נטפרי קווי
-
@רחלי1 תבדקי ב @סים-כשר
08-802-18-18
או במייל info@simkasher.co.il -
זה הכתובת
kashernet.com -
-
@מעמד אמר בנטפרי קווי:
@frize37 אמר בנטפרי קווי:
זה הכתובת
kashernet.comאותה הודעה כמו למעלה
מוזר. אצלי מצויין ויש לי גם אנטי וירוס ESET
אני אבדוק -
@frize37 כעת לא קפצה ההודעה אצלי
-
@רחלי1 אני משתמש ב 019 ומרוצה מאד, במקום העבודה שלי משתמשים ב RL וגם כן מרוצים.
כפי שכתבו צריך שיהיה קו בזק בבית עליו מגדירים תשתית אינטרנט וספק.
יש רשימת משווקים בדף של נטפרי אפשר לקבל פרטים מהם.
לגבי טלפון דרך רשת האינטרנט זה כבר שלב נוסף, אחרי שיש קו אינטרנט פעיל אפשר לשים עליו טלפוניה, גם פרטנר וגם נטויז'ן משווקים חבילות בעלות של 35 ש"ח ללא הגבלה.
אם רוצים את זה צריך שהראוטר יהיה שלהם, פרטנר משכירים או מוכרים ונטוזי'ן משאילים בחינם.
לגבי פקס זה לא ברור בפרטנר עובד פקס על הקו הזה בלי בעיות בנטויז'ןמשום מה זה לא עובד, זה לא קו סטנדרטי ולכן יכולות להיות בעיות לשליחת וקבלת פקסים. -
@6262 אמר בנטפרי קווי:
כפי שכתבו צריך שיהיה קו בזק בבית עליו מגדירין תשתית אינטרנט וספק.
לגבי טלפון דרך רשת האינטרנט זה כבר שלב נוסף, אחרי שיש קו אינטרנט פעיל אפשר לשים עליו טלפוניה, גם פרטנר וגם נטויז'ן משווקים חבילות בעלות של 35 ש"ח ללא הגבלה.
אם רוצים את זה צריך שהראוטר יהיה שלהם, פרטנר משכירים או מוכרים ונטוזי'ן משאילים בחינם.
לגבי פקס זה לא ברור בפרטנר עובד פקס על הקו הזה בלי בעיות בנטויז'ןמשום מה זה לא עובד, זה לא קו סטנדרטי ולכן יכולות להיות בעיות לשליחת וקבלת פקסים.למה אי אפשר לעשות את הכל בטלפון אחד מסודר לבזק או מישהו אחר, שיסדר לי אינטרנט ביתי נטפרי עם פקס וטלפון? זה נשמע לי נורא מסובך, לבקש תשתית מבזק, ואז איטרנט מעוד מישהו, ואז פקס וטלפון מגורם שלישי. יש מישהו שיכול לעשות הכל? [חוץ מחברת סים כשר שהייתי פעם לקוחה שלהם]
-
@רחלי1
אלו החוקים. ככה זה עובד.השירות הזה מפוצל ע"פ החוק, (וזה מה שגורם למחירים הנמוכים, תארו לעצמכם שכולנו היינו לקוחות שבויים של בזק כמו של חברת החשמל...)
-
@רחלי1 לא מסובך
אם יש לכם כבר רווטר ותשתית פיזית של בזק
אז פשוט אתם מתחברים לבזק וזה יתן לכם קו טלפון ופקס ביחד
ולאחר מכן מתקשרים לאיזה ספק שאתם רוצים , נותנים לו פרטים ופרטי תשלום
ומקבלים שם משתמש וסיסמא שאותו מכניסים ברווטר וזהו .. -
@רחלי1 אמר בנטפרי קווי:
@6262 אמר בנטפרי קווי:
כפי שכתבו צריך שיהיה קו בזק בבית עליו מגדירין תשתית אינטרנט וספק.
לגבי פקס זה לא ברור בפרטנר עובד פקס על הקו הזה בלי בעיות בנטויז'ןמשום מה זה לא עובד, זה לא קו סטנדרטי ולכן יכולות להיות בעיות לשליחת וקבלת פקסים.למה אי אפשר לעשות את הכל בטלפון אחד מסודר לבזק או מישהו אחר, שיסדר לי אינטרנט ביתי נטפרי עם פקס וטלפון? זה נשמע לי נורא מסובך, לבקש תשתית מבזק, ואז איטרנט מעוד מישהו, ואז פקס וטלפון מגורם שלישי. יש מישהו שיכול לעשות הכל? [חוץ מחברת סים כשר שהייתי פעם לקוחה שלהם]
יש סוכנים שעושים את זה לפעמים אבל זה באמת לא מסובך רק צריך לדעת איך זה עובד.