בקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים
-
מכיון שבדרך כלל כשמגיעים לדף חסימה לא מבקשים לפתוח אלא עוברים הלאה
ויש הרבה אנשים שכמעט ולא משתמשים בנקודות רציתי לבקש שמי שמגיע לסוף החודש ורואה שיש לו נקדות מיותרות שישלח פניה על כל מיני אתרים אפילו שהוא לא מכיר אותם כדי שיהא תועלתי לשאר האנשים וכך יהיה יותר אתרים פתוחים במאגר של נטפרי -
@משה22 אם כבר שיפתח שיעורי תורה ביוטיוב...
-
@רחמים אפשר לבקש מבעל הערוץ שישלח בקשה לפתיחת כל הערוץ.
-
@משה22 אמר בבקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים:
שישלח פניה על כל מיני אתרים אפילו שהוא לא מכיר אותם
אני ממליץ מאוד לא לעשות את זה... נתקלתי כבר כמה פעמים באתרים שנפתחו בטעות (לדעתי). אני בעצמי מקפיד לא לשלוח בקשה לבדיקה אלא אם כן יש לי סיבה טובה להאמין שזה אתר שימושי וכשר. אם אני לא מכיר את האתר אני מציין את זה בפירוש.
-
@yzahn
מה הכוונה "לא מכיר"?
אם אתה מחפש משהו בגוגל, וחלק מהתוצאות עדיין לא נבדקו
אתה מנחש שהאתר המדובר הוא בלוג על נושא X
אבל אתה לא יכול לדעת מה הנושאים האחרים המדוברים שם. -
@nigun אמר בבקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים:
מה הכוונה "לא מכיר"?
כלומר שאין לי שום סיבה לחשוב שזה אתר שראוי להיות פתוח בסינון מהודר כנטפרי (אבל מאידך אין לי שום סיבה לחשוב שזה לא ראוי).
-
באופן כללי הרעיון הזה לא טוב, כפי שנכתב מספר פעמים בעבר, שהנקודות המחולקות מידיי חודש הם על סמך הניצול בפועל, ואם ינצלו יותר, יאלצו לתת פחות נקודות.
-
@shraga אמר בבקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים:
באופן כללי הרעיון הזה לא טוב, כפי שנכתב מספר פעמים בעבר, שהנקודות המחולקות מידיי חודש הם על סמך הניצול בפועל, ואם ינצלו יותר, יאלצו לתת פחות נקודות.
@shraga עדיין אם רק חלק מהאנשים יעשו את זה אז זה יהיה לתועלת
ורק אם כולם יעשו את זה אז יצטרכו לתת פחות נקודות -
@משה22 ולכן הכי נכון שמי שעושה את זה - יעשה.
אבל לא צריך לעודד בציבור לעשות את זה.
כי כשאתה רואה מישהו שיש לו 16 או 32 נקודות שלא משתמש בהן אתה אומר "בזבוז".
אבל אתה שוכח שיש מצב שאם הוא ינצל את זה מישהו אחר שמשתמש ב-10 או יותר נקודות לחודש ימצא את עצמו עם 7 או 5 נקודות... -
@mashav לא תמיד יש אם מי לדבר...
-
נראה לי שצריך להיות איזשהוא מונה של הדפים שנחסמו
ו10 אחוז הכי נחסמים שלא נשלחו יעברו לבדיקה כאילו שמישהו שלח אותם
כך גם רוב האנשים שלא טורחים להגיש דפים לבדיקה יוכלו להנות מהשירות של נטפרי -
@זבולי אמר בבקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים:
כך גם רוב האנשים שלא טורחים להגיש דפים לבדיקה יוכלו להנות מהשירות של נטפרירעיון גדול.
אני בכלל חושב, שבראיה יותר רחבה אולי בכלל עדיף כמה שפחות שיהיה קשר עם מערכת הפניות ועדיף שכמה שיותר יעבוד על אוטומט.
הלב שלי כל הזמן עם אותם אלו שלא מספיק חזקים רוחנית.
הם הגיעו לנטפרי אחרי התגברות עצומה על יצרם. ובכל פעם שהם שולחים פניה הם מרגישים שהם צריכים לשבור עוד פעם משהו אצלם...
זה תחושה כזאת באזורי התת מודע האנושי, שאתה כל הזמן צריך לבקש מאנשים טובים שיפתוח לך דפים כלשהם, אתה מרגיש כאילו אתה נמצא בהסגר כלשהוא ומצפה לטובתם של אחרים.
אם הכל אוטומטי, והקשר עם מערכת הפניות מצטמצם, אנשים ירגישו פחות מוגבלים ויהיה להם פחות תירוצים לעזוב את נטפרי כי ירוץ להם יותר טוב.[ארחיב את הרעיון של@זבולי , אם בכל מקרה נטפרי יודעים שיש דף מסיום באינטרנט שהמשתמשים מגיעים אליו כבר מספר פעמים, זו כבר סיבה טובה לשלוח את הדף לבדיקה. זה אמנם יעמיס על מערכת הפניות בתקופה מסויימת, אבל יוריד בכל מקרה פניות אלו בעתיד, כך שלא מדובר בעבודה לחינם.]
