אחרי המהפך של וויפרי לאנדרואיד
-
אולי יש מקום לפתוח קטגוריה חדשה בפורום לכל הנושא של אנדרואיד
-
@יוליוס רעיון מעולה
גם כדאי שמשהו מההנהלה יכתוב פוסט מסודר בשפה שגם הדיוטות (כמוני) יכלו להבין, מה עובד מה לא עובד, על איזה מכשיר אפשר להתקין ועל איזה לא ,איך מתקינים וכ' -
@י-ב גם אני בעד @administrators
-
היות ונטפרי לא תומכים בגלישה בסמרטפון, גם עם סים של נטפרי - אפשר לעשות שבכניסה לאזור האנדרואיד תהיה הבהרה שזה רק טאבלטים, או שהתגית תיקרא טאבלטים
-
@י-ב אמר באחרי המהפך של וויפרי לאנדרואיד:
@יוליוס רעיון מעולה
גם כדאי שמשהו מההנהלה יכתוב פוסט מסודר בשפה שגם הדיוטות (כמוני) יכלו להבין, מה עובד מה לא עובד, על איזה מכשיר אפשר להתקין ועל איזה לא ,איך מתקינים וכ' -
@מ-פינחסי אמר באחרי המהפך של וויפרי לאנדרואיד:
@י-ב אמר באחרי המהפך של וויפרי לאנדרואיד:
@יוליוס רעיון מעולה
גם כדאי שמשהו מההנהלה יכתוב פוסט מסודר בשפה שגם הדיוטות (כמוני) יכלו להבין, מה עובד מה לא עובד, על איזה מכשיר אפשר להתקין ועל איזה לא ,איך מתקינים וכ'הדיוטות (כמוני) לא יודעים מה זה מכשיר לא מושרש.
-
@גד אמר באחרי המהפך של וויפרי לאנדרואיד:
הדיוטות (כמוני) לא יודעים מה זה מכשיר לא מושרש.
-
סליחה על הבורות.
על מה מדובר? נשמע כמו בשורה משמעותית... -
@יוסי_ג מדובר על תוכנה שחוסמת גישה לאינטרנט שאינו של נטפרי, עבור טאבלטים של אנדרואיד(עבור מחשבים התוכנה קיימת כבר זמן רב)
-
ברוך שובי לכאן אחרי חופשה גדולה, ואני לא אוחז איפה אוחזים היום עם הווייפרי לאנדרואיד, השאלה אם קיים לגירסה חמש?
-
@אחד-תם לא
-
כבר מאז שעשו וויפרי לאנדרויד אני כבר עשיתי רשימה של טיפים מה עובד ומה לא עובד ומה צריכם נטפרי לשפר באנדרואיד.
מאז שאנדרויד התפתח לפני הרבה שנים אני כבר הייתי מחפש ראיונות איך אפשר מכשיר אנדרואיד הכי מוגן והכי שימושי. תודה לנטפרי שקפצו על העגלה! כל שארי הסינון הם כלום לגבי נטפרי.
אולי בואו ביחד ונעשה דף חדש מיוחד לזה 'טיפים לאנדרואיד' מישהו מעוניין בזה?