מה ההבדל
-
@אתי-חביב אמר במה ההבדל:
כבר כמה פעמיים שהסטיק שלי קלט דור 4 ככה שכנראה הם כן דור 4 ובכל אופן מדובר בתל אביב שמן הסתם זה דור 4
אם אין לך קליטה קבועה של דור 4 זה לא קשור לעומס(עומס יוצר מצב שלמרות שיש קליטה מלאה הגלישה לא טובה אבל לא מוריד את הקליטה ), כל מה שקשור לתשתית פרטנר לא משנה דרך איזה ספק כנראה לא טוב לך, נשאר לך לנסות פלאפון וסלקום...
-
ואם גם אז יהיה בעיה
-
@אתי-חביב אמר במה ההבדל:
ואם גם אז יהיה בעיה
כן זה קצת חבל על הכסף כי זה הימור אבל אין בררה, אני עברתי שלוש חברות עד שהגעתי לפלאפון דרך RL שזה מה שטוב לי, אפשר לנסות ללוות ממישהו..
-
איפה אתם גרים?
-
אני יעשה פה סדר קצר יש סוגים של סטיקים וכמובן חברות סלולר
בעניין הסטיקים החברות הטובות זה הוואוי וzte כשהראשונה מחזיקה בשם הטוב ביותר וכמובן כאן נכנס נושא נוסף שזה סוג הסטיק דור3 או 4 ועוד נקודה מעניינת שזה עניין התדרים לא כל סטיק גם של הוואוי תומך בכל התדרים לדוגמא פלאפון בדור 4 יש לה תדר מאוד איכותי שזה תדר 850 ולא כל הסטיקים תומכים בתדר זה ובמידה שיש לנו את הסטיק של גאז והקליטה הטובה ביותר שלנו זה פלאפון אנחנו נצטרך להחליף סטיק כי גאז לא תומך ב850 לכן מומלץ תמיד להתייעץ עם המקצוענים בתחום וכמובן שעניין הספק מאוד חשןב לדעתי rl הוא מספר 1 ובמיוחד שיש לו גם סלקום גם פלאפון וגם פרטנר.
ממליץ להתייעץ עם בצלאל
http://wiki.netfree.link/wiki/רשימת_משווקים -
@החוסם אתה בצלאל או שקיבלת שרות מבצלאל ?
-
@a0533057932 אמר במה ההבדל:
לידע lte זה שם הרשת של דור 4
לא נולדתי אתמול, ככה שתאר לעצמך שידעתי...
ככה המוכר אמר לי שקוראים לחברה, אולי הוא חלם את זה בלילה.
בכל אופן אני לא עוסק בברור העניין כי כרגע זה מאד לא משנה לי.מניסיון אישי הוא עובד פצצה. (מכיר עוד 3 חברים עם כזה סטיק שמאד מאד מרוצים. אגב, הם ב019 כך שבהחלט יכול להיות שהסטיק לא תואם לפאלאפון כמו ש @החוסם כתב...)
-
@רוצה-לדעת היכן אתה מתגורר אולי נוכל גם נלמד ממך בלי להמר.
-
@a0533057932 אגב זה האתר שלהם https://jazz.com.pk/4gdevices/
נראה שהמוכר חלם חלום נחמד... -
@mתושלח @a0533057932 המוכר לא חלם, LTE זה ה"מותג" שהסינים התחילו לשים בתקופה האחרונה על הסטיקים שלהם שאף יצרן לא מוכן להודות בייצור שלהם.. (מה שנקרא Unbranded) איביי ועלי מלאים בהם והם הכי זולים. 019 כבר כמה שנים מוכרים אותם (במחיר מופרך..) ובשנים הראשונות הפורום כאן היה מלא בתלונות עליהם אבל בשנה+- האחרונה התחלתי לראות סטיקים שלהם שעובדים לא רע ונראה שהם השתפרו מאוד.
לגבי המותג JAZZ ושאר המותגים על הסטיקים צריך להבין שזה לא קשור ליצרן של הסטיק אלא מדובר בחברה סלולרית כמו סלקום מאיפשהו בעולם שמוכרת גם סטיקים ושם היצרן רשום מאחור או מתחת למכסה. כאמור לעיל בסטיק הזה לא יהיה רשום כלום..