האם יש פיקוח על בודקי התמונות
-
@אורי
מדובר בסינון במהירות גבוהה של הרבה תמונות בדקה
ברוך השם שאתה מדווח על תמונות שנחסמו לשווא ולא על תמונות לא ראויות שלא נחסמו, זה הכי חשוב.
בסינון במהירות גבוהה הגיוני שיהיו שגיאות וכשם שאי אפשר לבר בלא תבן.
במקרה ונפלה שגיאה פשוט יש לדווח על כך והעניין יבדק . -
אבל זה המון טעויות כמעט כל יום אני נתקל בתמונות שלא אמורים להיחסם
-
@957 אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
במקרה ונפלה שגיאה פשוט יש לדווח על כך והעניין יבדק .
@אורי אמר בהאם יש פיקוח על בודקי התמונות:
מה עוד תמונה לא ראויה המשתמשים ידווח מיד אבל לא ראויה בדרך כללל המשתמש לא יודע שאין בתמונה זו בעיה ולכן לא עולה על דעתם לדווח.
-
ודאי מה שאמרו כאן צודק.
ודאי טעות לחמורא עדיף מאה מונים מטעות לקולא וכן אין דרך מלהימלט מאיזה שהוא טעויות כשמדובר במאות אלפים תמונות כל יום - וזה מקובל במאה אחוז.
מה עוד אם יש חשד שהחמירו ללא הצדקה יכול המשתמש לבקש שיבדקו שוב.עם כל זאת השאלה שהעלה כאן קיימת. האם יש דרך שנטפרי יכולים לוודא שאין מהבודקות שעושים טעיות מעבר מזה.
טעיות כעין זו הגם שלא חמור כטעות לקולא עדיין עלול להקשות על המשתמשים ונטפרי שואף לסטנדרט הגבוה האפשרי.
מה עוד טעות כעין זה קשה להעלות עליו כמו שהזכרנו א) משתמשים בדרך כלל לא מדוחים ב) ההנהלה לא יכולים לבדוק (לעומת טעיות לקולא שהם בודקים אחריהם).
תן לי להציע שיש למנות בודקת גויה בכירה יותר (עם ניסיון יותר וכו') לקחת שעה פה ושם לעבור על חלק מהתמונות החסומות ולראות אם יש בודקות שטועים מעל המקובל.
שתי בעיות עם רעיון זה. א) זה יקח קצת ממשאבים של נטפרי ומהירות בדיקת התמונות ב) אם הבודקות חוששים מדי הרבה להחמיר ירבה הטעיות להקל.
בין כך אני בטוח ש @administrators כבר חשבו על זה ומסתמא יש כבר אכיפה בעינן.
-
@אורי
אני חוששני שהסעיף ב' שציינת בסוף, זה הכי נכון וקריטי!!!
ב) אם הבודקות חוששים מדי הרבה להחמיר ירבה הטעיות להקל.ומתי כן להשתמש עם המקל, אז זה במקרה ההפוך