למה נטפרי הם לא ספק בעצמם
-
למה נטפרי הם לא ספק בעצמם כמו שיש חברות סינון אחרות שהם הספק,
אלא הם עובדים דרך ספקים אחרים.נראה לי שזה יקל על ההצטרפות (יחסוך את את ההתלבטות דרך איזה ספק להצטרף)
-
@יהודי-פשוט-וטוב
כנראה שזו התשובה:
-
@גדול-קטן
לא הצלחתי להבין מה הקשר??אפשר גם להיות ספקים ללא מטרות רווח.
זה בס"ה אמור לפשט את ההצטרפות... -
ולהוזיל דרסטית את העלויות.
אבל כנראה שזה לא פשוט, ודורש השקעה כספית לא קטנה, ואין את מי שיעשה זאת ללא מטרות רווח. -
לא נראה לי שזה יוזיל הרבה
כי כדי להיות ספק וגם להחזיק את כל משתמשי נטפרי צריך הרבה הרבה כסף ושרת גדול ואם פתאום יש קריסה כל שהיא, אז כל משתמשי נטפרי לא יהיה להם אינטרנט
ככה שזה מחולק בין כמה ספקים יש תחרות וגם שאם ספק אחד נופל, המשתמש יכול לגלוש דרך ספק אחר (אם יש לו..)
לא מדבר כאחד שמבין, רק מהרהורי ליבי -
@יהודי-פשוט-וטוב
אם אינני טועה בדמדומי ההקמה של נטפרי החזון של מקימיה היה להיות נפה. מבחינתם לא משנה היכן תקנה את הקמח - תמיד תוכל לנפות אותו אצלנו.
המטרה להבנתי הייתה לעבוד עם כל הספקים ללא יוצא מן הכלל ובכך לצאת לחלוטין מההיבט העסקי על כל המשתמע מכך.
תוכל לעיין בפורום ולראות היבטים שונים של תועלת שנגזרים מגישה זו -
@בן-עזאי אמר בלמה נטפרי הם לא ספק בעצמם:
@יהודי-פשוט-וטוב
אם אינני טועה בדמדומי ההקמה של נטפרי החזון של מקימיה היה להיות נפה. מבחינתם לא משנה היכן תקנה את הקמח - תמיד תוכל לנפות אותו אצלנו.
המטרה להבנתי הייתה לעבוד עם כל הספקים ללא יוצא מן הכלל ובכך לצאת לחלוטין מההיבט העסקי על כל המשתמע מכך.
תוכל לעיין בפורום ולראות היבטים שונים של תועלת שנגזרים מגישה זואני לא רואה בזה מעלה...
מה העניין שבחנות פיצה לא מוכרים רוטב-כדי לתת לך אפשרות לקנות בכל החנויות...
זה סתם מסרבל.אם אתה רואה בזה מעלה עדכן אותי...
-
@יהודי-פשוט-וטוב הנידון אינו דומה לראייה
במקרה של נטפרי אני חושב שיש בזה מעלה גדולה כי זה ממקד את נטפרי במטרה לשמה היא הוקמה - לנפות.
בלי להתברבר עם דברים טפלים -
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בלמה נטפרי הם לא ספק בעצמם:
מה העניין שבחנות פיצה לא מוכרים רוטב-כדי לתת לך אפשרות לקנות בכל החנויות...
נטפרי לא רואה את עצמה כחנות פיצה/אינטרנט.
היא רואה את עצמה כמספקת סינון למשתמשים קיימים באינטרנט -
לדעתי כמו שרמזו פה נטפרי היא לא אינטרנט, היא פלטפורמה לגולשים שיוכלו לגלוש בצורה כשרה
-
לא הבנתי את השאלה
אם כוונתכם לספק סלולארי הרי זה יחייב את נטפרי למכור גם
סים לטלפון ועדיין אין להם פתרון לאנדרואיד....
וגם אם כן למשתמשי האנדרואיד כיום יש פתרונותואם כוונתכם לספק על תשתית ביתית נראה לי מהשערה שרוב לקוחות נטפרי הם בנטסטיק