מה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?
-
אז יש אנשים שמבקשים הוואי. יש אנשים שמבקשים אתרי קניות. יש אנשים שצריכים מוזיקה או משחקים. לא בדקתי את הצרכים של כל אחד.
מה שמעניין הוא שבד"כ בפרסומות מופיעה שורה קטנה שהאינטרנט מאושר לצרכי פרנסה בלבד. אך מה יעשה אדם שצריך לצאת ללימודים ומתברר לו שהלימודים שבהם הוא חפץ הם במקום מעורב ואין אפשרות ללמוד שם? מסתבר שקיימת לו אפשרות ללמידה אינטרנטית ולצורך כך הוא צריך אינטרנט מסונן. אבל מסתבר שהמושג לימודים בנטפרי לא קיים. גם אם ביררתם קודם ואמרו לכם שזה יעבוד כמו שצריך. בפועל זה לא מה שקורה.
אז בשביל מה נועד אינטרנט כשר לצרכי פרנסה אם מי שצריך אותו באמת!!!! לא יכול להשתמש בו?? -
@מאוכזבת
מומלץ לכל מי שרוצה להצטרף לנטפרי לקרוא מידע באתר הויקי.
https://netfree.link/wiki/נטפרי_לאנשי_מקצוע
ולגבי לימודים מוזכר כאן https://netfree.link/wiki/שירותים_לא_נתמכים בפסקה של קורסים מקוונים. -
@מאוכזבת המושג לימודים בנטפרי קיים בהחלט, מתוך היכרות עם מקרים.
מציע לכם לשאול במערכת הפניות, או בוועדת הרבנים לביצור חומות הדת מה אפשר לעשות בעניין. (כמובן שהכל תלוי בבעיה ספציפית שעליה מדובר, ובכל קורס מקוון יכולות להיות בעיות מסוגים שונים, כוונתי רק לומר שיש מקרים שיש תועלת בלברר יותר לעומק כמו שהצעתי) -
בקיצור - נטפרי לא באים לסבך לאף אחד את החיים, אלא רק לעזור לכולנו לחיות טוב יותר ונקי יותר. אם יש לימודים שאפשר לפתוח - הם יפתחו בשמחה, ואם אי אפשר לפתוח - ב"ה ומצויין שלא פותחים. ואם יש מקום לדיון ספציפי לגבי משהו מסויים - המקום לזה הוא לא פה אלא במערכת הפניות.
-
@מאוכזבת אמר במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:
מסתבר שהמושג לימודים בנטפרי לא קיים
תוכלו לפרט מה הכוונה 'לא קיים'?
הכוונה שאתם נדרשים לשלוח סרטון סרטון לבדיקה פרטנית? -
לא. זה לא הנושא של לשלוח סרטון סרטון לבדיקה פרטנית. זה העניין שאני לפני שהצטרפתי ביררתי את הנושא מול נטפרי ואמרו לי שיהיה בסדר. אבל מתברר שכל הסרטונים חסומים וכל אחד צריך לשלוח לבדיקה. אבל התירוצים שאני מקבלת הם קצת לא הגיוניים. נאמר לי שחוסמים סרטונים כי יש נשים לא צנועות. אבל... יש תרגילים שהמרצה פותר על הלוח שלא בזמן השיעור והם פתרונות לשיעורי הבית. כל הסרטונים האלו חסומים. חישוב פשוט שעשיתי 20 שאלות בממוצע לכל שיעור* 20 שיעורים בממוצע*6 קורסים= 2400 סרטונים לשלוח וכמובן תשלום בהתאם
זה הגיוני?? זה לא הגיוני. אבל אף אחד לא נותן לי תשובות הגיוניות. אף אחד לא מנסה לעזור. אני מקבלת כל פעם תשובות מגוחכות וצריכה להתחנן שיאשרו לי כל סרטון כאילו אני מבקשת בקשה חריגה ומוזרה -
@האברך אם מערכת הפניות היו נותנים תשובות היה אפשר לפתור מולם. אני מציפה את הנושא כי יודעת שאני לא היחידה בנושא אבל אנשים פשוט מתייאשים
תארו לכם מצב של לבקש מנטפרי לפתוח 2000 סרטונים... -
@מאוכזבת לא יעזור להציף את הנושא, כי לנטפרי יש מדיניות והם לא מתכוננים לשנות אותה (כמובן בכפוף להחלטת הרבנים)
ובויקי כתוב ברור את המדיניות של פתיחת הסרטונים ללמידה ואין לי מושג מי אמר לך שיהיה בסדר (במיוחד שזה לא תשובה אופיינית לנטפרי) -
@מעמד מי הרבנים של נטפרי? כי אולי דרכם תהיה לי אפשרות להבין ולהסביר את עצמי ואת הצרכים שלי וכך למצוא פתרון. או אולי האם יש מישהו בכיר בנטפרי שאפשר לדבר איתו בצורה מסודרת ולא דרך מערכת הפניות שם התשובות מרגישות קצת לא רציניות?
