי למסלול הרגיל בשיחת טלפון לספק?
-
@לצורך-פרנסה אמר בהעברה ממסלול גי'מייל בלבד:
במסלול הרגיל שכן משלמים לנטפרי ורק מצטרפים לקהילה של מייל בלבד עדיין קיימת האפשרות לעזור את הקהילה בקנס של 30 ש''ח
... ועל זה השאלה שלי, למה שינו את המדיניות שלהם, כי עד היום היה אפשר לשנות ממסלול מייל בלבד ללא תשלום לנטפרי למסלול הרגיל בשיחת טלפון לספק?
א. אין קשר לספק בכלל כי זה מסלול בתוך נטפרי
ב. מאז שנכנסתי לנטפרי היה את הקהילה כמו שהבאתי לך תמונה
מה שאתה אומר זה דבר חדש שנראה לי עוד אף אחד כאן לא שמע על זה
אז תסביר את עצמך יותר -
במסלול הזה אין אפשרות לעבור למסלול הרגיל של נטפרי אלא א''כ רוכשים מחדש סים (קניה חדשה)
יש ספקים שאפשר לעבור למסלול הרגיל בלי להחליף סים. כמדומני שעשיתי את זה בRL. אולי דבריך תקפים רק לגבי 019.
-
@frize37
זה דבר חדש מהשבוע? שא''א לעבור ממייל בלבד לחבילה רגילה ב 019 ? -
למיטב זכרוני ההוראה החד משמעית של נטפרי לספקים מאז ומעולם הייתה שלא לאפשר מעבר ממסלול של מייל בלבד (אצל הספקים) למסלול רגיל באותו סים. מסתבר שעם הזמן ההוראה לא יושמה ע"י חלק מהספקים.