מדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?
-
@זוכמיר אמר במדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?:
התשובה הפשוטה היא כי אפשר לקחת יותר על משהו כשר אז לוקחים
הלו?
הרגע הכרת את המערכת ומיד נהיית כזה חכם שאתה בקי בכל הסוגים והעלויות ויודע להכריז הכרזות??...אתה מבוסס על משהו? מישהו?
-
@מטעמים
אני לא מכיר לא אותך ולא אותו
אבל לתאריך ההצטרפות לפורום ולמוניטין אין אמירה על האיי קיו של של האדם.
הוא יכול להיות מבוגר כפליים וחכם שבעתיים ממישהו שהצטרף לפני כמה שנים וצבר הרבה לייקים מחבריו הותיקים בפורום.
ואני אומר את זה מתוך כבוד אליך...
לגופו של טענה
יש היגיון כלכלי במה שהוא אומר - לא חושב שראוי לתקוף אותו בצורה כזו -
@מטעמים אמר במדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?:
@זוכמיר אמר במדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?:
התשובה הפשוטה היא כי אפשר לקחת יותר על משהו כשר אז לוקחים
הלו?
הרגע הכרת את המערכת ומיד נהיית כזה חכם שאתה בקי בכל הסוגים והעלויות ויודע להכריז הכרזות??...אתה מבוסס על משהו? מישהו?
מטעמים היקר לא מכיר אותך אבל אני מקווה בשבילך שלא קראת את הפוסט שלי ולכן הגבת ככה כי אם אתה חושב אחרת זו זכותך אבל תסביר אל תתקוף בצורה זולה ורדודה כ"כ בלי ששום קשר למה שנאמר
-
@סיבוב אני מאמין ביחסי שוק היצע וביקוש, אבל הטענה על שרתים ומכונות סינון וכו' לא נכונה, הרי התשלום לנטפרי הוא 15 ש"ח, ובשימוש בvpn הוא 20 ש"ח, זאת אומרת רק עוד 5 ש"ח על הסינון.
ואם החבילות יקרות ביותר מאותן 5 ש"ח, הרי שזה לא קשור למכונות הסינון וכו'. -
אני לא מכיר אף אחד כאן בפורום...
הדברים אינם כוונו לגופו של אדם כלל, והם כלל לא נאמרו מתוך הסתכלות על מוניטין בפורום או ותק. אני מכבד את דעתך הכללית עד מאוד.
אבל...
כשאתה כותב דברים על נושא שצריך באמת בירור, האם באמת הם כך פני הדברים, כמה עולה לספק להחזיק שרת נפרד עבור משתמשי נטפרי, כמה עולה לו להחזיק עובדים עם הכשרה מיוחדת לעניין זה ועוד ועוד, לא נראה לי לעניין שניתן לכתוב דברים כאלו לאחר שעתיים מההצטרפות.
זו קביעה מדי חזקה, יש אנשים שקוראים אותך והם בטוחים שזה באמת עושק.אם באמת אתה מכיר את נטפרי ואת המערכות הללו תקופה ארוכה, ואתה רק עכשיו הצטרפת לפורום... אני מחזיר את מה שכתבתי.
-
@יעקב-12345 אמר במדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?:
019 נותנת 150 גיגה ב32 ש''ח בטלפונים וזה כולל עוד אלפי דקות שיחה וסמס
אז מדוע לחבילה של נטפרי היא נותנת 40 גיגה ב50 ש''ח?
מישהו מבין מה הולך פה?פשוט שכל מה שכבוד הרב מטעמים יאמר ששרתים עם תקשורת כשרה צריכים יותר תחזוקה, ההפרשים במחירים לא צריכים להיות גבוהים כ"כ כי בסופו של יום הסינון נעשה ע"י נטפרי שלוקחת סכום סימלי של 15 ש"ח בלבד ואין סיבה שהחברת סלולר צריכה פי 3 לקחת במחיר
-
@זוכמיר הסינון לא נעשה ע"י נטפרי אלא ע"י החברות
כלומר החברות צריכות לשלם על כל שרתי הסינון
ומה שVPN של נטפרי עולה 20 ש"ח זה ממש לא קשוא לעליות בפועל
אחרי הכל נטפרי הינה עמותה -
גם במסלולים רגילים של חבילות אינטרנט בלבד ללא שיחות המחירים גבוהים משמעותית ממחירי חבילות רגילות השאלה היא למה נטפרי לא מאפשרים לגלוש בvpn דרך חבילות רגילות
-
@סיבוב אמר במדוע המחיר של חבילות גלישה בנטפרי יקר?:
נטפרי לא מאשרים סתם VPN כי זה בעצם חיבור לא כשר.
-
@מטעמים היקר
אני יכול רק להעיר שתאריך ההצטרפות לפורום אינו מעיד על משך ההיכרות עם נטפרי.
לי לצורך העניין יש כ15 קוים שונים (סלולרי / קווי) במצטבר בנטפרי עבור העובדים שלי ועקבתי אחרי הפורום במשך שנתיים.
לאחרונה ראיתי כמה פעמים שעלו נושאים שראיתי שאני יכול לתרום מנסיוני אז פתחתי ניק בפורום.
נקודה למחשבה
(זו לא פעם ראשונה שנתקלתי בקטילה מהסוג של "הרגע הגעת" כאן בפורום) -
עדכון:
חדש, חבילה 100 גיגה ב019 במחיר 50 ש''ח