-
@מעמד יש לי תשובה כתובה מהם שאם אין בסרטונים נשים כנראה שלא תהיה בעיה ואין סיבה שזה לא יעבוד. זה קצת סותר את המציאות שמשום מה למרות שאין בסרטונים נשים וכנראה לא תהיה בעיה, כ--ל הסרטונים חסומים
-
האכזבה במקום.
המרמור לא.אף אחד לא חתם על שום חוזה בו הוא התחייב לספק משהו שעכשיו הוא לא מספק.
זה שהיו לכם ציפיות גבוהות אינו אומר שיש לכם סיבה להתמרמר שהציפיות לא מתממשות...
נטפרי הצילו עשרות אלפי אנשים ועזרו להם שלא ידרדרו לטומאות העולם. (עשרות האלפים הללו מרוצים ומצביעים ברגליהם)
לא נראה לי הגיוני שבשביל ציפייה אחת אפשר ככה להתלונן ולהתמרמר.לעצם העניין,
ניתן גם לפנות למנהל של נטפרי.
המייל שלו מופיע בפרופיל משתמש שלו.הוא אדם מאוד ישר ומסביר פנים,
אבל לא נראה לי שכדאי להפריע לו עם כל פניה פרטנית.
(בשביל זה הוא הרי הקים את מערכת הפניות...)בהצלחה
-
-
@מטעמים אין פה מרמור ולא היו ציפיות גבוהות
מינימום של נותן שירות שאתה פונה אליו לפני שאתה מתחבר לשירות ונותן לו כתובת אתר ומבקש שיבדוק את הנושא והוא עונה לך תשובה חובבנית ועל סמך זה אתה משלם על לימודים זה לדעת לעמוד מאחורי השירות שלו ולתת פתרונות על דברים שהוא התחייב עליהם. -
אשתי הייתה צריכה לצורך לימודים אתר שהסירטונים היו לא מאושר, ולה אישרו זאת אישית. אני מניח שיש פיתרון רק הוא לא לכל הציבור.
-
@מטעמים אין פה מרמור ולא היו ציפיות גבוהות
מינימום של נותן שירות שאתה פונה אליו לפני שאתה מתחבר לשירות ונותן לו כתובת אתר ומבקש שיבדוק את הנושא והוא עונה לך תשובה חובבנית ועל סמך זה אתה משלם על לימודים זה לדעת לעמוד מאחורי השירות שלו ולתת פתרונות על דברים שהוא התחייב עליהם.למי פניתם?
מי הבטיח? -
@מעמד יש לי תשובה כתובה מהם שאם אין בסרטונים נשים כנראה שלא תהיה בעיה ואין סיבה שזה לא יעבוד.
ממי ?
-
@מעמד יש לי תשובה כתובה מהם שאם אין בסרטונים נשים כנראה שלא תהיה בעיה ואין סיבה שזה לא יעבוד. זה קצת סותר את המציאות שמשום מה למרות שאין בסרטונים נשים וכנראה לא תהיה בעיה, כ--ל הסרטונים חסומים
אז את אומרת שחסמו לך סרטונים בלי סיבה? ואמרו שיש שם נשים למרות שאין?
או שאמרו שהסרטונים האלו מאוחסנים באתר שאי אפשר לסנן או משהו מעין זה?לא מובן מה הם אמרו. מה הסיבה שבגללה לא פתחו את הסרטון.
-
@מאוכזבת אינני יודע מה המקרה הספציפי שלך, אבל לצורך הענין נניח שהסרטונים מאוחסנים ביוטיוב או וימאו, האם נכון לדעתך לפתוח אותם באופן גורף ללא סינון בגלל שיש אנשים שזקוקים לכמה מאות או אלפי סרטונים לצורך לימודים?
ידוע לך איזה טינופת יש באתרים האלה?
אם הם יהיו פתוחים, במה נטפרי תחשב סינון? -
אני לא מבינה כלום בסינון אינטרנט ולא בפלטפורמות השונות שעליהם שמורים הסרטונים. לכן פניתי לנטפרי עם שם האתר הכתובת המלאה שלו והסבר מה אני צריכה והאם זה מאושר עוד לפני שהצטרפתי אליהם. רק אחרי הבדיקה הצטרפתי ואז התחילו בעיות שהסרטונים לא מאושרים. ביקשתי כמה וכמה פעמים שינסו להתאים לי פתרון ספציפי כי הכניסה לאתר היא עם שם משתמש וסיסמא ואני יודעת מחברה אחרת שניתן לאשר ספציפית לשם משתמש (שוב לא מבינה בזה כלום) אבל אני לא מקבלת תשובות הגיוניות.
אני לא יודעת מה הסיבה שבגללה לא פותחים סרטונים. בחלק מהמקרים ביקשתי תשובה למה לא פותחים ואז אחרי כמה פניות אישרו את הסרטון. למה לעבוד בצורה הזו אם אחרי 5 פניות בסוף מאשרים את הסרטון?
כל צורת ההתנהלות מקשה מאוד -
@avishalom אני אשמח לדעת על הפתרון הזה איך מאשרים אישית כי אני בשלב הייאוש