אינטרנט עם סינון נטפרי ואינטרנט ללא סינון במחשב אחד
-
שלום,
אני רוצה לדעת באלו דרכים ניתן שיהיה במחשב אחד גם אינטרנט עם סינון נטפרי וגם אינטרנט ללא סינון כלל, ושהאינטרנט ללא סינון יהיה אפשר להתחבר עם סיסמא מיוחדת. זה עבור מחשב שצריכים לעבוד שני עובדים אחד חרדי ואחד חילוני.
האם צריכים תשתיות שונות, ספקים שונים או ניתן לפצל, כך שכאשר הצטרכו בלי סינון יהיה אפשר להקיש סיסמא ולהתחבר ללא סינון נטפריתודה מראש
-
@leonelseo אמר באינטרנט עם סינון נטפרי ואינטרנט ללא סינון במחשב אחד:
שלום,
אני רוצה לדעת באלו דרכים ניתן שיהיה במחשב אחד גם אינטרנט עם סינון נטפרי וגם אינטרנט ללא סינון כלל, ושהאינטרנט ללא סינון יהיה אפשר להתחבר עם סיסמא מיוחדת. זה עבור מחשב שצריכים לעבוד שני עובדים אחד חרדי ואחד חילוני.
האם צריכים תשתיות שונות, ספקים שונים או ניתן לפצל, כך שכאשר הצטרכו בלי סינון יהיה אפשר להקיש סיסמא ולהתחבר ללא סינון נטפריתודה מראש
מתאר לעצמי שבביצור חומת הדת יש פתרונות למצב הזה שהוא מצוי
הצעה: התקנת שתי מערכות הפעלה על המחשב (יכולים שניהם להיות וינדוס 10) המערכת של הפרוץ יהיה עם קוד כניסה לוינדוס.
על המערכת של השומר תו"מ להתקין וייפרי ולהתחבר ע"י VPN או לחילופין להכניס כל פעם נטסטיק כמו שעושים במחשבים הביתיים למי שלא משתמש בוייפיי או כבל רשת
אפשרות אחרת מסורבלת ונעשה רק כשאין ברירה, מתקינים תוכנת חסימה (לא נטפרי) עם הגדרה שתחסום רק משתמש פלוני, ושם ליצור רשימה לבנה ויהיה פתוח רק RDP או אייפיי מסוים, ולהתחבר על פעם למחשב בבית וכדו' שהוא מחובר לנטפרי.
המשתמש השני של הפרוץ כמובן יהיה עם קוד כניסה לוינדוס שרק העובד השני יודע -
@מנתק תודה על התשובה שלך. אין דרך להגדיר שני חיבורי רשת שונים עם סיסמאות שונות, אחד נטפרי, השני הכל פתוח?
-
@מנתק תודה על התשובה שלך. אין דרך להגדיר שני חיבורי רשת שונים עם סיסמאות שונות, אחד נטפרי, השני הכל פתוח?
שוב אני לא מכיר את האפשרויות. מה שאני יכול להציע הוא להשתמש בהתקנים שונים ואז זה אפשרי (ע"י "פתרון יצירתי" לקמן). למשל החיבור הפרוץ מתחבר דרך כבל רשת אל המחשב, והפעלת ההתקן הזה (הנקרא ETHERNET) יהיה חסום ע"י קוד שהוא יצטרך להקיש כל פעם. החיבור המסונן יהיה מחובר למחשב ע"י נטסטיק או וייפיי (- ויש נטסטיקים שמשדרים וייפיי כמו ראוטר), וההתקן האלחוטי יהיה פתוח תמיד.
רק צריכים פתרון לשאלה מי ינעל את ההתקן הכבל הרשת כל פעם שהוא מסיים את העבודה. ולזה יש לעשות פקודה בתזמון משימות שבכל כניסה למערכת היא תנעל והקובץ שמפעיל אותה חזרה תהיה נגישה רק ע"י קודתהיה בקשר במייל
-
@מנתק אמר באינטרנט עם סינון נטפרי ואינטרנט ללא סינון במחשב אחד:
שוב אני לא מכיר את האפשרויות. מה שאני יכול להציע הוא להשתמש בהתקנים שונים ואז זה אפשרי (ע"י "פתרון יצירתי" לקמן). למשל החיבור הפרוץ מתחבר דרך כבל רשת אל המחשב, והפעלת ההתקן הזה (הנקרא ETHERNET) יהיה חסום ע"י קוד שהוא יצטרך להקיש כל פעם. החיבור המסונן יהיה מחובר למחשב ע"י נטסטיק או וייפיי (- ויש נטסטיקים שמשדרים וייפיי כמו ראוטר), וההתקן האלחוטי יהיה פתוח תמיד.
