פיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+
-
מצאתי פיתרון להתקנת תעודת אבטחה גם באנדרואיד 8+ בלי הרשאות root.
(לא הצלחתי דרך root cartificat installer גם עם הרשאות root).
הפיתרון הוא אפליקציה בשם android certificate installer שמתקינה את תעודת האבטחה דרך דפדפן כרום. צריך להתקין מתוך כרטיס הsd ואז האפליקציה מדמה הורדה וירטואלית של תעודת האבטחה ומתקינה באמצעות גוגל כרום עם הרשאות.
עובד מעולה!
אין לי איך להעלות את האפליקציה אבל המנהלים יכולים להעלות אותה לאתר של נטפרי, אני השתמשתי בandroid-certificate-installer-1-1-1.apk
android certificate installer -
@אלחנן-12 עוזר למכשיר ללא הרשאות רוט
כי מהפוסט שלך משמע שיש הרשאת רוט למכשיר -
עוזר מצויין.
בהתחלה השגתי הרשאת רוט עם twrp ו megisk, אבל זה עשה לי בעיות עם הgps שהפסיק את פעולתו - אז עדכנתי מחדש את הקושחה וכיום אין לי הרשאות רוט. -
@אלחנן-12 עובד לך גם אפליקיות שלא דרך הדפדפן?
-
@frize37 לא. זה אולי פתרון קל יותר למי שלא מצליח להתקין את התעודה באופן רגיל אבל זה לא מהווה פתרון למכשירי אנדרואיד 7 ומעלה בגלישה דרך אפליקציות.
-
אפליקציות עובדות מעולה
-
חשבון גוגל עשה קצת פרצופים בהתחברות ראשונית
אבל זו לא בעיה אתה תמיד יכול להתקין את תעודת האבטחה אחרי התחברות ראשונית
בדרך כלל אפשר להתחבר בלי תעודת אבטחה למרות כל המסכים האדומים המאיימים. -
אתה יכול קצת להסביר יותר איך עושים את זה ?
-
@shraga ניסית???
-
@simcha123
הסברתי מצויין, חפש בגוגל android certificate installer apk (אני השתמשתי בגירסא 1.1.1) תוריד ותתקין
תוריד תעודת אבטחה
תפעיל את האפליקציה ותלחץ שם למטה על אחד הכפתורים (לא זוכר מה רשום שם) יפתח לך חלון שבו אתה בוחר את התעודת אבטחה שברצונך להתקין מתוך מיקום באחסון של המכשיר, אחרי שאתה בוחר הוא פותח אותו בדפדפן ושואל אותך אם להוריד - תעשה הורד ואח"כ תלחץ על פתח, תקרא שם לתעודת אבטחה שהתקנת וזהו. -
@אלחנן-12 האם עובד בכל אנדרואיד מעל גירסה שמונה?
היות ויש לי חבר, עם נטפרי שמעוניין לקנות טאבלט חדש, והוא מעוניין לדעת לפני שהוא קונה האם יש פתרון לבעית האבטחה באנדרואיד.
בתודה. -
@אלחנן-12 כתבתי את דבריי לעיל בלי לנסות... הדברים פשוטים. אבל כן, גם ניסיתי.
-
@אלחנן-12 הורדתי, ונפתח לי חלון של משהו כמו עשר אישורים שהייתי צריך להתקין. התקנתי אותם ואני לא יודע מה צריך לעשות.
בנוסף, הורדתי את תעודת האבטחה וניסיתי לעשות פתח באמצעות. והוא נותן לי רק באמצעות מתקין האישורים של המכשיר. והמכשיר לא מציע לי להתקין באמצעות האפליקציה החדשה. -
@מאןדהו לכארוה אתה צריך לפתוח את האפליקציה ודרכה את תעודת האבטחה
לא את תעודת האבטחה דרך האפליקציה -
@a0533057932 נו, ולא הצלחתי גם את זה לעשות.
-
אתה נכנס לאפליקציה, יש לך בפנים למטה בצד שמאל 3 נקודות, כשאתה לוחץ שם נפתח חלון עם כמה אפשרויות בחירה, תלחץ import &install from sd-card (אם אין לך את זה כנראה שאין לך כרטיס sd).
נפתח לך חלון עם רשימת הקבצים באחסון ומשם אתה פותח את תעודת האבטחה שהורדת ומתקין. -
@מאןדהו
אני ניסיתי בשלי, לא אוכל לומר לך אם זה עובד בכל מכשיר, אבל נראה לי שכן.
אולי אקבל תגובות מהמשתמשים כאן ונוכל לדעת אם זה עובד גם במכשירים אחרים (כמובן משתמשים שיודעים איך להתקין). -
@אלחנן-12 עכשיו נכנסתי שוב לאפליקציה וראיתי את השלוש נקודות למטה. הם נורא קטנות. כך שיכול להיות שבהתחלה לא ראיתי אותם. (הייתי ממליץ למי שכבר הצליח להתקין את בתעודת אבטחה לעשות מדריך מסודר עם צילומי מסך) נכנסתי לתעודה ואישרתי מה שהייתי צריך. ובסוף המכשיר שאל אותי האם להוריד שוב את התעודה. האם צריך להוריד שוב או לא?
בתודה מראש. -
אם התקנת עבור אפליקציות וvpn וגם עבור וויפי אין צורך להוריד שוב
אשמח לקבל משוב אם עבד לך ואם התעודה מותקנת כראוי. -
@אלחנן-12 אמר בפיתרון להתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 8+:
אם התקנת עבור אפליקציות וvpn וגם עבור וויפי אין צורך להוריד שוב
לא הבנתי. איך יודעים האם התקנתי גם לאפליקציות וגם לוויפי?
בכל אופן התקנתי. והרבה אפליקציות התחילו לעבוד. אבל עדיין הרבה אפליקציות עושים בעיות חלקיות. (לדוגמא, אפליקציית יאנגו לא מצליחה למצוא את המיקום שלי. אפליקצית הנגאוסט לא עובדת)