האם יש פיקוח על בודקי התמונות
-
@RNC זה התמונה אתה מוזמן לראות
-
@מיציבושי
וכמו שכתבתי לא היה לזה סיבה להיות חסום -
@RNC ואם תתחיל לפתוח תמונה ולעבור אחד אחד בחץ הרבה יהיו חסומים ואני חושב שזה אוטומטי כי זה צבעים חשודים
ואם תשלח לבדיקה יפתח -
ומה שאפשר כן לשואל למה אחרי שנפתח תמונה אח"כ יכולה עדיין להיות נשלח לבדיקה
-
@baruch אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
ניתן לדווח בכרטסת הדיווח גם על תמונות אשר לדעתכם נחסמו שלא בצדק
תודה על ידיעה חשובה זה.
ואלא נראה שעיקר שאלתו היה אם נטפרי מפקחים בפועל על הבודקים שהם לא יחסום דברים ללא הצדקה. זה ודאי יודעים שנטפרי מפקח אם יש תמונות לא ראויות אבל השאלה הם גם להיפך.מה עוד תמונה לא ראויה המשתמשים ידווח מיד אבל לא ראויה בדרך כללל המשתמש לא יודע שאין בתמונה זו בעיה ולכן לא עולה על דעתם לדווח. אשר על כן יתכן שנטפרי לא יקבל שום דיווח על בודוקות שרק מחמירים על כל דבר שני ללא הצדקה.
-
@אורי אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
@baruch אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
ניתן לדווח בכרטסת הדיווח גם על תמונות אשר לדעתכם נחסמו שלא בצדק
מה עוד תמונה לא ראויה המשתמשים ידווח מיד אבל לא ראויה בדרך כללל המשתמש לא יודע שאין בתמונה זו בעיה ולכן לא עולה על דעתם לדווח. אשר על כן יתכן שנטפרי לא יקבל שום דיווח על בודוקות שרק מחמירים על כל דבר שני ללא הצדקה.
לכאורה אין סיבה בעולם שהבודקות יחסמו מעבר למה שנאמר להם אא"כ זה ע"י הרובוט.
לפעמים ניתן לזהות עפ"י תוכן הכתבה וכו'. ואם לא תמיד עדיף לחומרא... -
דוגמה לתמונה שנחסמה שלא בצדק
http://forum.netfree.link/topic/232/תוסף-חדש-לכרום-לגרירת-פאנל-הניהול-בנטפרי-v0-1 -
@איצ אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
לכאורה אין סיבה בעולם שהבודקות יחסמו מעבר למה שנאמר להם אא"כ זה ע"י הרובוט.
ודאי אין סיבה ולכן אני מאמין שזה נדיר. אבל עכ"ז השאלה היתה אם יש לנטפרי דרך לבקר את זה והאם העובודת עושים עבודתם בנאמנות או רק אוסרים כל פעם שיש צד שזה שלא בסדר ולא מסתכלים היטיב - אולי זה בן ולא בת אולי זה לא אדם בכלל וכו', או סתם טועיות.
באמת לבקר זאת יותר קשה, הרי אני מאמין שאין המנהילים עוברים התמונות שנאסרו לראות אולי יש תמונה מותרת!
-
בעיקרון הכל המרכזי שכל תמונה שמופיע בה אישה בכל אופן שהוא תחסם.
למעט אם זה ציור מופשט של אישה צנועה.בכל מקרה אמרנו להם גם שבכל ספק יש להחמיר.
ולכן זה המצב. תסתכלו על התמונות ותראו שיש תמונות שאפשר להבין למה הם חסמו.
-
@אורי
מדובר בסינון במהירות גבוהה של הרבה תמונות בדקה
ברוך השם שאתה מדווח על תמונות שנחסמו לשווא ולא על תמונות לא ראויות שלא נחסמו, זה הכי חשוב.
בסינון במהירות גבוהה הגיוני שיהיו שגיאות וכשם שאי אפשר לבר בלא תבן.
במקרה ונפלה שגיאה פשוט יש לדווח על כך והעניין יבדק . -
אבל זה המון טעויות כמעט כל יום אני נתקל בתמונות שלא אמורים להיחסם
-
@957 אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
במקרה ונפלה שגיאה פשוט יש לדווח על כך והעניין יבדק .
@אורי אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
מה עוד תמונה לא ראויה המשתמשים ידווח מיד אבל לא ראויה בדרך כללל המשתמש לא יודע שאין בתמונה זו בעיה ולכן לא עולה על דעתם לדווח.
-
ודאי מה שאמרו כאן צודק.
ודאי טעות לחמורא עדיף מאה מונים מטעות לקולא וכן אין דרך מלהימלט מאיזה שהוא טעויות כשמדובר במאות אלפים תמונות כל יום - וזה מקובל במאה אחוז.
מה עוד אם יש חשד שהחמירו ללא הצדקה יכול המשתמש לבקש שיבדקו שוב.עם כל זאת השאלה שהעלה כאן קיימת. האם יש דרך שנטפרי יכולים לוודא שאין מהבודקות שעושים טעיות מעבר מזה.
טעיות כעין זו הגם שלא חמור כטעות לקולא עדיין עלול להקשות על המשתמשים ונטפרי שואף לסטנדרט הגבוה האפשרי.
מה עוד טעות כעין זה קשה להעלות עליו כמו שהזכרנו א) משתמשים בדרך כלל לא מדוחים ב) ההנהלה לא יכולים לבדוק (לעומת טעיות לקולא שהם בודקים אחריהם).
תן לי להציע שיש למנות בודקת גויה בכירה יותר (עם ניסיון יותר וכו') לקחת שעה פה ושם לעבור על חלק מהתמונות החסומות ולראות אם יש בודקות שטועים מעל המקובל.
שתי בעיות עם רעיון זה. א) זה יקח קצת ממשאבים של נטפרי ומהירות בדיקת התמונות ב) אם הבודקות חוששים מדי הרבה להחמיר ירבה הטעיות להקל.
בין כך אני בטוח ש @administrators כבר חשבו על זה ומסתמא יש כבר אכיפה בעינן.
-
@אורי
אני חוששני שהסעיף ב' שציינת בסוף, זה הכי נכון וקריטי!!!
ב) אם הבודקות חוששים מדי הרבה להחמיר ירבה הטעיות להקל.ומתי כן להשתמש עם המקל, אז זה במקרה ההפוך