יודעת שזה כבר לעוס ולמרות כך.. טאבלט
-
@photography כרגע נראה שאת צריכה ללכת להדרן
אני מנסה גם למצוא מידע כבר שבוע ואין אף אחד שיכול להצהיר שיש ברשותו דגם בעל חסימה של נטפרי ועובד חלק -
@photography אם את צריכה רק ווייז, דפדפן, ותמונות. את יכולה לקנות. או, אנדרואיד מתחת גירסא 7 ואז לא ניתן להתקין וויפרי. אבל, המעלה שבו, שרוב האפליקציות עובדות מצוין אחרי התקנת תעודת אבטחה.
או, אם את כן רוצה וויפרי, את צריכה לקנות אנדרואיד 7 ומעלה, אלא שבאנדרואיד 7 ומעלה הרבה מאוד אפליקציות לא עובדות עליו טוב עם הרשת של נטפרי (צפיה בווידאו ודאי יעבוד, ווייז לפי דברי @מנתק ב99 % מהמקרים עובד) -
@photography מנסיוני זו אכן בירוקרטיה והמון כאב ראש
בזהירות אומר שבשלב הזה נטפרי לא מספק מענה סביר לטאבלטים ועם כל הצער שבדבר בנתיים צריך לחפש פתרונות במקומות אחריםאם בכל זאת תבחרי באופציה הזו להלן סיכום מענה על השאלות
- יש לרכוש חבילת גלישה (סים ) מאחד הספקים העובדים עם נטפרי
- וויפרי היא תכנה שחוסמת בטאבלט אפשרות לגלוש עם אינטרנט שאינו מסונן על ידי נטפרי. הן על ידי סים לא כשר או גלישה אלחוטית
- אנדרואיד 7 ומעלה: רוב האפליקציות כמו מייל , וייז, בנקים, מרפאות ועוד לא פועלות (רק דרך כרום)
אפשר להתקין וויפרי ואז הרבה מהאפליקציות פועלות בצורה תקינה לפי הטענה כאן בפורום (לא ניסיתי בעצמי)
אנדרואיד 7 ומטה : הרבה אפליקציות פועלות לאחר התקנת תעודת אבטחה אך עדיין ישנם אפליקציות שלא - זה מסובך להפעיל את כל הבירוקרטיה
-
@מאןדהו אמר ביודעת שזה כבר לעוס ולמרות כך.. טאבלט:
ווייז לפי דברי @מנתק ב99 % מהמקרים עובד)
ומה אתה עושה ב0.01% מקרים שהוויז מחליט לא לעבוד בדיוק כשאתה על כביש מפותל אי שם בגולן?
זה לא רציני -
@בן-עזאי אני לא צריך ווייז. ולכן אין לי בעיה כזו, אבל איך שהבנתי, לא סביר שהווייז יתקע פתאום, אם הצליחו כבר להפעיל אותו.
אבל בסך הכול ציטטתי את מנתק שיש לו ניסיון בתחום.
אם היא רוצה וודאות שיהיה לה ווייז, היא יכולה לפנות למנתק לגבי הדגם הספציפי שלה. -
אני יש לי טאבלט של סמסונג t925 חדש שנה שעברה יצא לאוויר העולם במשך שנה סבלתי שלא היה לי גישה להמון אפליקציות בעקבות תעודת האבטחה
שילמתי לחברת oneclickroot
135 ש"ח אחרי חודשיים שינסו לפרוץ ולא הצליחו לפני מספר חודשים הצליחו לעשות לו רוט וכך התקנתי את התעודה מאז הרוב המוחלט למעט חנות וכו' לא עובד כל השאר מה שאני צריך עובד -
@יניב134 כן, אבל אין לך אפשרות לוויפרי, היות ועשית רוט למכשיר, ואיך שנראה מדבריה היא מעוניינת שיהיה לה וויפרי.
-
@photography אני חושב שאם אתה רוצה מכישר ברמת חסימה הכי טובה.
תקני כל טאבלט אם כניסה לסים (-כך לפי מה שנטפרי אומרת) ותקני גם סים של חברת נטפרי.
ותשימי עליו את האפליקציה חסימה של נטפרי.
הדפדפן והוויז יעבוד לך מעולה !!! -
@simcha123 בודדים הרוכשים טאבלט לדפדפן וויז בלבד
בדרך כלל קונים בשבי אפליקציות שונות -
אופציה נוספת, קצת יצירתית.. אבל גם קצת מסורבלת (אני מדגיש, אז קחו בחשבון):
חלק גדול מהנטסטיקים כיום לא רק עובדים כחיבור מודם, אלא גם פולטים wifi (ואמור להיות כתוב איפשהו הסיסמא לרשת האלחוטית), ובחלקם פליטת ה-wifi לא מצריכה דוקא תפעול ע״י התוכנה במחשב, אלא מספיק חיבור למקור חשמל כלשהו.
אשר על כן, אפשר לקנות סים רגיל של נטפרי לשים אותו בנטסטיק מהסוג הנ״ל (לי אישית יש אחד כזה), לחבר את הנטסטיק למטען (כן כן, זה עובד!!!) או אפי׳ למטען נייד, ואז אפשר לחבר את המכשיר (אנדרואיד, אפל, וכן כל סוגי המחשבים) ל-wifi, וכך לגלוש בסינון ולא לאבד שום דבר מיכולותיו של המכשיר (כגון ו׳וייז, וידיאו וכדו׳) ללא צורך ב-וופרי. -
@OS-X-Manager אמר ביודעת שזה כבר לעוס ולמרות כך.. טאבלט:
אופציה נוספת, קצת יצירתית.. אבל גם קצת מסורבלת (אני מדגיש, אז קחו בחשבון):
חלק גדול מהנטסטיקים כיום לא רק עובדים כחיבור מודם, אלא גם פולטים wifi (ואמור להיות כתוב איפשהו הסיסמא לרשת האלחוטית), ובחלקם פליטת ה-wifi לא מצריכה דוקא תפעול ע״י התוכנה במחשב, אלא מספיק חיבור למקור חשמל כלשהו.
אשר על כן, אפשר לקנות סים רגיל של נטפרי לשים אותו בנטסטיק מהסוג הנ״ל (לי אישית יש אחד כזה), לחבר את הנטסטיק למטען (כן כן, זה עובד!!!) או אפי׳ למטען נייד, ואז אפשר לחבר את המכשיר (אנדרואיד, אפל, וכן כל סוגי המחשבים) ל-wifi, וכך לגלוש בסינון ולא לאבד שום דבר מיכולותיו של המכשיר (כגון ו׳וייז, וידיאו וכדו׳) ללא צורך ב-וופרי.באותו אופן הוא יכול להתנתק מהוויפי של נטפרי ולגלוש על פרוץ. זה לא מספיק הגנה
-
@OS-X-Manager אין שום הבדל מאיפה מגיע הגלישה לטאבלט האם מסים או מוויפי
הבעיות אותם בעיות -
@OS-X-Manager קשקוש
זה לא משנה כלום -
@OS-X-Manager במחילה, זה פשוט טעות. מניסיון, אין הבדל איך מתחברים לאינטרנט האם דרך סים או דרך וויפי.