מערכת הפניות
-
אז אולי האשכול ימחק עוד מעט, ואולי גם אורחק מכאן.
אבל אנא תייעצו לי מה לעשות כרגע.
נכנסתי אתמול לגיט של החברה שלנו. חלק קבצי קוד נחסמים שם בגלל רובוט אוטמטי.
אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה שם ואיזה מילים מפריעות לו.
פנייתי בעניין עוד לא נענתה.
אתר נוסף שקשור לצורך מקצועי לחלוטין שנפתח לי כבר בעבר, הוסיף לעצמו סב דומיינים.
הכל חסום. וכל פעם זו קריאה חדשה. אתמול שלחתי פניה למשהו ספציפי,וקיבלתי הוראה לפרט שוב את התוכן של האתר.
תכלס זה היה סיפור של כמה שעות עד שיכולתי לעבוד שוב נורמלי.
שבוע שעבר גם היה לי יום עבודה שהלך בגלל זה.
בחברה שלי אין אפשרות לאינטרנט מסונן בכלל. האופציה היחידה להתחבר לנטפרי היא רק ע"י vpn שב"ה הם מעלימים עין.
וכל פעם שמבקשים התחברות ל vpn יכולים לעבור כמה ימים עד שהבקשה מאושרת בס"ד. למה???? עדיף שבינתיים יעבדו עם הפרוץ?
אין ספק שלעבוד עם נטפרי זה עולם אחר. אבל המון פעמים זה ממש חריקת שיניים. -
@kamin יצא לי לפנות לא פעם בנושא הרובוט האוטומטי באתרים שאני מפעיל והכל סודר לשביעות רצוני המלאה במהירות ויעילות והמון רצון טוב
אם נטפרי לא מתאימה לצרכים שלך אזי אפשר למצוא מענים אחרים שיהיו טובים עבורךהנה ציטוט של @magicode במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:
אני מבין את האזכבה. וזה נורא עצוב שנטפרי זה לא פיתרון בשבילכם.
אבל הקב"ה עדיין לא נתן לנו את היכולת לפתור בעיה של כל אחד.
לכן אנחנו מנסים לפתור מה שאנחנו יכולים.
ומה לעשות שעדיין לא מצאנו פיתרון לבעיה. -
@kamin
עם כמה נקודות שלחת את הפניות שלך?
כתבת בפניה כמה זה דחוף? -
@בן-עזאי אמר במערכת הפניות:
@kamin יצא לי לפנות לא פעם בנושא הרובוט האוטומטי באתרים שאני מפעיל והכל סודר לשביעות רצוני המלאה במהירות ויעילות והמון רצון טוב
אם נטפרי לא מתאימה לצרכים שלך אזי תוכל למצוא מענים אחרים שיהיו טובים עבורךהנה ציטוט של @magicode במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:
אני מבין את האזכבה. וזה נורא עצוב שנטפרי זה לא פיתרון בשבילכם.
אבל הקב"ה עדיין לא נתן לנו את היכולת לפתור בעיה של כל אחד.
לכן אנחנו מנסים לפתור מה שאנחנו יכולים.
ומה לעשות שעדיין לא מצאנו פיתרון לבעיה.אין הנדון דומה לראיה כלל!
הוא בכלל לא מדבר על יכולת, הוא מדבר על מהירות השירות!!תקרא טוב את המילים ואת המצוקה שלו.
מה הקשר בכלל לאשכול שהבאת שעוסק בנושאים שנטפרי לא יכולה לעזור בהם?אין מה לעשות כל עוד לא יהיה פתרון מסחרי, @kamin וחביריו יפלו בין הכסאות.
-
@מטעמים
שים לב שכתבתי במהירות ויעילות
את הציטוט הבאתי בשביל העיקרון שנכון גם לכאן האשכול הוא רק מראה מקום
כי עם מספיק זמן אפשר לפתור כל בעיה אבל לא כל אחד יכול להקדיש את הזמן הזה (לדוגמא: לשלוח עשרות סרטונים אחד אחד, או לחכות שיסדירו את הבעיה עם הרובוט) -
פוסט זה נמחק!