centOS בVMware
-
שלום
אני אני מחובר לנטפרי עם VPN התקנתי מערכת הפעלה CentOS בתוכנת VMware ואני לא מצליח להתחבר להרשת עשיתי לפי ההוראות בהוויקי והתקנתי התעודה והוא עדיין כותב לי שגיאה Network is unreachsble
אשמח האם מישהו יכול לעזור לי
תודה רבה -
1 צריך תעודה מהספקית אינטרנט העדכני שלך, אם עברת לספק חדש, התעודה הישנה לא תעבוד
2 אולי צריך אתחול מחדש
3 אולי הבעיה ברשת של הVM ולא בנטפרי. אם עשית רשת מסוג NAT, תנסה לעשות BRIDGED, או הפוך. לא תמיד הרשת עובד מיד כמו שצריך בVM -
עשיתי
עשיתי
ניסתי שתי החיבורים לא עובד -
עוד מישהו?
-
האם יש איזשהו דרך לאבחן החיבור ולראות למה זה לא עובד?
-
@CtrlAltDel 1.2.3.4 בVM מה רושם לך?
-
איך? אין לי דרך להתקין דפדפן בלי רשת
-
האם הצלחת עם דיסטרואים אחרים, והבעיה רק עם CENTOS?
בעצם אני שואל למה אתה צריך דווקא CENTOS אם הוא עושה לך בעיות. יש כמה דיסטרואים שיש למשתמשי נטפרי יותר נסיון. -
@שמו אמר בcentOS בVMware:
האם הצלחת עם דיסטרואים אחרים, והבעיה רק עם CENTOS?
בעצם אני שואל למה אתה צריך דווקא CENTOS אם הוא עושה לך בעיות. יש כמה דיסטרואים שיש למשתמשי נטפרי יותר נסיון.לא ניסיתי, אני צריך CentOS לאחסון של אתר
תגיד מה לנסות אני יוריד iso ונראה מה יקרה שמה, ubuntu server? -
אני מודה על האמת שלא ניסיתי CENTOS אף פעם, אבל אפשר להוריד קובץ RPM מהקישור הזה ואז תוכל להתקין דפדפן בתוך הVM גם בלי רשת, ואז תוכל תגלוש ל
1.2.3.4
https://pkgs.org/download/google-chrome-stable -
עדיף להתנסות מקודם עם דיסטרו קל כמו LINUX MINT למשל, ואז תלך מהקל אל הכבד, הווי אומר, CENTOS
בלינוקס מינט הכל כמו אובונטו ותוכל למצוא הדרכה מתאימה בנטפרי. -
אני לא חושב שאחרי 1.2.3.4 אני יהיה יותר חכם אפילו ping אני לא מצליח עכשיו
-
קשה למצוא מישהו מנטפרי שיש לו נסיון עם CENTOS. הרבה משתשמים כאן מכירים אובונטו ודומיו. בנוסף על זה אני מכיר את MX ואת MANJARO
אבל CENTOS הוא חיה אחרת כי הוא ממשפחת FEDORA. -
דרך אגב, זה קשה כפליים בתוך VM.
תעשה DUAL BOOT ותתקין את הדיסטרו שלך ישר על המחשב, ו50% זה יפתור את הבעיה הזאת ועוד בעיות.
מומלץ לפני כן לעשות תמונת מערכת על ידי תכנת MACRIUM REFLECT או תכנה דומה. תשמור את התמונת מערכת על כונן אחר ועדיף על דיסק אחר. ותכין גם דיסק און קי של MACRIUM REFLECT לפני שאתה משחק עם DUAL BOOT. בעצם אתה צריך שני דיסק און קי, אחד להתקין לינוקס ואחד של MACRIUM REFLECT.
בהצלחה ונדבר מחר אם צריך... -
הסתדרנו
התקנתי מינט וראיתי שרק NAT עובד
לבסוף היה בעיה בהגדות ROUTE סידרתי אותו וב"ה הכול עובד
תודה -
אכן הבעיה לא היתה קשורה להתעודה
תודה @Chocolate ו @שמו