תכנה נוחה ושימושית למשתמשי הנגאוטס (hangouts) - "yakyak"
-
@chv אצלי לא רואים את המשתמש כמו שרואים בתמונה כאן...
-
@מוגן אמר בתכנה נוחה ושימושית למשתמשי הנגאוטס (hangouts) - "yakyak":
אשמח, ושיהיה גישה מלאה בנטפרי...
אגב יש מצב שיראו איפה אוחז המשתמש השני, האם הוא קרא את ההודעה או לא, כמו שיש בדפדפן?
הפיצ'ר אמור להיות קיים. לפעמים זה עובד, נראה לי שיש איזשהו באג לכן זה לא תמיד עובד.
-
להתייחס לזה?
-
@ElazarFessel לא. תוריד את הגרסה החדשה של yzahn שהיא עם כל השיפורים. עיין בהודעה הראשונה בשרשור, ערכתי שם.
-
@chv אמר בתכנה נוחה ושימושית למשתמשי הנגאוטס (hangouts) - "yakyak":
@ElazarFessel לא. תוריד את הגרסה החדשה של yzahn שהיא עם כל השיפורים. עיין בהודעה הראשונה בשרשור, ערכתי שם.
אני עם הגרסה החדשה מהקישור שהבאת לפני 20 שעות כאן והוא הביא לי את הנ"ל הבוקר...:
@chv אמר בתכנה נוחה ושימושית למשתמשי הנגאוטס (hangouts) - "yakyak":גרסה חדשה לתכנה נערכה על ידי @yzahn ידידינו, הורדה ישירה מגיטהב כאן (64 סיביות, 100 מ"ב) כולל כל השיפורים: תמיכה בכיוונים של ימי לשמאל ועברית, קצת שיפורים בתרגום, ותמיכה מלאה בנטפרי (לא צריך סקריפט) היכנסו לגיטהב של הפרויקט והצביעו לו!!
-
@ElazarFessel אז זה עניין שלו (yzahn) הוא צריך לבטל איכשהו את הבדיקה שהתכנה בודקת מול רשימת העדכונים של היוצר המקורי.
-
@chv יש אפשרות ברמת התכנות להוסיף את כל האופציות הקיימות ב hangouts ל yakyak?
-
@מוגן איזה אופציות אין?
-
@chv א. שיחת וידאו.
ב. לראות האם זה שאתה מתכתב איתו פעיל כעת או לא, ומתי הוא התחבר לאחרונה.
ג. סנכרון של האנשי קשר (כעת ניתן ליצור שיחה רק ע"י העתקת כתובת מייל מלאה)
ד. שיחות בארכיון ועוד כמו שקיים כאן
ה. סטיקרים.. -
@מוגן מה אומר לך.. תציע את זה בגיטהב.. של היוצר המקורי או של yzahn..
ותחכה שזה יפותח חח -
יש לזה שיחות וידאו?
-
@chv אמר בתכנה נוחה ושימושית למשתמשי הנגאוטס (hangouts) - "yakyak":
@מוגן מה אומר לך.. תציע את זה בגיטהב.. של היוצר המקורי או של yzahn..
ותחכה שזה יפותח חחניסיתי ואני לא מוצא שם את ידי ורגלי.. לא הבנתי איך מתעסקים עם זה והתרגום של כרום לא עזר לי הרבה...
-
@מוגן אין מה לנסות... אני לא הולך לשרוף על זה זמן... אם המפתח המקורי יממש את זה אשמח להוסיף גם לגירסה שלי.