רק צריכים פתרון לשאלה מי ינעל את ההתקן הכבל הרשת כל פעם שהוא מסיים את העבודה. ולזה יש לעשות פקודה בתזמון משימות שבכל כניסה למערכת היא תנעל והקובץ שמפעיל אותה חזרה תהיה נגישה רק ע"י קודתהיה בקשר במייל
איך עושים זאת למעשה???
-
@הקטן מחפשים תוכנה הנועלת התקנים עם סיסמה, ונועלים איתה את התקן ethernet.
-
אי אפשר לעשות VPNשל נטפרי, ומה שרוצה בלי חסומה פשוט לא יתחבר לVPN.
-
@ישראל-ג אפשר, אבל זה אומר שגם מי שצריך להתחבר דרך הVPN יוכל להתחבר לרשת הפתוחה... לצערינו המצב עדיין שהיצר מושך לכיוון ההוא מאשר לכיוון הVPN.
-
@שלום-על-ישראל אמר באינטרנט עם סינון נטפרי ואינטרנט ללא סינון במחשב אחד:
@ישראל-ג אפשר, אבל זה אומר שגם מי שצריך להתחבר דרך הVPN יוכל להתחבר לרשת הפתוחה... לצערינו המצב עדיין שהיצר מושך לכיוון ההוא מאשר לכיוון הVPN.
מה שנכון נכון.
-
@שלום-על-ישראל אמר באינטרנט עם סינון נטפרי ואינטרנט ללא סינון במחשב אחד:
@הקטן מחפשים תוכנה הנועלת התקנים עם סיסמה, ונועלים איתה את התקן ethernet.
ועכשיו בעברית
-
-
אפשר לנעול את ההגדרות עם נועל הגדרות
וכך הוא לא יוכל לבטל את הVPN -
כך אני עשיתי כשהייתי במקום שיהיה פרוץ עם VPN ולא רציתי שיוכלו לבטל את הVPN.
-
@ישראל-ג אמר באינטרנט עם סינון נטפרי ואינטרנט ללא סינון במחשב אחד:
אפשר לנעול את ההגדרות עם נועל הגדרות
וכך הוא לא יוכל לבטל את הVPNאיפה זה "נועל ההגדרות" ?
-
זה תוכנה
שניה אני מחפש -
חסימת-לוח-בקרה-ודפי-הגדרותwsblocker.zip
תוכנה מאוד פשוטה.
זה נועל את ההגדרות.
יש בזה חיסרון שכל דבר שקשור להגדרות נעול.
צריך לחסום את הגדרות ואז לסגור ולמחוק את התוכנה. -
תוכנה מאוד פשוטה.
זה נועל את ההגדרות.
צריך לחסום את הגדרות ואז לסגור ולמחוק את התוכנה.ואיך זה ימנע שלא ילחצו על לחצן נתק בנטפרי אניוואר
ומה קורה אם ה VPN לא מצליח להתחבר, בנתיים יש פרוץ כי הרי במקרה זה א"א להתקין וייפרי -
@ישראל-ג המטרה למצוא חסימה על המסוננת, לא הפוך...
-
@הקטן אמר באינטרנט עם סינון נטפרי ואינטרנט ללא סינון במחשב אחד:
תוכנה מאוד פשוטה.
זה נועל את ההגדרות.
צריך לחסום את הגדרות ואז לסגור ולמחוק את התוכנה.ואיך זה ימנע שלא ילחצו על לחצן נתק בנטפרי אניוואר
ומה קורה אם ה VPN לא מצליח להתחבר, בנתיים יש פרוץ כי הרי במקרה זה א"א להתקין וייפרי?
-
מה שהצעתי זה לא דבר שאפשר פשוט לשלוח תוכנה וגמרנו. צריכים לשבת על המחשב המדובר ולהגדיר תזמון משימות (ואח"כ לחסום את האפשרות לשנות את זה) ועוד דברים ולשבת לראות שבאמת הכל מתפקד כמו שצריך