-
אני גם חושב שזה רעיון טוב, ובעיקר לנטפרי שלאורך זמן יחסוך להם עבודה.
אמנם הרעיון לנצל את החבילות בשביל אחרים, כמובן לא נכון כלל, אין כאן מישהו שאנחנו רוצים לנצל אותו. ברור שחישוב הנקודות שניתנות מתבסס על זה שלא כולם מנצלים הכל. -
@מטעמים אמר בבקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים:
[ארחיב את הרעיון של@זבולי , אם בכל מקרה נטפרי יודעים שיש דף מסיום באינטרנט שהמשתמשים מגיעים אליו כבר מספר פעמים, זו כבר סיבה טובה לשלוח את הדף לבדיקה. זה אמנם יעמיס על מערכת הפניות בתקופה מסויימת, אבל יוריד בכל מקרה פניות אלו בעתיד, כך שלא מדובר בעבודה לחינם.]
הרעיון הזה חשוב מאוד - אם דף נחסם פעמים רבות זאת סיבה בפני עצמה לבדוק אותה
האם אפשר לעלות זאת למפתחים -
כך גם רוב האנשים שלא טורחים להגיש דפים לבדיקה יוכלו להנות מהשירות של נטפריעלול להיות בזה בעיה של פרטיות זה אומר שנצטרך לשמור ממש כתובות מלאות. עם פרטי המשתמש כדי לנתח את הנתונים.
-
@magicode
לא בטוח שהבנתי -
אם אתה חושב שהרעיון נכון וחשוב, נראה לי שאפשר לפתור את הבעיות שהעלית.- אין צורך לשמור את פרטי המשתמש מספיק לשמור את הדף שביקש ואם הבקשה מופיעה פעמים רבות, מקפיצים את העדיפות שלה.
- בקשר לבעיה של שמירת כתובות מלאות אשר יכולות לחשוף פרטים אישיים
מספיק לשמור רק את החלק העיקרי של הכתובת
לדוגמא בכתובת http://forum.netfree.link/topic/7202/
או http://forum.netfree.link/topic/7202/
-
@magicode אמר בבקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים:
כך גם רוב האנשים שלא טורחים להגיש דפים לבדיקה יוכלו להנות מהשירות של נטפריעלול להיות בזה בעיה של פרטיות זה אומר שנצטרך לשמור ממש כתובות מלאות. עם פרטי המשתמש כדי לנתח את הנתונים.
שמח לשמועעל ההקפדה בפרטיות, יש שהפחד מזה מדיר אותם משימוש בסינונים למיניהם.
ולגופו של ענין, אכן בעיה אמיתית. הפיתרון יכול להיות קצת מורכב, ע"י יצירת מערכת שתתן לכל אחד סימנים אקראיים שיאפיינו את השימוש שלו בלי שיהיה ניתן לקשר למשתמש האמיתי. כפי שעובדות מסלקות אשראי וכדו', כמו שהבנתי. -
@magicode אני לא מבין למה צריך את כל הפרטים
מספיק שתדעו שלדומיין הזה היה XX (לדעתי מינימום 500) כניסות ותבדקו את הדומיין
אם משהו בדומיין לא מסתדר פשוט עוברים הלאה ומחכים שאיש אנושי יבקש לבדוק את זה -
@magicode אמר בבקשה שיכולה להועיל להרבה אנשים:
עלול להיות בזה בעיה של פרטיות זה אומר שנצטרך לשמור ממש כתובות מלאות. עם פרטי המשתמש כדי לנתח את הנתונים.
ממש לא מובן מה שאתה כותב.
יש לי את מלוא הערכה לפועלך האדיר, אבל זה נראה ארוחת בוקר קלה להכנה, לעומת הפרוייקטים התכנותיים שהפקתם בנטפרי...
מה הבעיה הגדולה להפעיל מעין רובוט, שישלח כל דף שמשתמש כלשהוא ניסה להכנס אליו באופן אוטומטי לבדיקה, אבל, יהיה תור מסודר, ככל שמספר נסיונות הכניסה יהיה גדול כך האתר לבדיקה יהיה בראש הרשימה, (כך גם זה לא משנה אם זה 10 או 500...) ככל שהדף הנצרך ירשום לעצמו יותר נסיונות כניסה, כך הוא יהיה יותר גבוה ברשימת ההמתנה לבדיקה. -
@מטעמים
אז אם אני רוצה שאתר מסויים יפתח
אני ירענן את הדף 10,000 פעמים
ותוך כמה שעות הדף יפתח בחינם.